אילתית 2

New member
כן יש את המסעדות של ישרוטל

שנמצאות במלון רויאל ביץ הראנץ האוס והוונגס גריל הן מעולות!!! אבל בגלל הכשרות של המלון הן סגורות בשבת

Morane Chocolat

New member
אה נכון- יש את הראנץ האוס... את המסעדה השניה

אני לא מכירה- אבל מבטיחה לבדוק אותה ממש בקרוב
כשאחליט להזיז את עצמי לאילת, מחודש מרץ לא ביקרתי- לא תקין!

shani74

New member
גם אנחנו אהבנו את "המחבוא של אדי"

אבל היינו ממש מזמן. בג'וזפין לא היינו, וגם לא בקאסה דו ברזיל.

shani74

New member
אני דווקא לא אהבתי אותה

אבל אכלנו בה קינוח מאוד טעים (מין חרוט שוקולד לבן ממולא במוס שוקולד או משהו). אז אולי תקפצו לשם לקינוח...

polegra

New member
תודה על ההמלצות , נדגום שבוע הבא ונחזור עם רש

רשמים :)

Ani15

New member
אולי דגים?

המפלט האחרון - צריך אוטו, זה בדרך לחוף אלמוג קצת אחרי הנמל. יקר אבל פירות הים מצוינים ועשויים מעולה. והמליצו לנו על מסעדה שנמצאת על ספינה, אני לא זוכרת את השם אבל הוא מופשט וחוזר על עצמו פעמיים (אולי פאגו-פאגו?). תשאלו את הקונסיירג' במלון.

shani74

New member
אני מאוד מאוד התאפקתי

לא להמליץ על המפלט האחרון - כי הם ביקשו בשרים (ואין שם בכלל). אבל גם אנחנו מאוד אוהבים (אם כי פעם אפשר היה להזמין שם חצאי מנות ולטעום הרבה והיום לא - כך שזה באמת יקר).

polegra

New member
לצערי אפילו אני לא יכולה לאכול לידו דגים

הם כבר דור שלישי במשפחה שלו שלא נוגעים בדגים.... :( טלי

shani74

New member
קחי אותו לאורי בורי בעכו

אם זה לא "ימיר" אותו, שום דבר לא יעזור.

roniron10

New member
מחפשת בגדי היריון עבור חברה....שצריכה

אך מטעמים כספיים לא יכולה להרשות לעצמה.
אחרי טיפולים שעלותם היתה יקרה מאד.

יש לי

בגדי הריון שאינם נמצאים בשימוש. אני גרה באזור תל אביב. לפרטים נוספים אנא פני אליי במסרים.

leezi

New member
מסיבת רווקות- מחפשת המלצה באיזור המרכז

היי, אני מחפשת דחוף המלצה לגבי מסיבת רווקות, מחפשת מישהי שתעביר משחקים/ סדנת צחוק לא מעוניינים בסקסולוגית או רוחניות.. תודה!

../images/Emo39.gif../images/Emo207.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אריאל בן שנתיים ו3 חודשים,עד עכשיו אני חופפת לו בשמפו של תינוקים כמו ג'ונסון וכו', מאיזה גיל אפשר לעבור לשמפו של ילדים?

חופפת כל יום

בפינוק לילדים - קונדישיונר שמה מפעם לפעם כשבא לי, אחרי בריכה וכדומה - ובבוקר זוכה לריסוס יסודי בספרי של פינוק לא יודעת אם מומלץ או לא, אבל הקטן שלי מזיע המון בראש, וכבר בשעות אחרה"צ יש לי הרגשה שהפריזורה לא במיטבה - וגם, חיוני לי לאפקט ההסנפה לפני השינה

למעלה