../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

כי השניייייייייי ארוךךךךךך מדי XDDDDDD וכייייייייי ישששש לי תדבררררררררר הכייי מושלםםםםםםם וחשובבבבב לספררררררררררר **הערצהההההההה**

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif כפרעליייייייעברתתתיי טOטטט

אזההההה יום מושלםםםםםםםםםםםםםם עברתייייייי טססססססטטטטטטטטטט 1 @#$^$#%&* **הערצה לעצמייי XD** וכמובןןןןןןן שתמונההההההההההה האללוווהההההייייייייייייתתתתתתתתתתת הזאתת עזרההה לי הסתכלתי בפלאאא שנייה לפני הטסט+על של דניאאאאאאאאאאאאאאאאאאלללללייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אההההההההההההההההההה שלNוווווווווותתתתתתתתתת סגידהההההההההההה

Manga136

New member
כל הכבוד! D:../images/Emo142.gif

כנראה שגם אני אסתכל על תמונות מהסדרה שאני אוהב שנייה לפני הטסט אם זו ההשפעה

חחחחחחחעחעעע לי זה עבדדדד:]]

אבללללל רק על תמונותתתתתתתת של דניאאאללל וני'קולללללייייי לא של לוזריות מהסדרה P:

Xה2ה לטיי7הההההה

כמה ששנאתייייייייייייי אותה בתחילתתת העונהההההההה בגללל האודישניםםם והבנותת הבאמתתת זוועתיותתתת שהיא קיבללההה לעונה הזוועתיתתת הזאתתתת אני חייב להגייידדדדדדדדדד שהיא מדהימהההההההההההההההההההההההההה היאאא הכי יפהההההההההה שמהה אתמול עם השיער ה100מם הזההההה ורזתה+עושה תהדחותתתת הכי מוצדקותתתתתתת בארץץץץץץץ... כנראהההה כולם צועקים עליהה+צוחקים עליההה+ניג'לל והיא מצטערתת שקיבלה לתוכנית תבנות האלההההההה... אני מתפללללל שזה יהיהההה ההדחותתתתת ואז העונה תהייה נחמדה ולא זוועתיתתת ושאני ישנאא... 1- ג'יידההההההה דחוףף 2-איג'יי דחוףףףף 3- התאומותתתתת חובההההההה! 4-ברווקק 5-יוג'ינהההההה 6- קרידיייי 7-מונייקקק 8- אנצ'לל ממש משתתפרתתת ואוליי היא פוטוגניתתתתת 9- מג וכמובןןןןןןןןןןןן ה===זוכהה מלללרוווווווווזזזזזזזז... אם היא תזכההההההההה אני יחבבב את טיירההההההה רצחח היא לא תהיהה ברמהה של האלוהייווותתתתתתת אבללל היא תהיהה כמו אדריאןן-- שווה+ לאא לשים ספוויייייילללריםםםםםםםםם אני רק מתפלל שזה ככה לא לגלותתתתתתתתתתתתת!

../images/Emo207.gif>>>>>>>> MANGA או כל מי שמבייןן

בדחייפפווותתתתתתתתתתתת קישורים ל: פתיחחחחחחחחח האלווהיי של עונההההה 7777 (דניאלללללללללללליייייייי ניקוווווווווולווווההההייתתת מלרוזזז ה-1 וטיירההההה ) לפרק 1 של הטופפפפפ מודל הקנדייייייייתתתתת בא לי רצחחח לראווותתתתת

אההה ושכככחחתתיי עוד משווווווווו

פעםםםםםםםםםם אמרווו לי שיששששש אזה תמונההההההההה של מישיייייייייי בתורר פיייייללללל באלייי לראותתתתתתתתתתתתתתתתתת... תשימוווווו אותהה+ספוויילררררררררר אבל אל תרשמוווווווווו כלום אם היא הודחחחחההה או זכתה כלוום ר==ק תתמונההההההה מעניינותיייייייי מי חשהה שהיא תתחרהההההה בתמונה האלוהיייייייייתתתתתתת של קיניייהההההה

NP16

New member
למה לומר בדחיפות,למה לא בבקשה?

וגם כולם ביקשו ממך כבר להפסיק להכפיל אותיות ואתה אם אני לא טועה רק עושה את זה י-ו-ת-ר. והרגת אותי עם החשה שתתחרה בקיניה
זה בערך כמו להגיד מה נאימה חשה שיהיה לה קאבר גירל כמו אווה

NP16

New member
אה סליחה,הפוך, מה ניקול חשה שיהיה כמו נאימה.

Wannaa B On TOPPP>>>???

פתיחחחחחחח מושלםםםםם!!@$^ אין איןןןןןןןןןןן דניאלללללללללללל ניקוווללללללללללליי אני יכול לראותותתתתווו שעותתתת והתמונה של טיירה עם דניאלללללללללללל סגידההההה טיירההההה שולטתתתתת עם העיניים המדהימותתתתת והכי מדהימותתתתת>>> מלרוז דההה מוניקק פשוט יפיופהה שמה וגם יוג'ינההההה שהיא זוועתית אבל עם הקוקו הזההה מדהימהה ואנצ'ללל וגם קרידייייייי שהיא מכועררתת בכללי אבל שמה יפההה

מזההההה?? הטופ מודללל הקנדיתתתתתת??

יאאאאאאאאאא אתה פשוט מלךךךךךךךךךךך:]]]] עכשוו רק תתמונה של הפילללללללללל מעונה 7 !!!:]]] ונראלךך אני בחיים לא קורראא תגובווותת זה לא מעניינותיייייי:] תודדדדדדדההההההההה

Manga136

New member
שכחתי להוסיף ../images/Emo58.gif בכותרת../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

למרות שלא נראה לי שצריך כי ממילא לא נראה לי שישדרו את זה בארץ...

למעלה