קצוץ

New member
למה ירון מישר מתעמר ומצנזר נכים ?

קשה לי להבין את הצנזורה האינקויזציונית של ירון מישר בפורום. עוד יותר קשה לי לקבל, את הצנזורה שלו הארכי "הקתולית" גם בכרטיס הפרטי והאישי שלי. איבוד של 80% מכל איבר חיוני בגופו של אדם, נחשב לנכות קרדינלית. (תשאלו את איתן שמידט ואת יענקה לוי). כרקדן נכה, הצגתי את עצמי (בכרטיס האישי) כמו שאני... במערומי... בא ירון מישר, וממש כופה עלי להסיר את "נכותי" מכרטיסי הפרטי בתפוז. שנים עברתי טיפול פסיכולוגי כדי להתגבר על רגשי הנחיתות שלי. עכשיו בא ירון מישר ובמחי של כף אחת, מצווה עלי להסתיר את נכותי שוב "בארון". שלוש שנים של תיראפיה ירדו לטמיון... על זאת אני מתקומם! קצוץ... נכה, מסכן וחבוי... באילוצו של ה"טורקומדה" החדש. Tomas de Torquemada

UHUstick

New member
בת יענה זה ../images/Emo32.gif?

חוצפן - תחשוף את עצמך! (הסבר) הייתי היום בהרקדה אצל ירון כרמל, ישבתי לי בחוץ לתומי ופתאום פלג (שכתב פה איזה פעמיים בפורום) בא אלי ואמר לי שמישהו שאל אותו מי זה UHUstick. לא עוברת שניה ואדם שאיני מכיר, מגיח מהפינה ובוהה בי למשך שתי שניות והולך.לאחר מכן ראיתי כי הוא מסתכל עלי בשנית. איש - הזדהה ומיד! זה גובל בחוצפה. אני מצפה, בכל הרצינות שאותו אדם ישרשר להודעה הזאת את העובדה שזה הוא. אני ממתין!

ירון מישר לא רצה לבייש אותך במה שיש

לך. הוא בסך הכל רצה לטובתך. אז תגיד לו תודה ואל תכעס עליו. אולי תוספת סיליקון תעזור לך, אבל אני אומר את זה לא באחריות. כי אחרת תאכל אותה בגדול. כדאי שתתייעץ עם גדולי המומחים בעולם שהם בטח מבינים יותר טוב ממני. עם דבר כזה אתה לא יכול להמשיך ולהסתדר. חבל לך על הזמן.

הרוקד צריך לחשוב איך הוא היה מרגיש

גם אני הייתי נעלבת אם מישהו היה שואל מי אני, מביט בי ונעלם. הרוקד יכול לכתוב שלא לקח בחשבון שההתנהגות פוגעת אבל סטיקי צודק. הוא צריך לכתוב כמה מילות התנצלות. הדרך הנכונה היא לבוא להציג את עצמך אם אתה מנסה לזהות מישהו אחר או לא לנסות לזהות אותו. אל תתרגז סטיקי. הוא בטוח לא חשב עד הסוף ולא התכוון להעליב אותך. זאת מחמאה שאתה מעניין ורוצים לדעת מי אתה. לילה טוב

אדוני היקר.

איש לא מצנזר אותך וגם לא צינזר אותך בעבר. אשר אתה שם הודעות כמו זו אשר אין לה כל קשר לריקודי עם והיא סתם תופסת מקום בעמוד הראשון - מתפקידי להוריד אותה ולאפשר לנושאים החשובים להיות נוכחים כאן. נכון, בכוונתך לומר שאחד המנהלים מחרים אותך/מוחק אותך/מתיחס אליך לא יפה וכו', אך כיוון שלא היו דברים מעולם ולכן אתה גם לא מציין עובדות שיוכיחו את טענתך (עובדות, אתה יודע, צריך להביא ולהראות ולא להמציאן בראש) שהרי מעולם לא מחקו אותך פרט להערה כמו זו שהיתה אתמול - הרי גם מסר זה היה צריך להמחק ולא בגלל צנזורה.

וכן, שכחתי להוסיף:

לך ולכל החברים האחרים. אם אתם חשים שמנהלי הפורום נהגו בכם בצורה לא הוגנת, אתם מוזמנים לכתוב אלינו במסר אישי ואנו נתיחס בכובד ראש לכל פנייה. כמו כן פתוחה לכם הדרך לערב בכך את הנהלת תפוז (תמיד רצוי לאחר פניה אלינו) - רויטל, או נו ניים, בבקשה תוסיפו כאן את הקישור הנחוץ. מראש אני יכול להבטיח לכולכם שלא רויטל ולא אנוכי, אין לנו דבר אישי לאף אחד מכם ואין לנו כל מטרה להגביל מישהו או מסר כלשהו בגלל האיש העומד מאחריו. אנו עושים כמיטב יכולתנו על פי שיקולינו הענייניים ומותר לנו (לפעמים) גם לטעות.

ראיתי את השרשור על התמונה המגונה

ואני חושבת שבפורומים אחרים, שאינם פורומי סקס מוגבלים לנוער, היו חוסמים גולש ששם תמונות מגונות בכרטיס שלו ועוד מפנה גולשים בהודעות לתמונה המגונה ההיא בתואנה שהוא נכה ושיביטו בנכות שלו. גולשים היו יכולים להאמין שהוא נכה ולנסות לראות במה אפשר לעזור לו ואז היו רואים את התמונה המגונה ההיא.
נכנסתי אחרי כמה זמן שלא הייתי פה וראיתי שרשור ארוך על נכים. חשבתי שבאמת התנהגו לא יפה לנכה ורציתי להגיב. אז התברר שהוא מדבר על תמונה מגונה שבקשו ממנו לא להציג והוא בכלל לא נכה
!! אני חושבת שמנהלי הפורום נהגו בסדר גמור. יש גם גולשות מתחת לגיל 16 פה והן לא צריכות לראות דברים כאלה.
בזמנים שגלשתי פה לא ראיתי הודעות מחוקות אבל אם אתה מדבר על התמונה המגונה ההיא אתה לגמרי לא צודק ואני תומכת לגמרי במנהלי הפורום שבקשו להסיר אותה.

UHUstick

New member
די!

הדיון מאוס! ניסיון לרכוב על גל ההאשמה הוא מוקצה מבחינתי. מעולם לא צינזרו אותך, מעולם לא פגעו בך ואז במקום לקטוף פירות של מישהו אחר לך תעשה משהו מועיל! מה גם שאתה מבזבז זמן מנהלים חשוב, שבמקום להשקיע בפורום צריכים לענות לשטויות שאתה כותב. מסכנים הם, מסכנים אנחנו. יאללה יאללה!

נמחקו כאן מספר תגובות

מחקתי פה מספר תגובות מעליבות שנכתבו רק כדי לפגוע באנשים. חבר'ה, תתבגרו. אני מרגישה פה לפעמים כמו גננת. לא זו מטרתי.

אתה צודק עקרונית אך לא במקרה זה

מאז שהגעת לפורום אינך חדל להפגין את היותך מורם מעם. לדעתי, אתה עדיין ילד שהשתן עלה לו לראש. אתה מעליב ובוטה לעתים קרובות ולכן תצפה שישיבו לך באותו מטבע. כדאי שתוריד פרופיל ותדע שיש אנטיוביטיקה כמעט לכל סוג של דלקת. החצוף שהצבעת עליו הוא האנטיביוטיקה שלך. לתשומת לבך

UHUstick

New member
תראה, תשמע, תקרא

קרא את תגובתי לנבוט. לדעתי נותנת מענה לרוב תענותיך ואין לי כוונה לחזור עליה בשנית. רק אציין שאני לעיתים מעליב ובוטה - כשצריך. כשאין דרך אחרת, כששום דבר אחר לא עובד, כשמישהו צריך לעשות את העבודה השחורה! אתה רומז שאותו אדם יגרום לי להפסיק לכתוב/להפסיק להיות בוטה (משל האנטיב') - forget about it! אין סיכוי! אני חושב שאחד הייתרונות שלי הוא שאני לא מפחד מאף אחד. קשה מאוד מאוד לגרום לי לפחד. אני יכול לתת לך מיליארד דוגמאות - אני פשוט לא מפחד. ניסו אותי מספר פעמים על אף גילי הצעיר. יעיד אולי אחד ממנהלי אתר אינטרנט מהגדולים בארץ, שניסה לשסע בי את עורכי דינו וסיים כשראשו שמוט ומחשבון הבנק שלו הועברו 5000 ש"ח ל"תנו לחיות לחיות". יעידו שכני הערבים שאפילו בשיא מהומות האינטיפאדה המשכתי לבקרם. וזה באמת קצה הקרחון! לא אותו אדם שפל, שפעל כמו סוכן ק.ג.ב לא מאומן, יצליח לגרום לי לשתוק. אני לא מפחד לחשוף את זהותי ממילא. סטיק.

../images/Emo163.gif יש לך מוסר כפול ובמיוחד היום

תחילה בתגובתך הנסערת כנגד האדם שרצה לדעת מי אתה. שנית בתגובתך כנגד רקדן בשרשור האחר; רק לך מותר לתקוף את ירון(וזאת מבלי להיכהס לתכנים)? כפי שאמרתי קודם לכן, אתה עדיין ילד שחצן למרות שניחנת בלשון רהוטה יחסית ובבטחון עצמי של בן טיפש עשרה.

UHUstick

New member
אויש נו

נתחיל בשאלה: "מוסר כפול", אתה יודע מה זה? כי לפי תגובתך אין לך מושג! כשקראתי את תגובתך, החשתי את רגלי לעבר מילון אבן שושן. חשבתי לתומי שאיני יודע מה המשמעות של מוסר כפול. התברר לי כי אני יודע גם יודע. מסתבר שאתה לא! כשאני תוקף את אדם יש סיבה! מוצדת או לא - היא קיימת. מעולם (ואני מבטיח לתלות את עצמי הפוך על העץ בכיכר העיר אם תצליח להוכיח אחרת!) לא תקפתי ללא סיבה. רק-דן תקף את ירון ללא סיבה תוך ניסיון (נואש יש לומר) לרכב על הגל שיצר קצוץ. אם אני "ילד שחצן למרות שניחנת בלשון רהוטה יחסית ובבטחון עצמי של בן טיפש עשרה" אז מה אתה? אדם מבוגר שיורד לרמתו הנמוכה, חסרת העיקרון, השחצנית של ילד שחצן בעל לשון רהוטה יחסית עם בטחון עצמי של בן טיפש עשרה. אני לא אגיד לך מה היו אומרים עליך בפורום יידיש, אבל הבקעת גול עצמי ובטח תיכף תרוץ להאשים את השופט! נ.ב. כשחיפשתי מוסר כפול באבן שושן נתקלתי בערך שעונה בדיוק לתיאור של אדם כמוך - אויל. ואם תרצה אז תת ערך - אויל משריש.

../images/Emo163.gifכרגיל, אתה תוקף כשאתה במגננה

להבדיל מירון, לא אשיב לך באותו מטבע. פשוט אתן לך להתבוסס בעיסה הדביקה והגאה (תרתי משמע) שלך. אני מקווה שאולי בצבא תתבגר. בעצם, אני די מסופק אם תתגייס בכלל...

למעלה