זהו....... ידעתי ל"ז צדיקים יש....... חחחחחחחח יצאת צדיק
מ מצוטטת New member 10/10/05 #102 ../images/Emo47.gif זהו....... ידעתי ל"ז צדיקים יש....... חחחחחחחח יצאת צדיק
פ פשוט ואמיתי1 New member 10/10/05 #3 זה צורב רק בגלל הפרנציפ אבל ביננו ? תחליטי באיזה צד את רוצה להיות ואז לא יהיו צרבות או שתהיי בצד של הנהנתנים המשמינים או שתהיי בצד של המתנזרים המרזים באמצע תמיד מקבלים צרבת
זה צורב רק בגלל הפרנציפ אבל ביננו ? תחליטי באיזה צד את רוצה להיות ואז לא יהיו צרבות או שתהיי בצד של הנהנתנים המשמינים או שתהיי בצד של המתנזרים המרזים באמצע תמיד מקבלים צרבת
ס סוף עונה New member 10/10/05 #7 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אבל היה טעיםםםםםםםםםםםםםםםם הבצק היה רך ונימוח בפה ושמו הרבה שמן זית וזעתר עם שומשום וזויות הפה התלכלכו מהשמן והטעם וזה נגמר חחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אבל היה טעיםםםםםםםםםםםםםםםם הבצק היה רך ונימוח בפה ושמו הרבה שמן זית וזעתר עם שומשום וזויות הפה התלכלכו מהשמן והטעם וזה נגמר חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס סוף עונה New member 10/10/05 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרה לכם שיצא לכם אפצ'י ברברס?????? לי זה קרה עכשיו (צריכה להוסיף את זה לרשימת המבעס, בהודעת המבעס של שנטו, איזה מבעס שזה בא לי בדיליי ) בעסה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרה לכם שיצא לכם אפצ'י ברברס?????? לי זה קרה עכשיו (צריכה להוסיף את זה לרשימת המבעס, בהודעת המבעס של שנטו, איזה מבעס שזה בא לי בדיליי ) בעסה
י ילוטייל New member 10/10/05 #10 ../images/Emo177.gif../images/Emo178.gif../images/Emo68.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif =
../images/Emo177.gif../images/Emo178.gif../images/Emo68.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif =
ש שנטו New member 10/10/05 #21 נגד צרבת מרתיחים כוס מים, מוסיפים ........... נחשו מה? כמה עלי זאתר שותים, והופ נעלמה הצרבת. נגדד המצפון, אוטמים את הפה למשך יומיים. עכשיו השאלה : מה עושים קודם?
נגד צרבת מרתיחים כוס מים, מוסיפים ........... נחשו מה? כמה עלי זאתר שותים, והופ נעלמה הצרבת. נגדד המצפון, אוטמים את הפה למשך יומיים. עכשיו השאלה : מה עושים קודם?
ס סוף עונה New member 10/10/05 #25 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עוד מעט הולכת הביתה, נחפש אם יש זעתר בלי שומשום ובלי שמן ובלי פיתה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עוד מעט הולכת הביתה, נחפש אם יש זעתר בלי שומשום ובלי שמן ובלי פיתה