buba300

New member
סלטים - כמו למשל...

סלט עלים ירוק ולהוסיף בתוכו המון המון רימון וגבינה מלוחה ואפשר לעטר בתאנים טריות חתוכות לרבעים. יאמי !! בנוסף, סלט של פטה כבד וכאלה... לזניה על בסיס גבינה. אתם שומרים כשרות וכאלה?

buba300

New member
אה גם הייתי מכינה תפוחי אדמה+בטטה

בתנור עם שמן זית ומלא רוזמרין.

ר ע נ נ ה

New member
הרשימה שלי

ירקות אנטיפסטי בתנור פסטה (אפשר שני סוגים) אחד עם פטריות אעוד אחד לזניה צמחית או פסטה ברוטב עגבניות סלט ירקות גדול עם עלי בייבי לחם כפרי מיני בורקסים גבינות שמנת בטעמים לקינוח עוגת טירמיסו/ גבינה או פירות

חמודבה

New member
תודה על ההצעות לכולן

נראה לי שמה שאני אכין בסוף זה: סלט ירקות גדול, פיצה, פסטה ברוטב שמנת פטריות ומקפא נוטלה. קצת בנאלי אבל לא נראה לי שיש משהו טוב יותר. חשבתי גם להכין כמה רולים של סושי לפתיחה, קצת לא קשור אבל נחמד, מה אתן חושבות?

חמודבה

New member
../images/Emo46.gif אוף

עכשיו בעלי עשה לי פרצוף על הפיצה.... עד שנסגרתי על משהו

בוליפלג

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיש לי רעיון../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קל הכנה 'כמו' פיצה...ויותר 'מעודן' תכיני םרוסות באגט/פוקצ'ה עם עבניות מיובשות/טריות, מוצרלה ועלה בזיליקום בטוסטר/גריל של תנור. זה נראה טוב יותר מפיצה, מוגש יפה יותר מפיצה...ותכלס - ממש דומה

חמודבה

New member
כחולת פיצות מושבעת

קשה לי להבין איך יכול להיות שמשהו יראה יותר טוב מפיצה
אבל הרעיון שלך נשמע טוב. חשבתי אולי להכין דגים, פילה, בתנור. בקיצור, הגיע הזמן להחליט כי צריך לעשות קניות....

אפשר לבוא גם? ../images/Emo3.gif

ההצעה של בולי נשמעת נהדרת ובכלל התפריט מצוין בעיני, אין כמו אוכל חלבי בניחוח איטלקי, שמנת, גבינות, מה יכול להיות רע?
בתאבון ותהנו!

אחלה שאלון ../images/Emo8.gif

משתדלת לא לגעת בפיצוחים, אבל אם כבר, אז: בוטנים קשיו פיסטוקים שקדים לא מתלהבת גרעינים שחורים ולבנים לא אוהבת יאללה, מתי את מביאה קצת??

../images/Emo32.gif../images/Emo207.gifמזמינה אתכם לראות תמונות שלי

בפורום ריקודי בטן
וגם סיפור נחמד "איך שמשתי אטרקציה אוריינטלית לתיירים"...

למעלה