../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

מי כאן אוהב חמין
לא יודע חחחח אנחנו אוכלים בצהריים חמין ומשום מה נזכרתי שהרבה זמן לא אכלתי חמין ביום שבת, ושאני אוהב את זה
XD חחחח |חמין| שבת שלום ומבורכת ואל תתרגשו ממני יותר מידי עכשיו זו לא השעה שלי מן הסתם חחח

serpentine

New member
ויי זמיר

מאז שטעמתי את פלא החמין בצהל אני לא מתקרב לעיסת הפלוצים הזאת.. אבל לבריאות שיהיה

serpentine

New member
שמע

אני תימני, אז אמא שוש לא ממש מכינה חמין ולא אכלתי חמין אחר חוץ מזה של צהל שנראה נוראאא וריחני במיוחד..

gilad music

New member
אין מה להשוות-החמין הביתי הכי טעים

אוייייייייייייייייייייייייייי איזה שירשור אופ אופ אופ אופ הכי אופ בעולםםםםםםםםםםםםםם

gilad music

New member
חחח רנו'ש איך הגעת לשאלה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז ככה, קודם כל אני נורא נורא נורא אוהב חמין, וגם אצלנו בבית אוכלים חמין בצהריים אחריי שאבא שלי חוזר מבית כנסת אנחנו יושבים בשולחן עושים קידוש ומיענגים על החמין של אמא שלי כפרה עלייה. יש חמין - סחנה עם כל השעעועית ,חומוס ,חיטה ואמא שלי שמה לפעמים שזיפים או תמרים וגם שקיות תה כדיי שיהיה יותר טעם לחמין כמובן שיש גם ת'ביצה החומה ותפוחיי אדמה וגם יש חמין של עוף ממלוא באורז , ובשר עוף-הודו, ויש עוד סוגיי חמין אבל זה שאני מכיר ואוכל בדרך כלל. שבת שלום,

hatale

New member
אני פשוט מת על חמין../images/Emo70.gif

ובכלל על כל המאכלים המכילים חומוס
וואי, בגללך עכשיו בא לי חמין!
הטלה.

שעטנז

New member
החמין של אמא שלך מצוין../images/Emo70.gif

באמת ליגה
אבל אני מפסיק לחשוב על אוכל לעשור הזה. זהו, זה נגמר. *מת* לילה טוב ושבוע טוב. =]

שעטנז

New member
לא רוצה../images/Emo70.gif

אני אמור לחזור לבסיס מחחחחר. אחרי שבוע גימ"לים
אבל לא באמת... אני אסחוט את מחר. אז, אממממ, ראו הודעה זו כמבוטלת. למרות שכבר לא נעים מהמפקד. בקטנה... יהיה טוב
לילה

יוסושש

New member
אמממ טעיםם ../images/Emo3.gif

חחחחחח שתהיה בריא איך אתה מגיע לשאלות האלה ובכלל לנושאים האלה..חחחחח אני אוהב חמיןן לאכול אותו ביום שבת ככה בצהרים פצצה רצחח!!
אני חושב באמת כפרה שזה השעה חחחח חולה עליךך נישמתיי שבועעע טובב!!

../images/Emo47.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo151.gif

כל הארץ דגלים כבר תליתם דגל על המכונית וקישטתם את החצר בדיגלונים? תפוז
אלבומים
מזמין אתכם לשלוח תמונות לתחרות ותוכלו לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=41
מחר, יום שני, בשעה 10:00 תתארח בלהה הראל גורן, ארומתרפיסטית ודולה תענה לשלאות הגולשים בפורום הריון ולידה : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=76939135

drnaji

New member
הגיע להם להפסיד כי הם שיחקו רע ../images/Emo70.gif

אז אני לא כזה מבואס מההפסד שלהם. חוצמוזה אוטוטו מגיעים שלושת האירועים החשובים באמת - האירווזיון (השירים ממש בעע אבל לפחות אפשר לסמוך על היווני שידפקו במה מעולה
). המונדיאל - חגיגת כדורגל עולמית כאשר הגרמניה שלי
מארחת את המונדיאל
וכמובן - סיום הלימודים שלי
רן-תתנחם שאתם כנראה הולכים לסיים במקום ה2 בליגה הישראלית
+ |כאפה|

למעלה