הדם הטבורי מהו?

חבל הטבור שמשמש בזמן ההריון להעברת מזון לעובר יכול לספק חיים בעתיד!! חבל הטבור הינו מאגר עצום של תאי גזע המשמשים להשתלות וריפוי מחלות ממאירות או תורשתיות, וכן ריפוי רקמות גוף שונות שנהרסו כתוצאה ממחלה. בעבר הושמד חבל הטבור לאחר הלידה אך היום ישנו תהליך שבו דם חבל הטבור נשמר לאחר ניתוקו דבר שאינו מצריך מגע או בדיקה עם הרך הנולד ועם היולדת דם חבל הטבור נשמר כ - 20 שנים ובמשך כל זמן זה יכול הוא לרפא מחלות של הילד, של משפחתו ואפילו של אדם זר שימצא מתאים בהתאם להסכמת ההורים כמובן! אם תרצי לשמוע פרטים נוספים על התהליך אשמח אם תתקשרי - 050-6765015

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif סופ"ש בים המלח

אנחנו נוסעים בסופ"ש לים המלח עם הקטקט בן השנה. מישהי יכולה להמליץ על פעילויות/ג'ימבורי/מסעדות/בילויים באזור? תודה.

../images/Emo32.gif לגמרי - מחפשים בית

אולי גם בזה תוכלו לעזור? אנחנו מחפשים בית (רצוי בית ולא דירה, אבל אשמח לשמוע גם על דירות) בשכירות, באזור רחובות-נס ציונה-מושבים באזור. מכירים? שמעתם? משכירים? המון

היי שאלה קצת לא קשורה

מישהי מכם עושה קניות דרך האינטרנט ? פשוט פתאום אין זמן לכלום וזה נראה רעיון לא רע

../images/Emo32.gif משקפי ראיה - פגעי הריון מתמשך

מאז חופשת הלידה שלי שבה לא השתמשתי במשקפי הראיה (כאילו הלווו הייתי בבית מול הטלויזיה והחיים הרבה יותר פסטורלים בלעדי המשקפים) ואז חזרתי לעבודה והראש שלי מתפוצץ אממה? אני רוצה להתחדש במשקפים כי עלה לי המספר בעין אחת כל המשקפים שראיתי בכל המקומות הם החל ממחיר מופקע של 570 ש"ח למסגרת מישהי יכולה או יודעת או ממליצה על מקום לא יקר באזור המרכז??? תודה

../images/Emo41.gifאולי אתן תעזרו לי

היי בנות, אני מחפשת דחוף דירה להשכרה 3 חדרים בניין מטופח וכך גם הדירה. זו יכולה להיות אפילו יחידת דיור... באזור קריות, טבעון או רמת ישי. מחפשת בטרוף כבר חודש ולא מוצאת כלום !!! אז אם אתן יודעות עדכנו אותי

לוליLuli

New member
../images/Emo32.gifהצגה בבית ליסין-יש לכן המלצה?

קיבלנו במתנה כרטיס זוגי פתוח עד סוף החודש הזה לבית ליסין. האם מישהי הייתה לאחרונה בהצגה טובה שם ויכולה להמליץ לי בבקשה. תודה מראש

../images/Emo73.gifקניה מרוכזת- דלקן/ פזומט../images/Emo130.gif

יש סיכוי להרכיב כאן קבוצה לקניית דלקן או פזומט? בררתי בדלק- ואם אני באה לבד, אני מקבלת 5% הנחה על הדלק. חשבתי שאם נרכיב קבוצה נשיג הנחות יפות יותר. יש עניין???

לימור26

New member
המליצו לי על חנות בדיזינגוף242

בצפון דיזינגוף אצל אופטימטריסט בשם ניסים שהוא זול ומקצוען אני אבקר אצלו בקרוב גם אצלי נראה לי שיש שינוי לרעה...מאז הלידה-חלפה שנה! והגיע הזמן...אופפפפפ

prilee28

New member
כל ההצגות מעולות!!!

קשה ליפול עם בית ליסין... אבל בכל זאת - הייתי ממליצה על "סינית אני מדברת אליך", "פלדה" ו-"מקווה". הצגות מעולות אחת-אחת.

מקווה

הצגה נפלאה. גם ריקוד בשישה שיעורים נהדרת. את "סינית אני מדברת אליך" לא אהבתי. כבדה ומרדימה.

אמארונה

New member
מדהימונת, תכתבי באיזה תקציב מדובר

ואם תרצי אשלח לך מחר מסרים של מודעות מתוך עיתונים מקומיים

ניקי ב

New member
תבדקי בהוד השרון ברחוב הבנים

יש שם חנות למשקפיים, המחירים סבירים.

Nיה

New member
תבדקי בפורום 'נשואים טריים'

(זוכרת?) בטאגליינס יש שם הנחה לחנות מאוד מומלצת ברמת גן או גבעתיים (לא מבדילה בין הערים האלו). מדובר בעסק משפחתי של מישהי מוכרת מהפורום (לא יודעת אם זה חשיפה או לא)

קנגרi

New member
כן.. לפעמים...

למרות שזה יקר בהרבה ממוצרים במגה או חצי חינם.. או סתם קו - אופ..למשל" קופסת קורנפלקס שבזמנו בדקתי עלתה 14 ובאתר 20 (!!!)נדיר שאני מבצעת דרכם..אבל כשאין ברירה... זו גם אפשרות.

למעלה