ולמען האמת אני זוכר שממש ניסו להנחות אותה עם זה,היא לא כלכך הצליחה. וזה לא כ-ז-ה גאוני,מגוחך להשוות את זה לתמונה הבאמת גאונית של השניה מעונה 7. (לדעתי זה ספוילר להגיד מי זאת שהצטלמה ככה!!)
יוווווווווווו איזה תוכניייייייתתתתתתתת מושלללללללממממממממממממתתתתתתתתת **מאוהבבבב רצח** אפיללוו שזה רק העונה הראשונה והפוטושוט לא מושקעע בכלל יש לטיירהההה ה=ר=ב=ה נמה לללמודדדדדדד דבר ראשון הבנוווותת ברמה יש שמה לפחות אזה 7 בנות שאני רואה פוטנציאלל ודאאוווןןן פשוט מדהימהההההההההההההההההההההההההההה כאילווו אין אפילו אחת שאני אומררר היא זוועתיתתת רצח מה היא עושה שםם (חוץ מאנדראה XD) אבלללל המננחהה הזאת מושלממתת+יפהה+חמודה+מבינה באופנה רצח ורואיםם שלא בחרו בנות בגלל הצבעע שלהם ובגלל זה יש שמה רק שחורה 1 וגם היא יותר מדי LOL פרק מדהיםםםםםם!! והבית של הבנות פשוט מושלםםםםםםם באמצע האגםם הזההה ואווווווו!!! למה לג'יי יש שער בצבע סגוללללללללל??? בעעעע הבנות הכייייי מדהימותתת: דאווווווןןןןןןןןןן פשוטטטט יופי עוצר נשימהההההההההההההה פנים מדהימוותת ברנדיי בוידאו היא לא משו בגללללל השעערר הזוועתיי הזהה אבל התמונה שלה מדהימההה כל הנטלייי נטליה וכל אלה XD יפוותתת יוופייי פשוט אבל יפוווותת טוניקה הזאתת פשוטטט בעעע ואיך זה שתמידדד הכי בולטתת זה הבחורה השחורה פאתטטטט, הדחה מוצדקתתתתתתתתתתת כל כךךךךך היא הייתה פשוט בעעעע סדרהההה מושששששללמממתתתתתת חכהה לפרק הבאאא
חמודה+ ממש איןןןןןן מההה להתלהבב ממנההההה אבל יש לה גוף פצצה+הליכה שולטתתתת הפנים שלה חמודותת תמונה יפה היא הייתהה 100ממת בפוטושוט אבל הם ארוכווווווווותתת הרבה יותר מדיייייי...