אני אישית...

כבר עכשיו מוכנה לתת לכן את התואר מדריכות כי לחפור אתם יודות (שלא תבינו לא נכון זה בשיא הצחוק)! אני שמחה וחושבת שזה טוב שאתן מורעלות גם אני הייתי ככה אבל אחרי הבנתי שיש פער עצום בין הרצון שלי לעשות בסגרת התנועה לבין היכולת שלי קצת ירדה הרעל אבל אני עדין מאוד מורעלת בעיקר מחנות!!!!! בכל מקרה זה סבבה שאתן פה שתייכן ואני אישית לא יודעת מי ענה לך ואם זה אני אז אני מצטערת למרות שלא נראה לי שזה אני... ואני חובת שזה טוב שתכתבו ותקראו פה מור בחרה לא לפרסם את זה לחניכים שלה מותר לה את בוחרת לבוא לפה אשרך וטוב לך! אני מקווה שתתרמי ותתרמי לפורום ולא חושבת שהגיל שלך משנה! אז תנשמו בין משפט למשפט ותבואו לבקר פה ולשהות פה ותשאלו ותגיבו אם בא לכם עוד לא שמעתי על מיהו הרביץ למישהו אחר חוץ ממוגלי מרביץ לי אבל זה לא קשור!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif ענבר שתהיי לי בריאה..

לקרוא מה שאת כותבת זה כמו לפענח כתב חרטומים.. כמה אותיות נפלו לך בדרך.. מסכנות.. כואב להן.. תרימי אותן.. חח סתם סתם.. רואים אותך באפטר חנוכה??

רובכם פשוט נוראיים

זה פורום של חטיבת בני המושבים וזכותו של כל אחד לכתוב כאן זה פורום של כולם כולם יכולים לכתוב כאן גם אם זה חניך בכיתה ד'. זה מגעיל מה שהולך כאן. המדריכים כאן חושבים את עצמם לאלוהים או משהו כזה, אתם שוכחים שפעם גם אתם הייתם חניכים ואתם עדיין באמת תפסיקו עם זה ותפסיקו לקלל את החניכים שלכם כי בסך הכל כולכם הייתם ככה. וזאת גם הייתה בחירה שלכם אם להיות חניכים או לא בחרתם להדריך, תתנהגו כמו שמדריכים צריכים להתנהג. קצת כבוד לאנשים אחרים. אתם מדברים על אנשים מאחורי הגב וכל פעם אני רואה את זה, ונדהמת מחדש. מי אתם חושבים שאתם לעזאזל?! בפעולות שלכם תדונו פה, ואם זה מפריע לכם שחניכים שלכם יראו את זה תפתחו קומונה לזה! תתחילו לשים לב לאיך שאתם מתנהגים יש חניכים, גם אם אתם לא שמים לב, שהתנועה היא כל החיים שלהם שהם מוכנים לתת הכל בשביל התנועה שהן מורעלים עד מעל הראש תתחילו להבין שזה שאתם מדריכים לא אומר שאתם יותר שייכים לתנועה. זה לא אומר שאתם צריכים להשתלט על הפורום כי אני בטוחה שהרבה חניכים היו רוצים לקחת חלק בדבר כזה והם לא יודעים על קיומו של הפורום הזה בכלל. תייהיו בריאים ותשימו לב איך אתם מתנהגים. טל

למעלה