חחחח ד"ק נאג'וסססססססס

אני לא מתנחם מזה שאנחנו מגיעים למקום הני כי אירופה כך או כך תהיה לנו ב"ה... השאלה היא מה נעשה שם באמת.. אמאאאאא אני רוצה גביע אירופה לאלופות
|כאפה| + |בוסאא| {לא בוסא כזאת
חחחחח

drnaji

New member
הצלחת לגרום לי לחייך ביום שחור ../images/Emo70.gif

אם מכבי בעעע חיפה הצליחה באירופה אין שום סיבה שאתם לא תצליחו. אני חושב שבית"ר זאת הקבוצה הכי טובה שיש עכשיו בארץ,בתחילת העונה היו בעיות עם אוחנה ורוב השחקנים בסגל היו צעירים וחסרי נסיון. דבר שני העיקר ההשתפות
"לא בוסא כזאת" ענננננננננננננק
וזה מובן מאליו
+ |כאפה|

חח לצערי הרב עד יגון רב וקודר

אני נאלץ לא להסכים איתך לגבי זה שבית"ר היא הקבוצה הכי טובה בארץ.. חיפה יותר טובים (לפחות כרגע) ולא יעזור לאף אחד כלום.. חחח למה יום שחור נאג'וס
רוצה לדבר על זה

drnaji

New member
לא מסכים על זה שאתה לא מסכים ../images/Emo3.gif

חיפה הייתה הקבוצה הכי טובה עד לאמצע הסיבוב השני,ומאז הייתה ירידה עצומה ביכולת של חיפה בין השאר בגלל שהאליפות הייתה מובטחת אבל בכל זאת ראינו עד כמה הם לא הרשימו במשחק נגד בני יהודה בגביע המדינה. יום שחור כי הייתי בטקס של ערב יום הזכרון לפני כמה שעות -שני החברים הכי טובים שלי הם חללים. אחד נהרג בדרכו חזרה הביתה מהבסיס בפיגוע שהיה בצומת כרכור באוקטובר 2002והשני נרצח באוקטובר האחרון אחרי שעבריינים ששמורי מועדון בחיפה לא נתנו להם להכנס למועדון והם חזרו כדי לירות בשומרים ופגעו בו בטעות. מאז אני לא מצליח להתגבר וברור שעדיין לא עכלתי את זה שהוא כבר לא איתי. הייתי אצל המשפחה שלו לפני הטקס והיה ממש קשה לחזור לבית שהייתי רגיל ללכת איליו מאז שאני זוכר את עצמי ולא למצוא אותו שם.. הטקס היה מאד קשה,וזה לא הטקס הראשון שלי,יצא לי להיות שותפ בעשרות טקסי ערב הזכרון כשהייתי במועצת נוער ואפ נאמתי בכמה,אבל הטקס היום היה יותר מדי בשבילי. ועוד ראיתי את המשפחה של החבר השני שלי שנהרג בפיגוע בצומת כרכור אחרי שלא ראיתי אותם מאז... היה מאד קשה אבל מחר זה יום חדש.. יהיה בסיידר.

../images/Emo16.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo165.gif

פורום יתומי צה"ל מציין שנה שלישית להקמתו וממשיך להביא לידיעת הציבור את מצוקות יתומי צה"ל בישראל. השנה עלתה לפורום גם הפינה לזכר הנופלים. גולשים המעוניינים להעלות סיפורים או קורות חיים לזכר נופלים מוזמנים להעלותם לפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=684&msgid=76897310

ilil4444

New member
עוד לא חתמת על העצומה??

עוד לא חתמת על העצומה?? חתמו עכשיו על עצומה הקוראת להפסקת ההמופוביה, לסבופוביה, ביפוביה וטרנספוביה!! העצומה היא חלק מיום הבנ"ה (היום הבינלאומי נגד הומופוביה) שיתקיים ב17 במאי.

למעלה