אני קודם קשיו ושכחת גרעיני אבטיח
א אמא של ילדה קוראת New member 2/10/08 #10 לא שכחתי, הרשימה היא מתוך הקופסה הגדולה שעומדת לי על השיש (חצי ריקה כבר יש לציין). מה שכן, יש שם מין דברים עגולים בהירים כאלה שההורים שלי לא זכרו את השם ואין לי מושג מה זה...
לא שכחתי, הרשימה היא מתוך הקופסה הגדולה שעומדת לי על השיש (חצי ריקה כבר יש לציין). מה שכן, יש שם מין דברים עגולים בהירים כאלה שההורים שלי לא זכרו את השם ואין לי מושג מה זה...
נ נייטנייט New member 2/10/08 #16 שום חופן,אני מהבוררים..../images/Emo8.gif קודם כל בוטנים ואז קשיו.ומה אין אצלכם קבוקים?מנצ'יס?
א אמא של ילדה קוראת New member 2/10/08 #19 גם עונה... קודם כל קשיו ופיסטוקים. אחרי כן כועסת על הבעל והילדים שהם בוררים ולא אוכלים מה שיוצא (וזה כי הם בוררים מה שאני אוהבת גם) אחרי זה את כל היתר, חוץ מגרעינים לבנים, לא מסתדרת איתם, לא מצליחה לפצח אותם כמו שצריך...
גם עונה... קודם כל קשיו ופיסטוקים. אחרי כן כועסת על הבעל והילדים שהם בוררים ולא אוכלים מה שיוצא (וזה כי הם בוררים מה שאני אוהבת גם) אחרי זה את כל היתר, חוץ מגרעינים לבנים, לא מסתדרת איתם, לא מצליחה לפצח אותם כמו שצריך...
ח חמודבה New member 2/10/08 #20 אז ככה: בוטנים שקדים גרעינים שחורים גרעינים לבנים קשיו ופיסטוקים - רק לפי מצב רוח, לא תמיד אוהבת....
ב בוליפלג New member 3/10/08 #34 ../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif