|נצל"ש| בדיקת חתימה בלה בלה
S sky darkens New member 19/9/07 #3 משעשע. אני אנסה. תמיר פעם חשבתי שהוא נראה כמו חזיר. עכשיו כבר לא. מסתבר שהוא לא. תמיר השתתף באחד נגד מאה לאמא שלו בטח קוראים לאה (?) הדר האמת? ילד נהדר. בלכתוב שירים הוא לא טוב, הוא שמן, נראה כמו דב. שבוע טוב לכולם.
משעשע. אני אנסה. תמיר פעם חשבתי שהוא נראה כמו חזיר. עכשיו כבר לא. מסתבר שהוא לא. תמיר השתתף באחד נגד מאה לאמא שלו בטח קוראים לאה (?) הדר האמת? ילד נהדר. בלכתוב שירים הוא לא טוב, הוא שמן, נראה כמו דב. שבוע טוב לכולם.
S sky darkens New member 19/9/07 #31 חחח זה היה הכי בצחוק בעולם, נסחפים. אפילו תמיר הבין שזה היה בצחוק.. וכן אורי, באמת צריך להיות בן 9 כדי לצחוק מזה. זה ההומור שלי למען האמת.
חחח זה היה הכי בצחוק בעולם, נסחפים. אפילו תמיר הבין שזה היה בצחוק.. וכן אורי, באמת צריך להיות בן 9 כדי לצחוק מזה. זה ההומור שלי למען האמת.
G gurke New member 19/9/07 #25 משהו על השיר מתמטיקה אתה חושב על חלום! ואז מפסיק לחשוב... ומדמיין (סוג של חשיבה) עולם טוב יותר (חלום!) מה שיוצר לנו סתירה XD
משהו על השיר מתמטיקה אתה חושב על חלום! ואז מפסיק לחשוב... ומדמיין (סוג של חשיבה) עולם טוב יותר (חלום!) מה שיוצר לנו סתירה XD