irisgh

New member
גם אני מעוניינת

נדמה לי שיש משניהם בסביבה שלי. (ואני מעוניינת בשם שני אנשים בעצם, אם עצם ההצטרפות לא עולה כסף. אם ההצטרפות עולה כסף אז רק בשם אדם אחד).

ליאורEN

New member
בוקר טוב לכולם,שאלה להיידי

תבדקי טוב לגבי ההנחה אם זה 5% או 5 אגורות כי ההבדל גדול וקשה לי להאמין שבדלק יתנו 5% הנחה=27.5 אגורות לליטר בנזין. חייב לציין כי אני עובד בחברת דור-אלון בתפקיד מנהל תחנה ,אנסה לארגן לחברי הפורום הצעת מחיר טובה אם ירשמו עוד חברים. מנסיוני (אני עושה הסכמים כאלו כל יום) אין שום חברת דלק שנותנת 27 אגורות הנחה לליטר בנזין.תבררי עם דלק ואם זה נכון זה מאד משתלם סופ"ש נעים

M י כ ל י

New member
מזרון ללול 100/90 מישהי נתקלה?

שאלתי כאן לפני כשבוע ולא היה מענה. אולי מישהי נתקלה בגודל הנ"ל? לאחותי יש לול במידות הללו והקטנצ'יק קרע את כל הציפוי של המזרון והחנות ממנה היא קנתה את הלול נסגרה. שאלנו במס' חנויות אך אין להם את המידה הזו. בבקשה עזרתכן/ם

M י כ ל י

New member
קודם כל תודה - את מושיעה

את יודעת במקרה איך קוראים למפעל או איך להשיג את הטלפון שלהם (אני מאיזור הצפון)

ואני מחפשת עוזרת בהרצליה ל 4 שעות

פעם בשבועיים, שנוהגת או לא חוששת מלצעוד כי אין אוטובוס ממש עד אלינו.

יש גם בחדרה

יצרני מזרונים, טלפון-04-6323568 ובחיפה- 04-8415850 אבל רק ליתר בטחון- הנה עוד כמה טלפונים של יצרני מזרונים: 03-5183684 09-7409276 08-8557737

לוליLuli

New member
תפני לחנות "תינוקי"בהוד השרון

הוא יזמין לך בכל גודל . גם לנו זה קרה עכשו. קיבלנו לול עם מידות יותר קטנות משל שילב. הוא הזמין לי מזרון שצריך להגיע בעוד שבוע בעלות של 65 ש"ח.

ליאם711

New member
כנסי להומלס - זה אתר מעולה למציאת

דירה לקניה או השכרה של דירה.

פשושקית

New member
בים המלח אין כ"כ מה לעשות עם

ילדים קטנים אבל צוות הבידור המלונות עושה עבודה טובה בד"כ בהפעלה שלהם...ברוב בתי המלון יש מועדון ילדים עם ג'ימבורי וכאלה...מעבר לזה יש מרכז קניות אבל לא משהו מיוחד לילדים...

lulyK

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

Shukilida

New member
מחיר מועדף?

בקריות לא מכירה, אבל בטבעון ורמת ישי די קשה למצוא דירה לבד (ההיצע קטן והביקוש גדול). ממליצה על עיתון "רצוי מצוי" ותיווכים...

למעלה