נגיד........

שאכלתי 2 פיתות עם זעתר (שהיו טריות, חמות וטעימות לכל הדעות) ונגיד שיש לי עכשיו צרבת ונגיד, שאני מתחרטת שאכלתי את ה- 2. נראה לכם שהצרבת היא מהפיתות??? או בגלל המצפון (משקל)??????

maof

New member
איך בא לי......

לספר בדיחה ששמעתי .......
ברשותכם כמובן.....
שני חברים יצאו ליער, לפתע הם פוגשים ברדלס אחד משני החברים מתיישב בכדי לנעול נעלי ספורט. שואל אותו חברו בגיחוך....אתה באמת מאמין שתצליח לרוץ יותר מהר מהברדלס עם נעלי ספורט עונה לו חברו.....לא חשבתי שאני יכול לרוץ יותר מהר מהברדלס, הסיבה שאיני נועל את נעלי הספורט היא... בכדי שאני יצליח לרוץ יותר מהר ממך
מעוף

../images/Emo21.gif../images/Emo71.gifמי מצטרף לסןשי הערב

מי בא לו לצאת הערב לאכול סושי??? מסעדה פוטנציאלית סושי סוהו בראשל"ץ באזור התעשייה הישן אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר

ערב ג'ז ובירה ב'שופטים' בתל אביב

הערב ב 9 בערב - הרכב ג'ז חביב ובירה בשופטים בתל אביב, אבן גבירול פינת השופטים ליד המפגש עם שאול המלך. אני אהיה שם (אפשר לאכול סושי לאחר מכן ב'סושיה' בהמשך אבן גבירול - פתוח עד חצות - הסושי הכי טעים והכי זול בעיר, חד משמעית!)

שאלה.

מישהו יודע איך מנקים כלי כסף? מישהו מכיר את הבדיחה הזו... כורדי פרסי ומרוקאי תכננו לבצע שוד כשהגיעו למקום השוד ראו שיש אבטחה במקום‎ ושוטרים רבים‎ מיד מיהרו שלושתם להתחבא‎. המרוקאי התחבא מתחת לרכב, תפס אותו שוטר שהיה בסביבה ואמר לו מה אתה עושה מתחת‎ לרכב ענה לו המרוקאי אני מתקן את הרכב‎ אמר לו השוטר היכן כלי העבודה שלך ? לא ידע המרוקאי מה לומר, אמר לו‎ השוטר : "עלה מיד לניידת‎" הפרסי התחבא מתחת לאופנוע, תפס אותו שוטר נוסף שהיה בסביבה ואמר לו מה אתה עושה‎ מתחת לאופנוע רכב ענה לו הפרסי אני מתקן את האופנוע‎ אמר לו השוטר היכן כלי העבודה שלך ? לא ידע הפרסי מה לומר, אמר לו השוטר : "עלה‎ מיד לניידת‎" הכורדי רץ והתחבא מתחת לחמור שהיה בסביבה שאל אותו שוטר אחד מה אתה עושה מתחת‎ לחמור‎ ענה לו הכורדי " כרגע נולדתי‎".

../images/Emo7.gif הגרון שורף לי,הצטרפתי למועדון

מקבלי עונת המעבר. השקדים בגרון נהפכו לביצים,בחוץ חם ולי קררררררר. הילדה עצובה כי איני יכול לקחתה אליי,מהעבודה מתקשרים ושואלים לשלומי,והרוקחת היום אמרה לי שהאנטיביוטיקה תפיל אותי למיטה וראשי מסתחרר. כל תוכניותיי להשבוע ירדו לטימיון

ע פ ר ל ה

New member
סבבה-יודעים מה הפירוש?

אליעזר בן יהודה לבטח מתהפך בקברו לנוכח הסלנגים שאומצו לאחרונה,והשפה העברית הולכת ומתרחקת למרות עשירותה ועתיקות ימיה. לא חרפה תגידו? ככה אנחנו בועטים בשפה שלנו? סופר סנטר-הום סנטר-דיזיין סנטר,קלאב מרקט ושאר עגבניות...
לא חראם תגידו? נגמרה לנו השפה? מעוף שאל האם מישהו יודע את פירוש המילה סבבה,ואני אומרת שסבבה היא לא מילה בעברית אלא סלנג משונה שלא מתקשר ולא מתחבר לקטע הסבבי שאנחנו מנסים להציג. לדוגמא: היי,מה נשמע אצלך? "סבבה" אחי, ומה איתך? ובכלל,שלא נשכח "אחי" כולם אחוקים.ממש אחוקים לנשק. לעניינו-סבבה זו מילה בערבית שפירושה הוא "עגבים"=התעלסות באהבים. "עגבגב" חבר'ה וזה הרס אותי מצחוק=התעלסות קלה=פלירט=קוו'יקי
ערב "סבבה" לכולכם,לבריאות!

לא אחד...

לא שניים... לא שלושה... לא ארבעה... לא חמישה... לא שישה... לא שבעה... שמונה
לוח שמונה לוח מעריב. הייתה פם פרסומת כזו... ועכשיו מה שהזכיר לי אותה זה... הכותרת מה מופיעה בכתום בלמעלה של העמוד... כל רפרוש...נוסף עוד אחד... 8 מגולשי הפורום כבר אישרו את הגעתם עד כמה יספרו שם

מי צריך

ארון ארבעה דלתות שולחן סלון סכום צלחות וכדומה שולחן כתיבה ואולי גם מיטה זוגית (לא סגור עדיין)

../images/Emo124.gifציפיייי ביקשתי ממך היום

לפתוח את הצ'אט במקומי.... אני חזרת עכשיוהביתה נכנסת לשם וכלום אין אף אחד!!! טופ אז אני הולכת לישון אבל מי שבכל זאת רוצה...

אלוהים ישמור - הזהרו לכם!!!

הבוקר קיבלתי את זה במייל, כדאי לשים לב. שימו-לב - הזהרו !!!!! בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם/לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד נא להפיץ הודעה זו לכל מי שאתם מכירים רב פקד ג'ורש, משטרת ישראל מרחב מרכז ד"ר הילה בקר, ראש מחלקת מחלות מדבקות,בי"ח איכילוב.

n o g a1

New member
נגיד ש....

הצרבת זה המצפון. נגיד ש... הצרבת זה הזעתר. מגיד ש... הצרבת זה הפיתות. לכי לבית מרקחת - קני - tums ויעבור... מה זה חשוב? העיקר שתחלוף הצרבת. בתאבון לך! על הפיתות .

השיים ירחיים ככה תוקעים חופשי

ואנחנו פה יושבים עם השופר ביד ? הבה ונלכה לבית כנסת לקבל רשימת סיור כתובות

למעלה