זה תלוי בהם. כעקרון לקניה פרטית נותנים כרטיס, אז יכול להיות שבכלל לא תהיה לנו אופציה של מתקן.
ה היידי אור New member 4/1/06 #21 זה תלוי בהם. כעקרון לקניה פרטית נותנים כרטיס, אז יכול להיות שבכלל לא תהיה לנו אופציה של מתקן.
ה היידי אור New member 4/1/06 #15 ../images/Emo130.gifאני מציעה../images/Emo130.gif שתחשבו על זה, תתיעצו עם האיש- אם זה רכב של שניכם. בגדול אין מה להפסיד, ההנחה היא תמיד שווה יותר מהנחת המזומן, והדלק ירד לכם בכרטיס אשראי פעם בחודש.
../images/Emo130.gifאני מציעה../images/Emo130.gif שתחשבו על זה, תתיעצו עם האיש- אם זה רכב של שניכם. בגדול אין מה להפסיד, ההנחה היא תמיד שווה יותר מהנחת המזומן, והדלק ירד לכם בכרטיס אשראי פעם בחודש.
S shlomits New member 5/1/06 #75 אם אין חיוב מינימום חודשי אז גם אני בפנים, ולפחות עוד אדם אחד (פוטנציאל גבוה ליותר מזה) יש לי הצעה הפוכה- למה שלא תפני אליהם ותשאלי איזה גודל קבוצה צריך בשביל לקבל הנחה גדולה יותר- כך נדע לאן לשאוף?
אם אין חיוב מינימום חודשי אז גם אני בפנים, ולפחות עוד אדם אחד (פוטנציאל גבוה ליותר מזה) יש לי הצעה הפוכה- למה שלא תפני אליהם ותשאלי איזה גודל קבוצה צריך בשביל לקבל הנחה גדולה יותר- כך נדע לאן לשאוף?
B bonbonit27 New member 4/1/06 #29 בעלי מתעניין...השאלה אם... זה כרטיס או פזומט? דלק או פז? האם יש מינימום תדלוק בחודש? והאם זה כרוך באיזשהו תשלום ראשוני?
בעלי מתעניין...השאלה אם... זה כרטיס או פזומט? דלק או פז? האם יש מינימום תדלוק בחודש? והאם זה כרוך באיזשהו תשלום ראשוני?
ה היידי אור New member 5/1/06 #44 כשביררנו על רכב אחד דיברנו עם דלק, זה עם כרטיס, ואין מינימום או תשלום נוסף, אבל אם נארגן קבוצה אני אבקש הצעות מדלק ומפז וניקח את מה שיהיה הכי משתלם.
כשביררנו על רכב אחד דיברנו עם דלק, זה עם כרטיס, ואין מינימום או תשלום נוסף, אבל אם נארגן קבוצה אני אבקש הצעות מדלק ומפז וניקח את מה שיהיה הכי משתלם.
B bonbonit27 New member 5/1/06 #56 טוב, אז זה נשמע אחלה אם זה כמו שאת אומרת ולא יהיה שום קטש אז גם אנחנו בפנים עם עדיפות גדולה ל"דלק" (כי שמעתי שפז בחולון מוהלים דלק)
טוב, אז זה נשמע אחלה אם זה כמו שאת אומרת ולא יהיה שום קטש אז גם אנחנו בפנים עם עדיפות גדולה ל"דלק" (כי שמעתי שפז בחולון מוהלים דלק)