הם לוקחים גם דמי משלוח

ומה טיב הסחורה ירקות /פירות (כנראה שאני יעשה הזמנה נחר יש לכם טיפים ,רעיונות , למה לשם לב .......

lulyK

New member
הם לוקחים דמי משלוח.

הפירות והירקות בסדר גמור. תשימי לב לתאריכים של מוצרי החלב שמגיעים אלייך......

v i v i g a g a

New member
אני עושה כל הזמן דרך נטסל

יוצא לי כמו בסופר רגיל - צריך פשוט להשוות מחירים לפי חברות שונות, להסתכל במבצעים שיש... כש תזמיני ירקות ופירות תשימי פחות מהכמות שאת צריכה, כי הם די "נדיבים" בכמויות!

gaetana

New member
אני מזמינה מנט-סל. המחירים לא יקרים

בכלל, וגם כל הזמן יש מבצעים שווים. לגבי פירות/ירקות - פעם הביאו לי עגבניות שרי במצב של רקבון די מתקדם, וכשדיברתי עם שירות לקוחות (שבועיים אחרי זה), בקשו ממני לפנות אליהם מייד במידה ויהיה עוד משהו לא בסדר. הם גם נוהגים להתקשר אם חסר מוצר מסויים. לדעתי, החסכון פשוט ענק - גם בזמן וגם במאמץ (גם לא משלמים דלק). אנחנו עושים את ההזמנה "בהמשכים", ז"א כשנוח לי, אני יושבת ליד המחשב ומזמינה, ויכולה להפסיק לכמה זמן שארצה, ולחזור כשאתפנה. מאוד נוח גם, שאפשר להשתמש ברשימת הקניות מפעם קודמת, ואז זה בכלל מאוד מהר.

אני קניתי עכשוו במבצע באופיטיקה

הלפרין גם לי התחילו בעיות היה להם מבצע זוג מסגרות שני במתנה מאחר ולא התאים לי להוציא כל כך הרבה כסף הם עשו לי במקום מסגרת שניה במתנה 30 אחוז הנחה על המסגרת הקיימת ועוד היה להם מבצע על העדשות יצא לי משקפיים ( עם צילינדר ) ב 640 ש"ח בעשרה תשלומים תנסי

bonbonit27

New member
מאז שילדתי הזמנתי פעמיים בג'מבו-נט

בהתחלה מאוד התלהבתי, אח"כ פחות... עשיתי חישוב וזה יוצא כ-50-60 ש"ח יותר לקנייה (שבועית) וזה אומר 200-250 ש"ח יותר בחודש וזה די מבאס... אני מחפשת (לא יודעת אם יש) סופר עם מחירים נורמליים שאפשר לעשות אצלם הזמנה בפקס או משהו כזה...מישהי מכירה??

כשלא יוצא לנו לעשות קניות אז אני

מזמינה דרך נטסל. הירקות והפירות באיכות ממש בסדר. זה אכן יותר יקר מהסופרים (מגה, שופרסל דיל וכדומה), אבל כשאין זמן זה פתרון טוב. מצאתי שאז אני גם קונה בדיוק מה שצריך ולא מתפתה לדברים נוספים.

mevav1

New member
היי יקירתי-יש בחולון את אקסלרוד

ברטוב שהוא אופטומטריסט במעלה ראשונה. יש לו מסגרות יקרות וזולות. רק תבחרי. והשירות שלו שווה כל שקל. הוא מקבל בסוקולוב כמעט מול הגלידה ונעלי לונדון. קומה ראשונה(על עמודים).

את לא יודעת מה זה פזומט?

את מקבלת כרטיס כזה, או מתקן קטן בפתח מילוי הדלק, וכשאת ממלאת דלק זה אוטומטית יורד לך בכרטיס אשראי, ומקבלים הנחה של כמה אחוזים על המחיר.

1אמאלה

New member
נהגת חדשה 'צטערת..

בעלי מטפל באוטו, אני נוהגת.. טוב ללמוד דברים חדשים. אם תהיה הנחה טובה אני גם אהיה מעוניינת.

או שכן או שלא

אני לא יכולה לומר לנציג "דלק" שיש לי אולי כמה חברה.... אני צריכה מספר.

קנגרi

New member
תספרי אותי כ 2 לפחות. בודקת מי עוד

ירצה בקרבתי. אגב.. היידי, מה עושים כשמוכרים את הרכב? איך מסירים את הדלקן?

זה תלוי

אם זה כמו בחברה- פשוט מפרקים את הדלקן. אם זה כמו ברכישה פרטית (עם כרטיס)- אז אין בעיה, כי הכרטיס לא קשור למספר הרכב.

קנגרi

New member
תהיה אופציה של כרטיס או התקנה?

והאם ההתקנה/ הפירוק גם עולה כסף?

למעלה