My Dark Dream

New member
מה?.. מפרסמים שירים?.. סאטלה.. יש לי בכמויות

קודם כל... משהו לרעותניקים שרק הם יבינו... אני ואברם בהברקה של 4 וחצי בבוקר על הגג של המרכז רונית עמרני תראי החברה בקרשים לא יהיה לנו חדר בדרום ת"א ולא נחיה כמו גדולים ונחיה מעסקה לעסקה נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה ואולי גם נמצא תוכנית עסקית מתאימה לא עמוקה טיפה מצחיקה פשוט אכזבה עם מטפורות והמון דימויים השמיכונצ'ו יציל לי ולך ת'חיים יש עסקות קטנות שחולפות מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם עם שמיכונצ'ו לח וחם אוי זה ממש לא טוב הוא טיפה רטוב נראה לי שאני רוצה לצאת מהר מזה זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו שמיכה אפורה על תלמיד אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכול התפורר אולי את זוכרת מה את מוכרת מה את מוכרת עכשיו אולי גם נמצא תוכנית עסקית מתאימה ממש עמוקה ולא מצחיקה פשוט אכזבה בלי מטפורת ובלי דימויים השמיכונצ'ו יציל לי ולך ת'חיים יש עסקות קטנות ... זה ממש ארוך... עכשיו משהו שלי: לשיר קוראים "שיר לשני" והוא השיר הראשון הדיסק שהקלטנו מסתובבת בכל העיר סתם כך ביום בהיר עוצרת מול הים פשוט לשבת סתם אצה רצה גם ביום גשום כי בבית אין לה כלום עוד סיגריה לראות כבר ממש קשה לראות לא ממש רוצה לישון זה שם חונק לה בגרון ויום אחד אולי מחר במקום שחם יהיה לה קר בורחת מהכול צורחת עד שאין לה קול אבל היא פה להישאר לא רוצה לברוח יותר לא ממש צריכה לישון זה שם חונק לה בגרון ויום אחד אולי מחר במקום שחם יהיה לה קר

gurke

New member
טל, תעתיק את ההודעה

ותשים אותה על השרשור עצמו, ולא לקרקסון, כדי שאנשים יראו. (אני יודע שבטח זה טעות שרשור אבל בכל מקרה תכתוב שוב
)

RakTsarot001

New member
הראשון כה-חמוד. ../images/Emo13.gif

את השני והשלישי פחות אהבתי, למען האמת.

למעלה