אתה לא מאמין באיזה מהירות.... אני נועל נעלי ספורט ברגע ש..... מעוף
M maof New member 10/10/05 #63 סופי ../images/Emo13.gif ../images/Emo124.gif כאילו דא......בדיחה אני נשבע באמאמאשלי כולה בדיחה..... ראבקקקקקקק אני מתנצל מראש ומבקש סליחה מכל מי שלא הבין מעוף
סופי ../images/Emo13.gif ../images/Emo124.gif כאילו דא......בדיחה אני נשבע באמאמאשלי כולה בדיחה..... ראבקקקקקקק אני מתנצל מראש ומבקש סליחה מכל מי שלא הבין מעוף
ס סוף עונה New member 10/10/05 #67 חחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו זה מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
P princess lis New member 10/10/05 #69 maof אם אינני טועה... קלקלת את הבדיחה על קוצו של יוד "הסיבה שאיני נועל..." לדעתי...הסיבה שאנינועל... צהרים טובים לכולם
maof אם אינני טועה... קלקלת את הבדיחה על קוצו של יוד "הסיבה שאיני נועל..." לדעתי...הסיבה שאנינועל... צהרים טובים לכולם
M maof New member 10/10/05 #77 וואלה איתך הסליחה ../images/Emo39.gif שגרמתי לך עוגמת נפש..... זאת הסיבה שהתנצלתי מראש מכל מי שיפגע וטוב עשית שהפנית את תשומת ליבי לטעות, כי עכשיו אני גם יכול להתנצל בפרהסיה על העוול שגרמתי לך. אוףףףףףףף עד שסוף....סוף...הצלחתי להבריז מהכיתה המורה שולחת אחרי אדם סמוי מעוף
וואלה איתך הסליחה ../images/Emo39.gif שגרמתי לך עוגמת נפש..... זאת הסיבה שהתנצלתי מראש מכל מי שיפגע וטוב עשית שהפנית את תשומת ליבי לטעות, כי עכשיו אני גם יכול להתנצל בפרהסיה על העוול שגרמתי לך. אוףףףףףףף עד שסוף....סוף...הצלחתי להבריז מהכיתה המורה שולחת אחרי אדם סמוי מעוף
P princess lis New member 10/10/05 #90 יש לך מזל ש...יום כיפור בפתח../images/Emo9.gif סלחתי שנה טובה וגמר חתימה טובה
ב ב ו ע ו ת New member 10/10/05 #28 כדי להתגייס לגמ"ח הזה צריך שיהיה עם מה לתקוע. ודי לחכימא ברמיזא. נעמה
פ פשוט ואמיתי1 New member 10/10/05 #29 ../images/Emo12.gif את רומזת שהשופר שלי לא טוב לא זכור לי שראיתי אותך בבית כנסת
ב ב ו ע ו ת New member 10/10/05 #31 השופר שלך לא זכור לי ביקורים בבתי כנסת עומדים בניגוד גמור לאמונתי הדתית. נעמה
ס סוף עונה New member 10/10/05 #34 בשביל השופר שלך, אני מוכנה לעמוד בעזרת נשים, ולקרוא הלל מספר הסידור איך אני????
ב ב ו ע ו ת New member 10/10/05 #36 אבל אין לי... אני מצויידת במפוחית פה. עזבי אותך עזרת נשים, תביאי פיתות וקובנה. זה יספיק. נעמה
ב ב ו ע ו ת New member 10/10/05 #41 סגרנו! ואם את כבר בשוונג (של הפיתה) שיהיה גם איזה מרק רגל ליד, באתי רעבה.
ס סוף עונה New member 10/10/05 #42 מרק רגל עם פטריות ?../images/Emo5.gif אישית, לא אוהבת מרק רגל שנתפשר על מרק עוף או בשר???? החילבה עלי, החלבלין עליך
מרק רגל עם פטריות ?../images/Emo5.gif אישית, לא אוהבת מרק רגל שנתפשר על מרק עוף או בשר???? החילבה עלי, החלבלין עליך
פ פשוט ואמיתי1 New member 10/10/05 #43 ../images/Emo150.gif למה לא ../images/Emo35.gif תזללי ואחר כך תבואי אליי בטענות שאני מעלה הצעות ייעול לבריאות מותק
../images/Emo150.gif למה לא ../images/Emo35.gif תזללי ואחר כך תבואי אליי בטענות שאני מעלה הצעות ייעול לבריאות מותק
פ פשוט ואמיתי1 New member 10/10/05 #46 כשפק השודים תקראי שוב כתבתי לבועות שתזלול ... מה נהיית דאורה ועאורה ?
ס סוף עונה New member 10/10/05 #47 תשמע אתה חחחחחחחחחחחחח רק בגלל שאתה בקטע שלח לי במסר את המסנג'ר שלך,חייבת לשלוח לך איזה שיר, שאתה נופל מצחוק אל תדאג,אני לא אתחיל איתך!!!!!!!!!!!!!!!!! קרציה
תשמע אתה חחחחחחחחחחחחח רק בגלל שאתה בקטע שלח לי במסר את המסנג'ר שלך,חייבת לשלוח לך איזה שיר, שאתה נופל מצחוק אל תדאג,אני לא אתחיל איתך!!!!!!!!!!!!!!!!! קרציה