את האף את יכולה להראות, את השיער...../images/Emo3.gif

יש לי חברה שיש לה 2 בנות. אחת עם שיער מתולתל וסמיך. השנייה עם שיער סמיך. לשתיהן האורך הוא עד אמצע הגב (בנות = קוקיות
). ואף על פי כן ולמרות הכל הן חופפות ראש אולי פעמיים או שלוש בשבוע משום שזה מלווה מגיל אפס באנטי כללי... (אבל זה לא בגלל שהאמא חושבת שזה לא בריא לחפוף כל יום)

בוליפלג

New member
אל תתביישי בכלל../images/Emo6.gif יש אסכולה שאומרת שבכלל לא

צריך/בריא לחפוף בשמפו. שהשמנוניות הטבעית של הקרקפת נעלמת וששטיפה עם מים היא מספיקה. כך שאת מממש בסדר

ללילילל

New member
אל תתביישי, גם אנחנו ככה....

בהתחלה ירדנו לחפיפה פעם בשבוע בתקופה שמישמיש שנא לחפוף וזה היה סיוט, ואחר כך פשוט נשארנו ככה כי אין עם זה שום בעיה. גם אצלנו כל יום אמבטיה וסירוק. מרכך - רק כשצריך מסרק כינים (ואמנם זה בן, אבל יש לו תלתלים לא קצרים).

ayala26

New member
מה? ממש פעם בשבוע? כל שבוע?../images/Emo6.gif

אני לא
הבן שלי מרטיב את השיער במקלחת אבל שונא שמפו. מדי פעם שאני נזכרת או הוא ממש התלכלך בבוץ אני חופפת לו ממש עם שמפו. היום היינו חייבים כי הוא החליט ללכת לשים ג'ל בשיער אבל הוא לא שם ג'ל אלא שפך בקבוק שמפו על הראש... הגיע אלי לחדר עם ראש מוקצף!!

titi789

New member
לא להתבייש.....

אנחנו חופפים פעמיים בשבוע. אם הוא מזיע קצת יותר מהרגיל אז גם חופפים.....

mAmA MiSiSiPi

New member
חופף יוםיום בשיטת הגבר גבר

כי הוא מתקלח כל ערב עם אבא אז זה ברור ששמפו זה גם סבון שקודם מקציפים על הראש ואח"כ מסבנים איתו מקומות אחרים בגוף. יש לו שיער חלק דק ודיי דליל וקצר קצר קצר ואין לו נשירה .

טאקית24

New member
אני חופפת לו כל יום

במהלך המקלחת, גם ככה הוא מזיע ומסריח מכל היום, אז עושים חפיפה קצרה וזהו. אני משתמשת בסבון ושמפו של בייבי כיף, מתה על הריח שלהם , כבר מההתחלה, והשיער שלו ממש רך ומבריק.

aila10

New member
אותו הדבר

חופפת יום כן יום לא, אם לא חופפים אז מרטיבים כדי שיהיה קל לסרק את התלתלים אלא אם היא הזיעה או חזרה עם ארגז חול על הראש - אז יש חובת חפיפה היא מצידה כל יום מבקשת לוותר - לא יודעת למה היא כל כך שונאת את זה

מאזנים את הצ'אקרות ב../images/Emo43.gif אנשים

אילו נתונים צריך כדי ללמוד הנדסה? באילו תחומים משתלבים בוגרי הלימודים? איך מוצאים עבודה בתחום? מה ההבדל בין לימודי הנסדה במכללה לאוניברסיטה? על שאלות אלו ועוד יענה פרופסור שמואל קניג, דיקן הפקולטה ללהנדסה בשנקר שיתארח מחר בפורום סטודנטים. בואו לשאול אותו את כל מה שרציתם לדעת: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=130304533
מרגלית זהר אילון, הילרית-מתקשרת ומחברת הספר רבי-המכר "ריפוי של מלאכים" ו"ריפוי בזוהר האור", מתמחה גם בטיפולים רבי משתתפים, תתארח בפורום שואלים את הקלפים ביום שלישי הקרוב ותעניק לגולשי הפורום טיפול מרחוק לאיזון, טיהור המרחב האנרגטי ואיזון מערכת הצ'אקרות. בואו לשרשר את שאלותיכם אליה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=940&MessageId=130377900
פורום עושים שוק ואבקת הכביסה אריאל ונוזל הכלים פיירי מזמינים אתכם ואתכן לספר לנו מהו הטיפ שלך לניהול משק הבית בתקופת המשבר הנוכחי? - ואולי תזכו באספקה של מוצרי החברה לשנה הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2087&MessageId=130378189

ניקולי

New member
מי מאילת ? ../images/Emo24.gif

שתגיד אני.....
אז ככה ב 21 לחודש אנחנו סוף סוף מגיעים לאילת
חשבתי על איזה מפגש נחמד עם כמה מכן (האילתיות)... סוף סוף נוכל להפגש
אז קדימה..מי שמאילת ומוכנה להפגש נשמח.. התאריך שנוכל להפגש ככל הנראה ב 22 לחודש אחה"צ... שרשו נא

אילתית 2

New member
חיכיתי לראות מתי תהיה ההודעה ממך ../images/Emo24.gif

אמרת שאת מגיעה ב"ה ביוני....חיכיתי לראות מתי! וודאי שחייבות להפגש! שלחי לי מסר לפני שאת מגיעה נחליף טלפונים ונקבע

ניקולי

New member
ברוררררר

כאילו דא
גם אני רוצה כבר לראות אותכם ...
שלחתי לך
עם ה
שלי

polegra

New member
../images/Emo207.gif מחפשת המלצה על מסעדות טובות באילת

מסעדות בשרים בעיקר... אולי גם איטלקי... אפשר לא כשר (אפילו רצוי...) וכמובן שפתוח בשבת :) בחמשוש הבא אנחנו באילת בהרודס רק עם ארוחת בוקר...אז רוצים משהו רומנטי זוגי (אחרי שנתיים וחצי שלא יצאנו יחד כזוג בלי הילדים לשום נופש...ואחרי מעל לשנה וחצי בלי שום נופש!!!) תודה טלי

shani74

New member
בוסטון פיש אנד גריל

מסעדת בשרים ודגים טובה, אבל אני לא יודעת כמה היא רומנטית.

Morane Chocolat

New member
../images/Emo2.gif יש תקציב מוגדר?

אז ככה- רומנטי, זוגי, שווה וטעים (וגם לא כשר) יש 2 מצויינות: "ג'וזפין" (רומנטי במיוחד) ו-"המחבוא של אדי", = אף אחת לא זולה במיוחד (ואת אחת מהן קשה למצוא), אבל שווה כל אגורה..
אה, ויש גם את "סנטה פה"- מסעדת בשרים טובה וטעימה ולא מאד יקרה אם אני זוכרת נכון. ויש עוד מקום חדש יחסית- איפה שהיה פעם קולומבוס- שכחתי איך קוראים למקום, אולי האילתיות יודעות.. (יכול להיות מטאדור?) בפעם האחרונה שהיינו שם הייתה להם ארוחת ערב מלאה ושווה במיוחד ב- 99 ש"ח לאדם. עוד אופציות לבשר- אם כי לא לטעמי האישי, אבל החצי השני אוהב:: בוסטון וקאסה דו ברזיל. יואו, פתחת לי תיאבון
, אני מתגעגעת לאילת... תיהנו!

Morane Chocolat

New member
כן, כן. נדמה לי שזו המסעדה ../images/Emo13.gif

פיספסתי עוד מסעדות שוות באילת? (האמת שאני חייבת להודות שאת הכשרות אני פחות מכירה...ואני מעריכה שיש כאלו טובות באילת, לא?)

למעלה