dcohn

New member
אם זה הרעיון עכשיו

אז כנסו.. www.israblog.co.il/412016 לא עדכנתי מלא זמן.. אבל בכל אופן.. זה הבלוג שירים שלי :)

gurke

New member
וואו

השיר הראשון העביר בי צמרמורות, כל בית. כאילו..זה מזכיר לי בדיוק את עצמי (הדמות בשיר) וזה ממה העציב אותי
לא קראתי את השאר עדיין, אני אקרא עכשיו.

gurke

New member
השיר הראשון התכוונתי לאחרון שכתבת

כלומר הראשון שרואים. ואגב, "אך לשיא לא אגיע, רק בחלומות כי הם הרי נועדו להשאיר מקום לתקוות." ענק. שוב צמרמורת.

My Dark Dream

New member
העתק

קודם כל... משהו לרעותניקים שרק הם יבינו... אני ואברם בהברקה של 4 וחצי בבוקר על הגג של המרכז רונית עמרני תראי החברה בקרשים לא יהיה לנו חדר בדרום ת"א ולא נחיה כמו גדולים ונחיה מעסקה לעסקה נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה ואולי גם נמצא תוכנית עסקית מתאימה לא עמוקה טיפה מצחיקה פשוט אכזבה עם מטפורות והמון דימויים השמיכונצ'ו יציל לי ולך ת'חיים יש עסקות קטנות שחולפות מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם עם שמיכונצ'ו לח וחם אוי זה ממש לא טוב הוא טיפה רטוב נראה לי שאני רוצה לצאת מהר מזה זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו שמיכה אפורה על תלמיד אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכול התפורר אולי את זוכרת מה את מוכרת מה את מוכרת עכשיו אולי גם נמצא תוכנית עסקית מתאימה ממש עמוקה ולא מצחיקה פשוט אכזבה בלי מטפורת ובלי דימויים השמיכונצ'ו יציל לי ולך ת'חיים יש עסקות קטנות ... זה ממש ארוך... עכשיו משהו שלי: לשיר קוראים "שיר לשני" והוא השיר הראשון הדיסק שהקלטנו מסתובבת בכל העיר סתם כך ביום בהיר עוצרת מול הים פשוט לשבת סתם אצה רצה גם ביום גשום כי בבית אין לה כלום עוד סיגריה לראות כבר ממש קשה לראות לא ממש רוצה לישון זה שם חונק לה בגרון ויום אחד אולי מחר במקום שחם יהיה לה קר בורחת מהכול צורחת עד שאין לה קול אבל היא פה להישאר לא רוצה לברוח יותר לא ממש צריכה לישון זה שם חונק לה בגרון ויום אחד אולי מחר במקום שחם יהיה לה קר

dcohn

New member
אמממ רגע מה אמרתי עכשיו?

טוב אני עייפה.
אז בואו נגיד שאמרתי משהו הגיוני וזהו

gurke

New member
חחחחחח נניח שזה הגיוני

אני אומר - בואו נטיל בזה ספק! (בדיחה לפילוסופים
)

gurke

New member
כי זה סיומת "יסט"

כמו גיטריסט, בסיסט תופיסט. אז שביעיסט, ברבים שביעיסטים.

gurke

New member
אה!

כי בעקרון בכיתה יא' הרוב בני 17. כיתה ט' זה חמישיסטים, י' שישיסטים, יא' שביעיסטים ויב' שמיניסטים. אף פעם לא שמעת שקוראים ליב'ניק שמיניסט?

למעלה