UHUstick

New member
אויש נו

תן לי סיבה טובה אחת למה שאני לא אתגייס? תסלח לי, אבל זה השלב שעברנו מדיון לזיוני שכל (סילחו לי על הביטוי). די נו... אתה קלוש, אתה תוקף על רקע אישי, קסנופוביה (שיתכן ומדובר על פוביה נוספת) לא מקובלת עלי. בני שיחי וחברי לא נמנים עם אותם אנשים שפלים שאוהבים לשנוא. מצטער, נפלת על הבנאדם הלא נכון. דע לך שאם הייתי רוצה הייתי יכול להתגייס לתפקיד מאוד מאוד מושך בצבא אך לא קרבי (ואני לא מדבר על מודיעין ושלוחותיו למרות שגם שם מאוד רצו אותי) וויתרתי עליו לטובת שירות קרבי מ-ל-א!

UHUstick

New member
זהותי חסויה?

ממש לא. מעולם לא היה אדם ששאל את זהותי וסרבתי לתת לו אותה. אני תמיד שמח להיפגש עם חברי פורום בהרקדות השנות!

אכן זהות חסויה

כרטיסך האישי ריק מפרטים מזהים כך נוהג אדם ש פוחד שיזוהה או מי ש "זהיר יתר על המידה"

אליק 31

New member
סטיק, דבריך על עצמך רק מחזקים

עוד יותר את מה שחברים בפורום העריכו, שאתה : אקסצנטרי, חריג, מרוכז בעצמך, SELF CONSCIOUS ברמה של DISTORTION, אגו-מניאק, וחושב שאתה חכם מכולם. האמת, אתה די משכיל לגילך אבל קצת צניעות ואיפוק לא יזיקו לך בגיל הזה.

UHUstick

New member
תודה על הניתוח הפסיכולוגי

אתה יכול להוציא את זה כדו"ח? הם אתה אדם שמתעסק בפסיכולוגיה? האם הוכשרת לזה? האם אתה בעל תואר או שלמדת את הנושא? אם כן - כדאי מאוד שתפסיק לעסוק במה שאתה עוסק - אתה ממש לא מוצלח! אם לא - מי אתה בכלל שתדבר??

מר דבק הנכבד

האם שמת לב מה כתוב בהורוסקופ שלך, אז בבקשה: "..למרות שבגדול אתם לא שקטים, אולי באמת הגיע השמן לחזור קצת לקרקע. להתחיל להרגע....וקצת חיבוק גם הוא לא מזיק. כעת הזמן להעז קצת פחות,להתפיס עם מי שאיתו רבתם לאחרונה, ולשים את הדגש על דברים שנמצאים בהישג יד, תוך שאתם מוותרים על אקשן אקטיבי יותר. זמן להרגע! לדעתי הגיע זמנך לאמץ את הכתוב, אתה עושה לי רושם של בחור(אם גילך הוא באמת כפי שכתוב בכרטיסך)אם אגו נפוח ונטיה להתרברברות בלתי פוסקת.אתה נוטה להתוכח ולרדת בלי סוף על חלק מחברי הפורום כולל מנהלו. קצת צניעות ושקט לא יזיקו לך.

UHUstick

New member
כמה וכמה דברים

א. אני לא מאמין בהורוסקופים, לא שומע להם ובטח שלא מבזבז את זמני בלקרוא אותם. ב. אני נוטה להתווכח על דברים שחשובים לי. לא אתן לאדם לסלף ולהונות אנשים אחרים גם אם איני מכיר אותו או את המרומים. ג. אגו נפוח ונטיה להתרברבות - יתכן. אינך מכיר אותו ו/או את פועלי אז אתה ממש לא יכול לדעת כמה אני חושף פה בפורום. האם אני מגזים בתיאורי או שאני חושף אחוזים קטנים מאוד מחיי היום יום שלי? המלצה שלי- עד שלא תכיר אותי באמת, כדאי מאוד שתשקול את דבריך בנושא. ד.מעולם לא ירדתי "סתם" על חבר פורום. כאשר אדם מנסה להשפיל אותי, להוציא אותי משקר, לפעול נגדי - שלא יצפה שאני אשב בחיבוק ידיים! מי שמכניס את עצמו לויכוח איתי, יכול לדעת שהויכוח ישאר ברמה התרבותית בלבד אך יתכן וישלפו חרבות. שאף אחד לא יבשל מה שהוא לא ירצה לאכול! נבוטי, אין לי מושג מה הגיל שמופיע בכרטיס וזה גם לא משנה. אני בן 18 וקצת. הרי אתה מבוגר, בן 36 , אז אם אני נער עם אגו נפוח ונטיה להתרברבות - לך יש את יתרון הגיל. תכניס לי, בבקשה. תראה לי מי אתה, תוכיח לי שאני מתרברב סתם ושיש לי אגו בשמיים. אני ממשיך להמתין! (אל תנסה לתרץ את זה בכך שאתה אצילי ולא תרד עלי - זה לא יעזור לך!)

אני לא מבינה

מה ההתנפלות הזו על סטיק. הוא מביע את דעותיו בצורה לגיטימית בפורום, וזו זכותו. בנוסף לכך, הוא מתבטא בצורה מאוד טובה ואמיתית (ואולי לחלקכם זו נראית התרברבות). הוא בסה"כ רצה שזהותו תשאר חסויה, מה רע בזה?

מבלי להכנס לנושא - אני סבור

אני מכיר את ירון מישר שנים רבות. יכולים להגיד עליו מליון דברים: שהוא לא סימפטי לפעמים, חסר סבלנות ועוד כל מיני "האשמות" וטענות. עם חלק מהן אני בוודאי מסכים ועם חלק לא (באופן טיבעי). אבל על דבר אחד אף אחד לא יכול להתכחש וזה היושר והאמינות של ירון. אני סומך את שתי ידיי ובעיניים עצומות, אני טוען שכוונתו של ירון הייתה נקייה וטהורה לחלוטין, יכול להיות שהיא מוטעית (לכל אחד מותר לטעות) אבל עם כוונה טובה לעזור ולא לפגוע. מכאן תמשיכו בדיון.

אליק 31

New member
אני סומך ב 100% על שיקול דעתו של

ירון. לאחר מעקב של כחצי שנה, בפורום, אחרי התבטאויותיו ותגובותיו של ירון, נראה לי שמדובר לא רק באדם משכיל, רחב אופקים וידע, אלא באדם עם מזג נוח, אמפטי, סובלני וסבלני ( לא כמוני). אדם שיודע לבחון את כל ההשלכות. ואם הוא החליט שמה שאתה עשית הוא אינו נכון, אין לי אלא לסמוך את ידי על החלטתו. ותרשה לי, במיוחד בגלל שאיני מכיר אותך, להביע כאן את השערתי לנוכח מה שכנראה אירע: אתה, כנכה, אמור להחצין את הנכות, ולא להפנים אותה, כך לימדו אותנו מלמדינו הפסיכולוגים. עם ההחצנה הזאת, אתה רץ לכל מקום, ומפרסם ברבים את נכותך, וכל הכבוד להשג הזה שהגעת אליו, ואני מסיר את הכובע, שאין לי, בפניך. אבל חובתו של ירון מישר היא לראות שהפורום לא ייהפך להיות במה לתרגילים פסיכולוגיים, וזאת הוא עשה. אנא, היה נא חבר בפורום, נקבל אותך, בלי להתייחס לנכות. וזה המבחן האמיתי שלך. עוד מעט רקדן ירא שמים יקרא את דברי, ויגיד לעצמו: "מה הוא חושב האליק הזה, הוא גם נהיה פסיכולוג"? אליק.

UHUstick

New member
אני מכיר את פרטי המקרה

ולא את אף אחד מהנפשות הפועלות אבל דבר אחד אני יודע - איני סומך במיל על ירון מישר. פעם אחר פעם התאכזבתי מירון, משיקול דעתו, מהחלטותיו, מניקיון (?) כפיו, מהעמדות שהו מציג. תמיד, כל פעם מחדש, יוצא לי הרושם שעמדותיו של ירון אינן נקיות, שתמיד יש את המשהו הנוסף מתחת לפני השטח שאנו לא יודעים. אליק, אני בניגוד אליך לא היית שש לסנגר על ירון ובטח שלא הייתי טוען לחפותו!

קצוץ

New member
ירון זקוק למידה של סבלנות ודרך ארץ

צריך לצמצם ולהגביל את שיקול דעתו של ירון מישר! אני יודע שאני במיעוט. אך גם משה רבינו עמד בדד! ירון מישר נהג בי כמו הקיסר הרומי קליגולה. שהכריז על עצמו ב- 18 במרץ שנת 0039 כאלוהים, והחליט למנות את סוסו לקונסול... ירון מישר זקוק למדידה... של סבלונות. למידה.... של דרך ארץ! לאות מחאה, אני מחזיר את הכרטיס האישי שלי לירון. אני גם מגיש את התפטרותי הרשמית מהפורום. אני גם אפסיק לרקוד בכלל! בשמי אני, הקצוץ. ובשם כל הרקדנים הזיכריים קטני-הקטנטן.. Small in size וכל חברי הפורום קטני המידה... petite צרי המידה... slender עקומי המידה... short נגועי המידה... dwarfish מעולפי המידה... peewee מבוטלי המידה... pint-sized ופגועי המידה... little דורש מירון מדידה.... של סבלנותו כמובן. ותובע ממנו במפגיע מידה... אישית... של דרך ארץ כמובן. שלוש שנים תמימות, בכל שחרית ובכל ערבית שננתי לעצמי, יום יום, את המנטרה של הפסיכולוגית שלי: "הגודל לא קובע!" "הגודל לא קובע!" "הגודל לא קובע!" טעיתי!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתפטר, זו כתבתי האחרונה שלי בפורום הזה.

אני בכוונה בוחר להגיב תחת

המסר שלך המטיל בי דופי (כהרגלך בקודש). העובדות: מדי פעם אני מציץ בכרטיסם האישי של חברי הפורום. לכרטיסו של קצוץ צורפה תמונה של אבר מין זכרי. שלחתי לו מסר מנומס וביקשתי שיסיר תמונה זו מכרטיסו. לצערי לא יחסתי לזה חשיבות רבה ולא שמרתי את נוסח המסר. אני מזמין את מר קצוץ להעתיק מסר זה לפורום למען יראו כולם איך "פגעתי" בו. כבר קרה שהפנו את תשומת ליבי לכרטיס בו הופיע תמונה שאינה מכבדת את בעליה. גם באותו מקרה ביקשתי מאותו בחור להסיר את התמונה והיא הוסרה ללא כל בעיות. את תפקידי כמנהל אמשיך לבצע למרות הטלות הדופי חסרות השחר של קצוף ומר סטיק.

וכדי להסיר כל ספק

לא הפעלתי כל סנקציה, לא נגעתי בכרטיסו של הקצוץ. כל שעשיתי היה לבקשו בנימוס שיסיר תמונה לא מכובדת זו.

למעלה