ס סוף עונה New member 11/10/05 #247 בתה וסימפטיה????? לא היו הופעות בתה וסימפטיה, זה היה פאב נראה לי אתה מתבלבל
מ מוסיקאי3 New member 11/10/05 #248 היו גם היו שם הופעות! המיתולוגיה טוענת שלהקת "ששת" נוסדה ממש שם, על הבמה, תוך כדי ג'אם סשן. אמנם פאב, אבל עם אחלה הופעות
היו גם היו שם הופעות! המיתולוגיה טוענת שלהקת "ששת" נוסדה ממש שם, על הבמה, תוך כדי ג'אם סשן. אמנם פאב, אבל עם אחלה הופעות
ס סוף עונה New member 11/10/05 #250 אז אולי לפני הגעתי לשם ../images/Emo9.gif מכירה את המקום בשנת 86-87, אז לא היו הופעות, זה אומרת בוודאות. הייתי אמורה להיות אשתו של אחד מבעלי המקום.
אז אולי לפני הגעתי לשם ../images/Emo9.gif מכירה את המקום בשנת 86-87, אז לא היו הופעות, זה אומרת בוודאות. הייתי אמורה להיות אשתו של אחד מבעלי המקום.
א איש הכוכבים New member 10/10/05 #86 בשנגרילה רמת השרון מול המשטרה אתה יכול לאכול סושי מכל הסוגים ככל יכלתך במשהו כמו 80 שקל, אם אינני טועה.
בשנגרילה רמת השרון מול המשטרה אתה יכול לאכול סושי מכל הסוגים ככל יכלתך במשהו כמו 80 שקל, אם אינני טועה.
א איש הכוכבים New member 10/10/05 #91 מסעדה מעולה ברמה לדעתי ונראה לי שאזור ראשון מתחיל קצת לחזור על עצמו..
א אני ג י ל י New member 10/10/05 #127 עוד לא הייתי בשנגרילה אבל פתחו עוד סושייה ברמת השרון ברחוב הסייפן- מומלצת המחירים ממוצעים אבל הסושי הכי שווה מבחינת מחיר ואיכות הוא ב- moon בבוגרשוב בתל אביב ממליצה בחום
עוד לא הייתי בשנגרילה אבל פתחו עוד סושייה ברמת השרון ברחוב הסייפן- מומלצת המחירים ממוצעים אבל הסושי הכי שווה מבחינת מחיר ואיכות הוא ב- moon בבוגרשוב בתל אביב ממליצה בחום
ס סחלב פראי המקורית New member 10/10/05 #96 יש בבוגרשוב בת"א מסעדה מדהימה -מון אחחחחחחח איזה סושי.... יאמי .... אבל העיסקית עד שעה 18.00 מוקדם... תעדכנו בהמשך... {רגע שאבין זה לפני הצום ??? חחחחח}
יש בבוגרשוב בת"א מסעדה מדהימה -מון אחחחחחחח איזה סושי.... יאמי .... אבל העיסקית עד שעה 18.00 מוקדם... תעדכנו בהמשך... {רגע שאבין זה לפני הצום ??? חחחחח}
י ילדה סוכרר New member 10/10/05 #105 הסושי במון ממש ממש טעים אבל זה מקום צר וארוך ולא הכי נעים לשבת בו במיוחד אם הולכים כמה חברים ולא זוג