זה הזמר

New member
ואני עדיין חושבת שצריך למחוק את

השרשור. לכולנו ברור שקצוץ מנסה רק לעורר פרובוקציות (מזכיר לי מישהו אחר, אבל אני לא "אוציא אנשים מהארון"). דיון מיותר, פוגע בכבוד הפורום, חבל על המקום שהדיון הזה תופס

UHUstick

New member
טמבל

"...תן לנפש שתבער תן להיות חופשי ומאושר" (דודו ברק אם אינני טועה)

UHUstick

New member
טעות - סליחה

(הטעות לא שלי) הכוונה כמובן היא ל
. (הבאג בהודעות של תפוז!!!)

ירון.אני באמת לא מבין אותך.מה ,כל

מי שמכפיש אותך בהודעה שאין לה שום קשר לריקודי עם ,אז אתה לא מוכן להוריד את השרשור המיותר הזה. תוריד אותו ושמור על כבוד הפורום הזה. למה אתה מתמהמה.

סטפאני 1

New member
../images/Emo13.gifהיי ירון מישר

להציץ לכרטיסי האנשים שמשתתפים פה בפורום זה לגטימי. האפשרות הזו פתוחה בפני כולם. אבל אינך יכול לדרוש מאדם שיסיר תמונה מכרטיסו בגלל שלך זה לא נראה. רק לידיעתך אתה נמצא באתר של תפוז ולא זכור לי שהנהלת תפוז ביקשה אי פעם מאלו שנכנסים לאתר להסיר תמונה כי היא לא נראית להם. כל אחד ייעשה מה שנראה לו !!!!

ציטוט מתקנון תפוז ../images/Emo27.gif

"לא להשתמש בתכנים אשר מכילים אופי מאיים, בוטה, גזעני, או מעליב, או חומר פורנוגרפי או בעל אופי מיני בוטה או שעלול לפגוע ברגשות הציבור;"

וללא קשר לתקנון

אני הייתי נוהגת בדיוק כמו ירון מישר, וכמו כל אדם תרבותי ומוסרי.

מצטרפת

לדעתך יוהוסטיק למרות שגם אני איני מכירה את ירון באופן אישי. לא אוהבת את תגובותיו, את קוצר רוחו את בטחונו המופרז ובקיצור את יהירותו. לעומת זאת רביטל גולן נהדרת. בהתייחסותה בהגינותה ובעדינותה.

A Bi

New member
הופה, שוב עליהום על ירון?

חאלאס!!! ולדעתי קצוץ צריך להתנצל על הדברים שכתב שכן ירון לא כפה עליו שום דבר, אלא ביקש להסיר את התמונה המזעזעת ששם בכרטיס האישי שלו... קצוץ, אולי תצרף לכאן את התמונה המדוברת בכדי שאנשים יוכלו לראות בעצמם ולהחליט האם ירון טעה כשביקש ממך לעשות כך?

ירון מישר ,תודה רבה

תודה שהסרת את התמונה של קצוץ . ראיתי את התמונה בכרטיסו האישי בטרם נמחקה ,הופיע שם גבר עירום לחלוטין ,אינני מעוניין להכנס לפרטים מה עוד ראיתי שם ,התמונה משקפת זילזול ובוז עמוק לכל האנשים בפורום נכבד זה . אני מצטרף לקריאתה של זה הזמר ,למחוק את כל השירשור שהתחיל בו קצוץ . אינני חושב שאם הוא ירק ויורק ,תמול שלשום במרקיד אחד ,והיום במנהל הפורום ,צריך להגיש לו את הלחי השנייה. הפורום שייך למגוון דעות ,אך יש פה גלישה לרמה אנושית נמוכה ביותר . ומכאן נובע שמר קצוץ ממשיך במעשיו ,וחבל שמאפשרים לו זאת .

UHUstick

New member
A Bi

לא ראיתי את התמונה ששם קצוץ אז אני לא יכול להגיד את דעתי עליה. בכל מקרה - מישהו שיבח (מעל ומעבר) את ירון אז הצגתי (כמו בדמוקרטיה אמיתית) את הצד השני, דעה אחרת שמסתבר שיש שמסכימים איתה ושלמרות אי הפופולריות שלה וההליכה שלה טיפה נגד הזרהם (הסגידה הבלתי מובנת לירון) יש שחושבים כמוני ולא מפחדים להביע את דעתם.

UHUstick

New member
תוספת

(שכחתי את העיקר) אין פה שום עליהום על ירון. רק הבעת דעה. כמו שיש אנשים שחושבים שאני וולגרי, סכסכן, אוהב מלחמות וכו' יש כאלה שחושבים שירון מישר הוא ממש לא אדם תמים. זכותם. מכאן ועד עליהום הדרך עוד ארוכה!

יוסטיק

לא ראית את התמונה ,הרוחת . כאחד שראה כתבתי את דעתי עליה בהודעה קודמת. פירסום התמונה הוא ירידה לשפל הממדרגה . אני בדעתך ,בעד חופש הבעת הדעה על כל נושא ,כולל מנהל הפורום . אקשיב לך ואקרא את הודעותיך. כמו כן אני שם לב לרוב המוחץ והטוטאלי של כותבי הפורום התומכים ומאמינים בירון מישר ובהתהלותו . ומעל במה זו ,אני מרשה לעצמי לשלוח לירון מישר ברכת :חזק ואמץ ,יישר כוח .

A Bi

New member
UHUstick

הבעיה איתך היא שבכל הזדמנות שיש לפגוע בירון אתה הראשון שמתנדב. לא רוצה להיכנס לקשר שבינכם ומה הוא עשה או לא עשה לך. זה לא מענייני. הבעיה היא שבתור קוראת מהצד נמאס כבר לראות את ההודעות הללו. אתה מביע את דעתך נגד ירון, וזה בסדר, וזו זכותך, אבל מספיק פעם אחת. אין צורך לחזור "ולהלל" בכל הזדמנות שיש. אני לא מכירה אותך ולא מכירה לעומק את ירון, אבל דבר אחד אני יודעת - הוא בהחלט ממלא את תפקידו נאמנה בתור מנהל הפורום. ותשמע - יש עובדות בשטח! במקרה הנדון אפילו לא ראית את התמונה, אז על שום מה כל התרעומת שלך? למה התערבת בכלל? האם אתה בטוח שאם היית רואה את התמונה המדוברת היית מגיב כפי שהגבת? תחשוב על זה סטיקי לפני שאתה מוציא את המילים החוצה. אני מרבה לקרוא את הודעותיך (בפרט המשמעותיות), ונהנית כל פעם מחדש. אתה מצטייר בעיני כאדם אינטלגנט ומשכיל הבוגר באופן משמעותי לגילו (בהנחה שהכרטיס שלך באמת מעודכן). לדעתי יש לך דברים הרבה יותר מעניינים והרבה יותר משמעותיים לתרום פה לפורום ולקוראים.

לסיכום. היתה תמונה מבדחת מעולם

הפלייבוי של חיי קצוץ בכרטיס האישי שלו והיה צריך להסיר אותה, כי בכל זאת זה פורום של ריקודי עם ולא ולא פונוגרפיה עלובה.

רק להבהרה

ה"קצוץ" הציג בתמונה (שהוסרה) את 2 האחוז שנותרו לו... לאחר שהמוהל האכזר שלו קיצץ לו 98 אחוז מהשלם. כנראה קצוץ חש נפגע על אובדן הכנסה עתידי שהיה ודאי מובטח לו, עם הפוטנציאל הגלום במאה אחוז.

למעלה