ירון מישר ורויטל גולן ,צדיקי הפורום
לעו"ד אחד בדורו המלומד ,קראתי אתדבריך בעיון רב ,ומתוך כבוד למילים אך לא לתוכנן אגיב כרוקד מן השורה אחד לאחד . מתקנות פורום תפוז: לא להשתמש בתכנים אשר מכילים אופי מאיים ,בוטה ,גזעני ,או מעליב ,או חומר פורנוגרפי או בעל אופי מיני בוטה .או שעלול לפגוע ברגשות הציבור . עד כאן ציטוט . אני חלק מהציבור ,לא עו"ד על פי השכלתי ,אך מבין בנימוסים הליכות ודרך ארץ . אין צורך בהשכלה משפטית בכדי לקבוע שאתה ,מר יחד בדורו לא יכול לדעת מה יחליט בג"ץ,אתה יכול להביע דעה ,אך עו"ד מקצועי אחר יכול להביע דעה הפוכה ,ובג"ץ יכול להחליט על דרך ביניים ,כך שאתה ,עם כל הכבוד לא נותן מענה הולם לפגיעה ברגשות הציבור שנעשתה ביד גסה על ידי מי שפרסם את תמונת התועבה המזעזעת . בהיותי חלק חשוב מן ה"ציבור"ובהיותי פגוע ונעלב מן התמונה ,אם אדרש לעדות בבית משפט ,אלה יהיו דברי ,מכאן נובע שדעתך המלומדת מענינת ,אך יש חילוקי דעות לגבי פרשנותה. כחבר פורום אני בהחלט סולח לך על ההתערבות החד פעמית בעיניני הפורום . אשמח לשמוע חוות דעת משפטיות נוספות . אני יכול להניח שתהיה פרשנות שונה ,אף הפוכה משלך . לסיום הדברים ,אני מחזק את ידי מנהלי הפורום רויטל גולן וירון מישר על התנהלותם החכמה ,המתחשבת ובעלת הרגש. שבת שלום.