buba300

New member
יקירותי. זה אחלה הופעה במחיר מעולה

59 שח לכרטיס. זה לא הרבה. וגם אין מה לחכות כי כבר אין כרטיסים רק ביציע. אז למה שנחכה למבצעים נוספים. והמופע צריך להיות מאוד מעניין. יובל המבולבל, הכבשה שושנה, חני נחמיאס, טוביה צפיר ומיכל צפיר. טוב כנראה שאני יותר מתלהבת מהילדה
וכשעברנו אמש לסופר פארם רומי עמדה מול המודעה ולא עזבה אותה..

בוליפלג

New member
יש עוד סיבות לא ללכת../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

תהנו - וספרו איך היה...אפשר לתבל בתמונות

שיר ל 2

New member
../images/Emo206.gif שאלה לאילתיות או למי שיודעת...

מישהי יודעת איך מלון קיסר באילת? המלצות /השמצות... מישהי ביקרה בו לאחר השיפוץ? אני צריכה כבר לסגור ולא יודעת מה להחליט... תודה תודה מראש יקירותיי!

שיר ל 2

New member
גולדן טוליפ פריויליג'

או גולדן טוליפ קלאב הכל כלול או... לא יודעת, יש לך משהו נחמד להציע במחיר סביר ומלון סבבה?... נתנו לי הצעות על הרבה מלונות ונהיה לי בלאגן , אני לא מכירה אותם. תודה מתוקה.

perah11

New member
אני הייתי

אבל לפני השיפוץ אני אוד נהנתי, לא המלון הכי טוב אבל סבבה

מלון קיסר אילת

היינו שם בקיץ, ישנם חדרים משופצים וחדרים שלא כמובן שהחדרים המשופצים הם בסדר גמור והלא משופצים - פחות... בסה"כ מלון נחמד לבלות עם ילדים ובמיקום מעולה ממש קרוב לאמצע הטיילת לא שיא הפאר אבל האוכל היה נחמד והשירות היה מ ע ו ל ה...הרבה יותר טוב ממלונות יוקרתיים יותר.

meduza74

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifספרים לילדה בת שלוש וחצי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מצטערת אבל לא מצליחה לקבל תוצאות בחיפוש. אני מבקשת לקבל רשימת ספרים מומלצים לגיל הזה (וקצת יותר). אנחנו גרים בחו"ל כבר שנה, הילדה מדברת עברית מצויינת כך שאין מגבלת שפה. לא עדכנו את הספריה באופן משמעותי מאז שאנחנו פה ועכשיו יש לי הזדמנות לעשות לנו הזמנה גדולה זל ספרים עבורה. תודה רבה מראש !

ללילילל

New member
נסי את הרשימות באתר של "אמילי"

(חנות ספרים לילדים, מוציאים כל חודש רשימה של ספרים מומלצים לפי גילאים, כל פעם סביב נושא אחר - באתר יש את כל הרשימות).

בובית 29

New member
../images/Emo32.gifבוקר כולן!, אני ממש בלחץ מעניין המשבר

הכלכלי העולמי. אתמול החצי זרק משהו לגבי בעיה בעבודה ואני כמעט התעלפתי... בסוף הסתבר שזה בכלל משהו אחר, נקודתי. עוד מישהי בהיסטריה או שזו רק אני? איך אתן מתמודדות?

אילתית 2

New member
היי יקירה ../images/Emo24.gif

לחץ...היסטריה...מיותר אבל כמובן שלא שאננות יש מחשבות יש חששות בעיקר כי אצלנו אנו עצמאיים ולא רק עצמאיים אלא פרנסת הבית משנינו ממקום אחד...(ולא משכורות ממקומות נפרדים) כך שאיך אומרים שמנו את כל הביצים בסל אחד...
אופטימית ומקווה לטוב

גם אני בלחץ ...

בייחוד אחרי שהפסדתי 50 אלף שקל בקופת גמל ..... וחבל באמת שהדברים לא פשוטים כמו בעיני הילדים - הבן של השכנה שלי בן 6 וחצי אמר לה - אמא , אם חסר כסף לכולם אז למה פשוט לא מדפיסים עוד ?? אבל אמא, האנשים המציאו את הכסף אז הם יכולים גם להמציא שלא יהיה משבר....

בוליפלג

New member
אנחנו באופן אישי כבר מרגישים...

אני מניחה שמי שאיננו שכיר, ומתנהל אל מול הבנקים, מרגיש את החרדה ואת הידוק החגורה שלהם... ולכן זה כבר בא לידי ביטוי... חברות מפטרות על מנת לצמצם הוצאות, להקטין נזקים...ומה שנקרא במקרה ה'רע' - לשרוד... איך מתמודדת - נכנסו ל'משטר', הפזרנות (אם הייתה) נעצרה, הכל מחושב עם ראיה לעתיד - שהשנה הקרובה לא תהיה יותר טובה..

כן לחוצים מאוד..

הבעל מחפש כרגע עבודה חדשה,כי קיצצוי לו תשעות במשרד שהוא עובד..וזה אומר קיצוץ משמעותי במשכורת,שזה בעייתי...אז מחפש מקום חדש עם משראה מלאה או חצי משרה בנוסף למה שהוא עובד עכשיו.. אצל אחי לדוג' פטרו אתמול 30 עובדים(עובד בחברה בהרצליה פיתוח לא זוכרת את שמה) והוא חזר כולו חיוור הביתה..

בובית 29

New member
מישהי יכולה להסביר לי???../images/Emo12.gif

אני מבינה שיש פחות ביקוש ופחות הזמנות אז זקוקים לפחות עובדים מה שמוביל לפיטורים ולכן אנשים קונים פחות דברים ואז זה מוביל לעוד פיטורים בענפים אחרים... מה שאני לא מבינה זה איך הכל התחיל, מה גרם למשבר הראשוני?? מישהי יודעת?

זאתי2

New member
לא הבנתי

חשבתי שהמוניות קרסו. נייטי, תבואי לחתום לי על המשכנתא?

למעלה