אחרי שאכלתי @#$%^&* סלט אתה רוצה שאני אוכל אצות? באיזה שעה?
ד דמדומילילה New member 10/10/05 #120 אנחנו דווקא יוצאים לטיול אופניים ברביעי בבוקר יהיה חבל שלא תוכל להגיע. סתם בשביל הצחוק.... תרגיש טוב
ט טלה צפוני New member 10/10/05 #187 חיים ארוכים יש לך את כבר כמה דקות שחושב עלייך ואת צצת תשלחי את הטלפון (לא את המכשיר) במסר
ח חי יחידה New member 10/10/05 #207 כפרה עליך ועליהם איזה כיף ה-600 שקל שלי יכנסו לפני הזמן ואוכל לעשות שוק
A amitshein New member 11/10/05 #246 חנה כהן=חנן כהן האתר של חנן כהןואכן השטות הזאת דומה לעשרות שטויות אחרות שמופצות ברשת. אני חוחק אותן אפילו בלי לקרוא...
חנה כהן=חנן כהן האתר של חנן כהןואכן השטות הזאת דומה לעשרות שטויות אחרות שמופצות ברשת. אני חוחק אותן אפילו בלי לקרוא...
ש שגית המקורית New member 11/10/05 #237 לא אבל את חברה שלי אז חשבתי... שתחליפי אותי יום אחד מה קרה??? באמת געגתי אלייך
צ ציפיטפטת New member 11/10/05 #218 וחוץ מזה.... תתקשר מחר לעירייה למחלקת הרווחה הם ישמחו לקחת את זה ממך ולהעביר הלאה למי שצריך. עניי עירך קודמים
וחוץ מזה.... תתקשר מחר לעירייה למחלקת הרווחה הם ישמחו לקחת את זה ממך ולהעביר הלאה למי שצריך. עניי עירך קודמים
ט טלה צפוני New member 11/10/05 #225 יום שישי נתתי להם המון ויש שקיות מוכנות לסוף עונה רק מפחד ממנה עדיין...
ס סוף עונה New member 11/10/05 #230 ממני מפחד??? חחחחחחחחחחחח מה יש לך בשקיות שמה????? טלה מפחד ממני, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק חחחחחחחחחחחחחחחח
ממני מפחד??? חחחחחחחחחחחח מה יש לך בשקיות שמה????? טלה מפחד ממני, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק חחחחחחחחחחחחחחחח
ט טלה צפוני New member 11/10/05 #232 בגדים במידות 4 עד 10 יש דברים די חדשים שאחותי נתנה לי וכל מה שהילדים שלי לא רוצים ובאמת שיש שם המון דברים טובים ושמעתי שאת אוספת בשביל משפחה.
בגדים במידות 4 עד 10 יש דברים די חדשים שאחותי נתנה לי וכל מה שהילדים שלי לא רוצים ובאמת שיש שם המון דברים טובים ושמעתי שאת אוספת בשביל משפחה.
ס סוף עונה New member 11/10/05 #236 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אלא אם כן, מישהו מהאזור שלך צריך, אז אין בעיה בכלל
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אלא אם כן, מישהו מהאזור שלך צריך, אז אין בעיה בכלל