lonlon1

New member
ההתנפלות והטלת דופי.

כמי שלא מכיר את מקרה קצוף אך קורא את התגובות של סטיק ועוד כמה בודדים לשמחתי. אני מצטרף לחוות דעתו המכובדת של שמעון עשור,לרדת לרמת העלבות והטלת דופי ביושרו של אדם,מוגזם ולא מריח טוב מעלה חשד שלסגירת חשבון וקטנוניות לכן מוטב ורצוי לפני שמקלידים תגובה או חוות דעת לקחת אויר לחשוב היטב ואז להקליד. אי לכך חברי פורום ורוקדים נכבדים עדיףלנו לשמור על כבוד זולתכם למען ישמרו על כבודכם והנאתנו מהפורום תהיה שכרנו אבי

מזימה לפגוע בקצוץ מי נתן את ההוראה?

יש קונספירציה זדונית להתנכלות מכוונת נגד "קצוץ" המסכן. יש כאן סכינאות, סגירת חשבונות וחיסול יריבים בפורום. במיוחד אילו שמזדהים עם יריביו הפולטיים של היו"ר החדש גדי ביטון. "קצוץ" פירסם כאן לפני יומים, כתבה בשבחם של ענקי אירגון המדריכים: ששירתו בהצלחה רבה כיו"ר אירגון המדריכים. משה תלם המעולה! רוני סימנטוב המוצלח! מושיקו הלוי המובחר! ותבע במפגיע, מידה של צדק בפירגון! הכתבה היתה לצנינים בעיניו של היו"ר החדש. והוא כניראה נתן את ההוראה, לשותפו לעסקים ירון מישר, להשתיק את כל תומכיהם של משה תלם, רוני סימנטוב ומושיקו הלוי. היו"ר החדש נוהג בדיוק כמו הפרעונים במצרים, רוצה למחוק את כל ההיסטוריה של אירגון המדריכים ולהתחיל הכל מחדש. ממש tabula rasa יש כאן תחבולות להרע, מארבים והתנקשויות, הנעשות by proxy על ידי שליח-מטעם, כניראה עם הוראה מהחלונות הגבוהים ביותר באירגון. אני קורא לפרשה הזו, "קצוץ-גט" או באנגלית: The Katzoz-gate Scandal על משקל פרשת Watergate של נשיא ארה"ב לשעבר ריצ'רד ניכסון. השאלה היא "מי נתן את ההוראה"? לחסל את קצוץ. ומי הדמות המיסתורית ששימשה... "גרון עמוק" לקצוץ?

לא ראיתי סכינים

ואיש לא חוסל כאן בפורום וגם לא יחוסל. אתה הוזה הזיות, ממציא סיפורים ומעליל עלילות. בבקשה תחדל.

../images/Emo46.gif יש לך דמיון פורה מאוד

אף הודעה של קצוץ לא נמחקה
אנא, אל תכפיש אנשים לשווא ! בעתיד הודעות כאלו ימחקו. אם האנשים שעומדים בראש הפורום לא היו אמינים, הפורום לא היה ממשיך להתקיים......

אליק 31

New member
מהיחס של "ירא שמים" אלי, אפשר היה

לחשוב שמדובר בדמות מוסרית לעילא. לא שאני חושב שאנשים עם כיפה הם יותר מוסריים... חברה טובה, דתיה מאד, אמרה לי: "אליק, אל תקנה אף פעם מדתיים, הם הרמאים הכי גדולים במסחר", זאת היא אמרה אחרי שסוחר דתי מכר לה, הדתייה, מקרר דפוק. עכשיו - עם ההשתלחות שלו בירון מישר - ירא שמיים מתגלה במלוא מערומיו, להוציא כמובן את הטלית ואת הכיפה'לה. אלה תמיד עומדים לו כסימן מסחרי לאמור: אני "ירא שמים" הקשיבו היטב לקול אלוהים חיים. ואני לא מכיר אישית את ירון מישר.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif לא נסחפנו קצת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

נראה לי שראוי שאתה תתנצל

נראה לי שראוי שאתה תתנצל התנצלות כפולה, הן בפני ירון, שאת שמו הכפשת לשווא, והן בפני ציבור הנכים. תודה לירון שביקש ממך להסיר את התמונה מכרטיסך האישי. כנראה שהתבלבלת בנושא הפורום. ואגב, ישנם גם קטינים/ות שרוקדים ריקודי עם וחברים בפורום. אנא תתנהג בצורה בוגרת.

זהו סוג השרשורים המביא ../images/Emo10.gif

מיאוס על חברים... שימו לב מישהו שולח איזה משפט או מסר מלעיז, מכפיש ומיד כמו חתולים על פח הזבל מתחילות היללות והמלחמות מי יזכה בנתח הנבלה ראשון ובגדול. סליחה על ההשוואה הבוטה, אבל !!!!!!! די חברים לא נמאס לכם למלא את הפורום במלחמות? רוצים לרקוד תרקדו, רוצים לשתף אותנו בכף שתפו, רוצים בקורת תרבותית ובונה בבקשה, רוצים מידע ואינפורמציה על הרקדות, ארועים, מדריכים, רקודים וכדו'... סבבה זה המקום.
אבל דחילקום מספיק עם ההעלבויות וההעלבות, איש לא רוצה כאן את רעת רעהו.
כל המשותף לנו הוא - רקודי עם אז אל תתחתנו איתנו רקדו איתנו. אני רואה בשרשור הזה סטייה גורפת מן הנושא.

נמנעתי עד כה מליטול חלק בשרשור

אלא שהוא צבר תאוצה וירד עד לשפל ממנו אי אפשר לרדת נמוך יותר. שני כותבים חדשים בפורום, שמן הסתם גם אינם מזדהים ועל כן אין לדעת את כוונותיהם האמיתיות, נכנסו לפורום והתחילו לכתוב בו תוך עריכת פרובוקציות בשם דגלים מכובדים וקדושים העיני. האחד בשם דגל נכותו והשני בשם דגל דתיותו, צר לי אך הם מבזים דגלים חשובים אלה ושמים אותם ללעג ולקלס תוך שהם עושים מהם חוכא והיטלולא. הללו נוטלים לעצמם רשות להשתלח בחבריי הפורום ומנהליו, לערוך ספקולציות מרושעות שהן בגדר של לשון הרע וחברי פורום מכובדים טורחים להשיב להם. לדעתי שני הכותבים הנ"ל אינם אלא צנינים בעיני ולדעתי מקומם בחברתה המכובדת של אמארין.

לקצוץ

הרבה טענות מופנות לירון וכולן באו עד כה לתיקון בדיון תרבותי אני חושב ששני הנגעים האלה שחדרו לפורום שלנו פוגעים ברמתו ןמהווים בו חריג עצתי להם פתחו לכם פורום משלכם והניחו לנו להחליף דעות בנושאים הקרובים לליבינו

r5551

New member
זהירות!!!!! טרול

נראה שסטיל וקצוץ הם אותו אחד. להערכתי: הפסקת לפני הזמן את הטיפול הפסיכולוגי.

סטפאני את הצדיקה היחידה בכל הפורום

אשתי הרקדנית קראה את השרשור של קצוץ, והכריחה אותי להגיב במקצועניות. אני עורך דין ועוסק בתחום זה שנים רבות. אכן הצדק עם סטפאני! מבחינה משפטית גרדא. ירון מישר, מנהל הפורום, אכן חרג מסמכויותיו. כאשר צנזר את כרטיסו האישי של "קצוץ" בכך יצר תקדים ראשוני ופסול, גם לגבי קווי היסוד הליברלים של "תפוז". כל שכן, פגיעה בזכויות הפרט. צעד שהיה נדחה אפיריורית על ידי בג"ץ. ואם אני כבר דן בנושא, אחת מחברות הפורום הצעירות FREE SPIRIT, טענה בביטחון גמור, ש "לקצוץ" אין כלל וכלל קצוץ... והוא רק מתחזה לנכה... איך היא יודעת? האם זו עדות קבילה ממקור ראשון? שום בית משפט, גם הזוטר ביותר, הדן בדיני ראיות לא היה מתיחס כלל וכלל לספוקלציה זו. נדמה לי שגם מנהלת הפורום רויטל גולן, חרגה מסמכויותיה בכך שהטיחה ב "קצוץ" אשמה דומה, וקבעה שאפילו אם הדבר נכון, ול "קצוץ" יש באמת קצוץ, דבר זה אינו נחשב לנכות. והוא צריך להתנצל מכל הנכים. אני מפנה את רויטל גולן הנכבדה למנוע החיפוש של "גוגול", כדי שתלמוד קצת רפואה, ותעיין What is micropenis להלן צטטה מסטפאני הצדיקה היחידה בדור הפורום הנוכחי. היי ירון מישרו סטפאני 1 ו 22:39 | 02/06/05 להציץ לכרטיסי האנשים שמשתתפים פה בפורום זה לגטימי. האפשרות הזו פתוחה בפני כולם. אבל אינך יכול לדרוש מאדם שיסיר תמונה מכרטיסו בגלל שלך זה לא נראה. רק לידיעתך אתה נמצא באתר של תפוז ולא זכור לי שהנהלת תפוז ביקשה אי פעם מאלו שנכנסים לאתר להסיר תמונה כי היא לא נראית להם. כל אחד ייעשה מה שנראה לו !!!! אני מבקש סליחה מכל חברי הפורום, על ההתערבות המשפטית החד פעמית והחריגה שלי. אני לא מתעתד להחליף את הפרשן המשפטי של כל הפורמים "דני האחד" או את "אבי פרץ" הקוליגה שלי למקצוע.

זה הזמר

New member
חופש הביטוי מסתיים במקום בו הוא

פוגע ברגשות האחר. זו הסיבה שבמדינת ישראל אסור לפרסם ביטויים גזעניים, מסיתים לאלימות, פורנוגרפיים ועוד. עפ"י תקנון תפוז, כפי שכתבה כבר רויטל, קצוץ היה צריך להוריד את התמונה. אני אקל עלייך ואצטט: "גלישה ו/או כניסה לאתר ו/או שימוש בשירותים מבטאת ומהווה הסכמה מצדך לתנאי תקנון זה. אם אינך מסכימה לתנאי השימוש, כולם או חלקם, אינך רשאית לעשות שימוש באתר תפוז ו/או בשירותים לכל מטרה שהיא. .... הצהרות והתחייבויות הגולשות לא להשתמש בתכנים אשר מכילים אופי מאיים, בוטה, גזעני, או מעליב, או חומר פורנוגרפי או בעל אופי מיני בוטה או שעלול לפגוע ברגשות הציבור; ... גולשת שתנהג בניגוד לאיזה מהתחייבויותיה כמפורט לעיל - תחסם, התכנים שהעלתה – יוסרו, ותפוז אנשים תהיה רשאית לחסום אותה ולמנוע ממנה לגלוש באתר תפוז ולצרוך שירותים באמצעותו. גולשת שהורחקה על ידי תפוז אנשים ו/או נמנעה כניסתה לא תהיה רשאית לחזור ולגלוש גם תחת שם משתמש אחר."

לא שופטים בלי לבדוק את כל העובדות

א. ירון לא צנזר אלא ביקש. ציטוט מדברי ירון - "שלחתי לו מסר מנומס וביקשתי שיסיר תמונה זו מכרטיסו" ב. לא ראיתי את התמונה, אך אני מאמינה שנושא הנכות בכותרת הפורום באה רק כדי למשוך אנשים להיכנס לשרשור. נראה לי שפה ניתן לסגור את הנושא שבכלל לא קשור לפורום ושחרג מעבר לכל פרופורציה. תודה.

ירון מישר ורויטל גולן ,צדיקי הפורום

לעו"ד אחד בדורו המלומד ,קראתי אתדבריך בעיון רב ,ומתוך כבוד למילים אך לא לתוכנן אגיב כרוקד מן השורה אחד לאחד . מתקנות פורום תפוז: לא להשתמש בתכנים אשר מכילים אופי מאיים ,בוטה ,גזעני ,או מעליב ,או חומר פורנוגרפי או בעל אופי מיני בוטה .או שעלול לפגוע ברגשות הציבור . עד כאן ציטוט . אני חלק מהציבור ,לא עו"ד על פי השכלתי ,אך מבין בנימוסים הליכות ודרך ארץ . אין צורך בהשכלה משפטית בכדי לקבוע שאתה ,מר יחד בדורו לא יכול לדעת מה יחליט בג"ץ,אתה יכול להביע דעה ,אך עו"ד מקצועי אחר יכול להביע דעה הפוכה ,ובג"ץ יכול להחליט על דרך ביניים ,כך שאתה ,עם כל הכבוד לא נותן מענה הולם לפגיעה ברגשות הציבור שנעשתה ביד גסה על ידי מי שפרסם את תמונת התועבה המזעזעת . בהיותי חלק חשוב מן ה"ציבור"ובהיותי פגוע ונעלב מן התמונה ,אם אדרש לעדות בבית משפט ,אלה יהיו דברי ,מכאן נובע שדעתך המלומדת מענינת ,אך יש חילוקי דעות לגבי פרשנותה. כחבר פורום אני בהחלט סולח לך על ההתערבות החד פעמית בעיניני הפורום . אשמח לשמוע חוות דעת משפטיות נוספות . אני יכול להניח שתהיה פרשנות שונה ,אף הפוכה משלך . לסיום הדברים ,אני מחזק את ידי מנהלי הפורום רויטל גולן וירון מישר על התנהלותם החכמה ,המתחשבת ובעלת הרגש. שבת שלום.

אתה כותב, ציטוט:

"ירון מישר, מנהל הפורום, אכן חרג מסמכויותיו. כאשר צנזר את כרטיסו האישי של "קצוץ"..." אתה עורך דין כדבריך - האם ידוע לך מה זה לצנזר? אני חוזר על הצהרתי: מר קצוץ קיבל מסר אישי מנומס ביותר המבקש ממנו להסיר את התמחונה שאינה מתאימה לפורום שלנו. עד היום הוא גם לא העלה לכאן את המכתב שלי למרות בקשתי. לצערי לא שמרתי העתק. ובכן על איזה תקדים פסול אתה מדבר? וכן... מותר לך להתנצל על המסר הזה ומותר גם לחברים נוספים להתנצל - אלה שעטו על דבריו של הקצוץ כמוצאי שלל רב וכהוכחה ניצחת להתנהלותו הקלוקלת של כותב שורות אלה.

אליק 31

New member
"בולשיט", זה מה שאני, כעורך דין,

יכול להשיב על גיבוב של דברים שביניהם ובין אמות מידה משפטיות אין ולא כלום. מנהלי פורום הם ריבוניים בקביעת קריטריוניים, ומשקבעו כך, כל חריגה מהם מביאה להפעלת סמכותם הלגיטימית לקצץ, להעיר, לנזוף, להחליט החלטות בעלות משקל של קביעת קריטרייונים חדשים, והחלפת אלה הקיימים. וסליחה שכתבתי בכרטיסי האישי תחת ההגדרה "מקצוע": מהנדס.

למעלה