../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

פשוטטטטט אלללללללווווווווווףףףףףףףףףףףףף **רץץץ לראותתתתתתתתתת** ובאאאאאאאררווררר שזה לX ספויילרררררר ברורר גם שלא ישדרו את זה בארץץץ בגלל זה אני רואה במחשב:( תודההההההההה

../images/Emo127.gif טנקסססססס אבל מההההה

הקשררררר פיללללללללל?? זה נראההה כמו רקדנייייייתתתת של קרקסססס LOLL מה קשורררר פילללל?@!#$ זאת קרידיייייייייייי לאאא?? לפחותת היא הוציאאההה תמונה אחת למה עד עכשיווו היא גרועההה רצחח ועל התמונההההההה: א- בגדולל התמונההה מדהימה מרחוקק.. אחחת התמונות ג=ו=ף היפפפפוותתת היא נראיית חלקההה והשפגט הזהה+היד מאחורי הגבב קיצרר תמונת גוף 100ממתתת ב- הפרצוף- שמו לה כובעע נראליי להסתיר תמצחח.. היד שתקועה לה על הפרצוף הורסתת תתמונההה ג- התמונננהה הזאתת יכולהההההה לחפשש תתמונה המושלממממממתתת של קינייה בסיבבבווובבב... אבל עדיין היא תמונה יפייפיההה

יאאאאאאא מתייי זה יהיההההה

בטח למלרוווווזזזז יצאאאהה תמונננהה מדהימההההההההה כפרעלליייההה אני כבר יכול לדמייןןןןןן

חחח נכון.

יצאה לה תמונה אלוהיתתתתתתת ואחת הטובות העונה בעיני, אפילו יותר משל קארידי בשוטינג הזה.

אני מתאררר לעצמממממממממיייי

ועדיין לא הבנתי מה הקשרר של התמונהה הזאת של קרידיי לפיייייללל פוררר גאד סייקקקק... בככל מקרהה הקרידי הזאתתיי לא מציאהההההה גדווללההה כמו כל העונהה הזאת אבלל מלרווזז עושה לי תעוונהה כפרעליההההההה **מחכה לתמונות שלה רצחח**

NP16

New member
זה ספוילר ^^^

לא כולם רוצים לדעת בתור מה מישהי מסוימת מצטלמת,וכמובן יש גם את הקטע של לגלות בתוך הפרק שהיא לא הצטלמה ככה אז היא תשאר.

ומגיעע לך ../images/Emo47.gif עלל הטופ מודל הקנדייתתת

בזכוותךך אני רואההההההההה תוכנייייתתת מושלמממממממתתת רצחחח

שילבישו על קיניה חדק ואז תדבר.

עשו לה כולה אוזניים.. התמונה של קיניה כפיל בכלל לא כזו טובה. של קארי הרבה יותר טובה.

עאאאאאאלללקקקקקקקקק פפפחחח

התמונה של קרידיייייי יכוללההה לקחתת שיעוררייםםם אצל התמונהה של קינייהה וגם אחרי זה אני בטוחח שלא תבוא ברבעעעעעעע שלהה לקיניה שמו אוזניים+היידד המושלממתתת שלה הייתה חדקקקקקק בצורה הכי מדהיימההה שיכולה להיותת והתנין למטה והמוצר למעלהה והראש לצצד השניייי קיצר אני בכלל לא מתווכחחחחחח איתך זה ע=ו=ב=ד=ה. בתמונה של קיניה אלוהייית וגאונייתת ושל קרידייייייי יכוללהה ר=ק ללמוד ממנה XD: חיקוי מאוד לא מוצלחחחחח

ברורררררררררררררר

היידד=== החדקקקק בצורהה הכי גאונייייייתתתתתת שישששש אין היא מדהימהההההההההההההההה והחדקק מחזיקק תמוצררר למעלהה **סגידה לתמונההה** ואצל קרידי ה"חדק" תקועע בתוך הפרצווףףף אצל קינייה הוא מושלם באוייר כמו פיל אמיתייייייייייייי

Manga136

New member
אה, אין חדק... ../images/Emo142.gif

התכוונתי לחדק שהדביקו לפנים.
וכמובן שאני לא יכול לסבול את התמונה הזאת (כמו את קיניה עצמה), ולכן אני אבליג.

שתוקקקקקקקקקקקקקקקקקק

דווקאא השתפפררר לך הטעםםם רצחח בזמן האחחחחרוןןןןןן... אזז טוב שלא אמרתתת כלוםםםםם היית ר==ק הורס XD: תמונה מושלללממתתתתתתתתתתתתת וגאונייית אין בכלללל על מה להתווכחחח זה פאתתטטט

למעלה