royi shemesh

New member
בדר"כ אני לא כותב בפורם הזה עדיין,אבל...

שלום לפורום... שמי רואי ואני סטודנט לספרות סינית בסיצ'ואן סין. נושא עבודת הגמר שלי באוניברסיטה הוא ההבדלים בין הבית הישראלי לבית הסיני בחינוך הילדים, ואני עורך שאלון מחקר שמופנה להורים סינים וישראלים כאחד. ההבדלים בין שני התרבויות הם עצומים ואני מעריך שהשאלון יניב תוצאות מעניינות ושאפשר להפיק מהן תועלת. כיוון שאני מתגורר בסין,קצת קשה לי מסיבות מובנות ליצור קשר עם כמות גדולה של נחקרים הורים ישראלים ולכן אודה מאוד לחברי הפורום אם יסכימו לעזור, יטרחו,יכנסו ללינק ויענו על השאלון שברובו הוא אמריקאי. ישנם הסברים מפורטים יותר בגוף השאלון. במידה ויהיו מעוניינים אוכל גם לפרסם את עבודת המחקר בפורום לכשתסתיים תודה רבה לכל המשיבים ! רואי שמש אוניברסיטת סיצ'ואן צ'נגדו,סיצואן,סין. הלינק :http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surve

n o a p

New member
מלאתי, ויש לי הערה או שנים

יש הרבה שאלות לילדים בגיל בית ספר שלא כל כך רלוונטיות למי שהילד שלו קטן (אולי אתה צריך לפצל את השאלון לפי גילאים) ויש הרבה שאלות שמכוונות לילד אחד, מה עושים הורים עם שני ילדים או יותר? צריך להיות אופציה לענות על כל ילד? אתה יוצא מנקודת הנחה שהחינוך שלנו דומה לכל ילדינו, או "כאבי הראש" שלנו זהים אצל כולם, וזה לא נכון כי כל ילד מאתגר בצורה שונה. בהצלחה!

buba300

New member
יש כאן פעוטות שמתעתדים ללכת לפסטיגל?../images/Emo9.gif

טרלילילי וטרללה

../images/Emo41.gifאנחנו הולכים למותק של פסטיבל../images/Emo41.gif

זה הפסטיגל של הקטנים עם כל כוכבי הופ (טוביה צפיר,מיכל צפיר,הכבשה שושנה,יובל המבולבל,ציפי שביט ועוד). נראה לי יהיה מגניב,ובר ממש מתלהב. דרך אגב, יש כרטיסים דרך לייף סטייל בסופר פארם ב-59 ש"ח לכרטיס במקום 16 ש"ח.

לא "תפוס ת'פסטיגל"

לשם לא הייתי הולכת עם ילדים שעדיין לא בכיתה א' אלא "מותק של פסטיבל". והפעוט שלי כבר בן 4- אז זה נראה לי מתאים בהחלט. מאיפה יש לך כרטיסים ב-40 ש"ח?

mom2ia

New member
אנחנו הולכים לפסטי פסטי פסטיבל

אני מקווה שלא תהיה אכזבה. אנחנו עוד מעט בני 4 (ו-35 שמתרגשת כמעט באותה מידה) כרטיס ב- 65 ש"ח ממקום העבודה. לא יודעת כמה עולה באמת

buba300

New member
אחי במשטרה. ועכשיו מה עושים?

הוא קנה לי כבר כרטיסים. ורומי רק בת 2.8 ואמר שאי אפשר לבטל אז אלך ואקנה גם דרך לייף סטייל. כי יש לי לייף. זה כרוך בקנייה מסוימת להשיג כרטיס ב- 59 שח? הכרטיסים במשטרה מסובסדים. כבר לא ביקשתי ממנו למותק של פסטיבל כי קנה לי לפסטיגל.. אוף אוף. איפה היית לפני שקנה לי ? איפה?

בטוח יש מי שירצה לקנות ממך

דרך לייפסטייל,צריך לקנות 2 מוצרים של לייף,אוונט ועוד כמה חברות שאני לא זוכרת. את יכולה לקנות גם קסמי אוזניים או מוצץ, לא משנה הסכום. ואז מקבלים שובר שאיתו מזמינים את הכרטיס דרך "הדרן". שיהיה בהצלחה

buba300

New member
הכרטיסים נמכרו ע"י אחותי שעובדת בחברה

ענקית. מיצמיצון איזו מלכה את
. אאסוף את רומיקי מהגן ונקפוץ לסופרפארם. תודה לעזרתך נהדרת

היי חדשה כאן... בקשר למותק של פסטיבל...

נכנסתי בדיוק לראות תגובות לגבי הצגות חנוכה כי הייתה לי התלבטות לאן לקחת את הקטנה (בת שנתיים ו-9 חוד') לבסוף הזמנתי כרטיסים דרך "חבר" ולא דרך הלייף סטייל למותק של פסטיבל שם יש אפשרות של 60 ש"ח ליציע עליון או 80 ש"ח לתחתון העדפתי את התחתון כי אם אתן מכירות את היכל נוקיה ששם ההופעה אז אי אפשר לראות כלום מיציע עליון. מה שרציתי לייעץ לכן זה שכדאי לבדוק לאיזה שורות אתם מקבלים כרטיסים דרך הלייף סטייל כי זה באמת נשמע זול מידי.

למעלה