gurke

New member
לא, פשוט לא נעים לי

לשים בפורום שבו מישהי מדברת אליי כל כך מגעיל, שיר אהבה אליה. אני מניח שאנשים פה יבינו אותי.

gurke

New member
אני באמת מצטער

אבל בת דודה שלי מתה, כולם מעצבנים אותי, ובא לי למות. אז באמת שעדיף שאף אחד לא יתייחס אליי, בסדר?

gurke

New member
יובל, את יכולה למחוק את השיר הזה.

הוא לא קיים יותר.

gurke

New member
התכוונתי שהשם של השיר חסוי

לא של מי שכתבתי לה, הרי זה ברור מלכתחילה..

gurke

New member
../images/Emo41.gif הנה הוא כשהוא כתוב כמו שצריך

כי זה ממש עצבן אותי שזה כתוב הפוך...
My Last Bow I don't want to cry But for a whole year I tried To stop my tear Are you here? Can you hear me? As it looks, you can't It doesn't matter what you've meant Deep inside you don't care And I am alone now, I'm lying dead there Dead, but not on the realistic point of view Because I really thought that I'm a part of you So my heart is gone, my heart is done My heart will no more feel any sun Suffer is taking over me now Forever? this letter is not even what I think its my heart that speak we can know everything, all we need to do is just try I know everything about you you love me, but how? I don't know if this is my last bow​

gurke

New member
../images/Emo41.gifיאללה, שיהיה עוד אחד, הפעם בעברית

הוא פחות טוב מהקודמים, אבל הוא מתאים ליום שלי משום מה.. יש לקרוא אותו מלמעלה למטה, אלו הן שתי עמודות דר אני לא יודע אל ההר אני שוב הולך מה אני רוצה הפעם עף, אבל אני מוצא את עצמי לא נופל שם, שוב הולך מתרגש לאור העצים ונופל אל הנהר הבאים בפניי נהר עמוק ויפה הציפור שורקת אליי נהר ירוק ומסוכן היא מסתכלת עליי שם מנסה אני לחשוב מתבוננת, מנסה לחשוב איך ללמוד אותי, להבין מה ללמד אותי להבין מה אני רוצה אני רוצה ואין שום דבר הנכנס והדבר, אותו הדבר, נכנס ביני ובין הנהר עובר ביני ובין ההר בין הנהר בין הציפור אלי אליי ושום רגש לא מפריע והרגש, אותו רגש, נכנס הנהר הולך, זז, פוגע ומפריע לי בלב אני הולך איתו אני זז, הולך, פוגע אלי מת. סליחה שהרגתי אותי בסוף..וסליחה שאני כזה דיכאוני היום. אז איך השיר? הוא בין היחידים שלי שבעברית (יש רק עוד אחד)

gurke

New member
וואי זה התפקשש לי קצת..

גם העמודה השניה אמורה להיות על קו אחד..

gurke

New member
הכוונה היא שאמורים לקרוא קודם

את העמודה הימנית ואז את השמאלית

dcohn

New member
שיר יפה..

אם אתה שואל אותי, באנגלית אתה מעביר את המסר בצורה יותר טובה ומרגשת, אבל זה גם מאוד יפה

R o n 2 5 6

New member
אתה סוס../images/Emo8.gif

תמשיך לכתוב באנגלית,יוצא יותר יפה (לטעמי) מאשר בעברית

למעלה