בראשון עדיף ריבר נודלס בר,יאמי

סושי שווה ביותר!(מול קניון הזהב) לצערי עובדת עד 11 בלילה.

../images/Emo12.gif, עכשי חזרתי משם !!! ../images/Emo3.gif

מומלץ, המסעדה פשוט מדהימה !!! רק לראות את המלצריות , התיאבון נפתח ..
השירות מהיר מאוד, מתחילים במנה ראשונה, הפסקה קלה ולמנה העיקרית.. הצלחות גדולות, המנות מוגשות בשפע ובנדיבות.. האוכל טעים טעים...יאמי.. המחירים מאוד לא יקרים, יחסית לסושי בר דומים/אחרים .. עיסקיות יש עד שעה שש בערב..מסביב יש חנייה בשפע .. זה קרוב למכון טסטים, אז אם מישהו רוצה לעשות טסט לרכב, גם אפשרות
יש חלון ענק לכיוון המטבח ואפשר לראות את הטבחים בפעולה. המקום מעוצב בטוב טעם, תאורה נכונה, אוירה נעימה אפשר לשבת בבר, או בכל וריאציה אחרת..כיסאות גבוהים,רגילים, כורסאות.. למי שאוהב סושי, שרימפס וקלמארי.. זה המקום !! אגב, למי שמעוניין יש גם דגים, שפודים וכמעט הכל.. אהה... הקינוחים..סוף הדרך. בקיצור, מקום מומלץ מאוד. בתיאבון..

../images/Emo6.gif מקושקשת...../images/Emo6.gif .../images/Emo140.gif

אז מה אתה מעדיף??... מלון מזל?... אינטראקטיב?.. או אולי אקסטרים ?.... לי לא חשוב, העיקר שתהיה בו מקושקשת...

הכל מכל כל..

יום אחד עם "מזל"-שמעתי שהיא בסדר {רולרבליידס+מיני}. יום שני עם הרבה "אקטיביטי" {אין ואאוט,אין ואאוט..אין ואאוט}. ויום שלישי {פעמיים כי טוב} עם האקסית.

Rinattt

New member
איילללללללללללללל

מה חשבת שאני כל היום בעיר מפזזת? כאילו יש לי בית, עבודה, בנות לגדל, שנת צהריים לישון וכו' וכו'?
העיקר שנהנית...

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifכרגיל תמיד יהיה מישהו

שיראה שרשור ומיד יעלה שירשור על מקום אחר משאיר לכם את הבמה להחלטות ראו בהודעה זאת ביטול על הסוהו בראשל"ץ ואם יהיה מפגש במקום אחר אשמח להגיע.

למעלה