חזרתיחזרתי. ../images/Emo9.gif
חזרתי מהונג קונג, נורא נהנתי, האנשים שם מקסימים חוץ מנהג מונית אחד, וממוכר שניסה לרמות אותנו.
בכל מקרה, אם מישהו רוצה תמונות- מסנג'ר ב-
כי אני נורא מתעצלת להקטין אותן ולשים אותן כאן. כשחזרתי שמעתי שהמצב בארץ לא משהו.
יבנה זה מקום כל כך קרוב אלי.. מלחיץ. ד"א, יש פה מישהו שמבין במחשבים?
זה מופיע כל פעם שאני מדליקה את המחשב, המסך משתנה לתצוגה ישנה כזאת לכמה שניות (שימו לב ל-X שמופיע שם. די התרגלתי לX האדום הזה
), אני לא יכולה לשמוע שירים או לראות קליפים ביוטיוב עם קול, זה רושם שיש בעיה עם התקני שמע. אני גם לא יכולה להוריד עידכונים לאנטי וירוס, זה עושה ריסטרט אבל אותה הודעה של העידכונים מופיעה כל הזמן, כאילו שזה לא עידכן כלום. אני זוכרת שזה גם רשם משהו לגבי חומת האש, אבל כשנכנסתי למרכז האבטחה זה רשם שזה לא זמין. ניסיתי להיכנס להוספה או הסרה של תוכניות כדי לבדוק לגבי התקני שמע אבל פתאום שמתי לב שליד הסמל של התוכנות אין תיאור, כאילו שיש משהו לבן שמסתיר את זה. זה גם לא הראה לי את השמות של כל התוכנות. ניסיתי לעשות סריקת וירוסים ולעשות איחוי ותיקון שגיאות דיסק, זה לא מצא וירוסים והאיחוי נתקע על ה% הראשון. התיקון נכשל. מה שמוזר זה שזה קרה אחרי שהתקנתי את הAVG, אבל אני זוכרת שהורדתי גם דברים אחרים באותו יום, אז יש מצב... יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות עכשיו? אני אפילו לא רוצה לחשוב על האפשרות של הפירמוט..