מכתב לביטוח לאומי

לכבוד ; מנהל הביטוח הלאומי שלום רב, אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהיתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי . לאור הדברים הנ"ל אני מבקש לדעת אם בני שהוא גם דודי וגם גיס של אבא ואחיה של אמי החורגת זכאי לקבל קצבת ילדים? בכבוד רב , משה כהן

יערית

New member
מה הבעיה?

קונים חומר מנקה לכלי כסף ותכשיטי כסף,מה שמזכיר לי שאני זקוקה לאחד כזה בדחיפותתתתתתתתתתתתתתת! מנגבים עם החומר ואחר כך נחש מה עושים? משפשפים

maof

New member
נחשי מה קורה שמשפשפים../images/Emo6.gif

הג'יני מופיעה
מעוף

t o t a l

New member
השופטים

מחייך זוכר את עצמי בגיל 16 עומד על המדרכה בעיניים קלות [או כלות] , מתבאס שלא נותנים לי להכנס. ביימים שבברים הגישו צ'יפס שמנוני במקום סושי פלצני.

גם לי היתה שם הסטוריה לא קטנה..

ואת הסמרטוטים ספוגי השמן שנקראים צ'יפסים עדיין מגישים בכל הפאבים בתל אביב, בדיוק כשם שכל סלט שאתה מקבל שם מורכב מתשעים אחוזים חסה. אבל הזכרונות קשורים לאדרנלין, ולא לאוכל.. שמעתי שבאברקסס כיף. אשמח לנסות בקרוב.

ילוטייל

New member
וגרגרי חומוס חמים בצלוחיות קטנות.

ופאב 16 ובית התה של יונג ברמת-השרון והג'יי אנד ג'יי בימי אבי ותמי מי עוד שמוליק קראוס..

אייל 401

New member
יאיר תעשה לי טובה

אם ליזר הבעלים של ה16 המקורי יהיה שם חייג אלי ותן לו את הפון יש לי בשורה כלשהיא בעבורו

L o v e M e1

New member
חחח טוטאל, למה לא ביקשת ממני?

איציק ברנר הבעל הבית היה מאנשי שלומינו
ולראות שם את זהבי מקלל באידיש היה שווה להכנס...

מישו?? ../images/Emo4.gif משהו???../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

נו תגידו כן, חייבת לספר את הסיפור שמאחורי זה
(עוד לא הבנתם שיש לי בעיה בדחיית סיפוקים?????????)

למעלה