../images/Emo32.gif עם פיצוחים ../images/Emo6.gif

בהינתן קערת פיצוחים, מה אתן אוכלות קודם:
גרעינים שחורים
גרעינים לבנים
שקדים
בוטנים
פיסטוקים
קשיו או בכלל, לוקחות חופן ומה שיוצא

טולילול

New member
../images/Emo32.gif שאלה ליצירתיות שבינינו

אחרי כל שירשורי המתנות לחג נוכחתי לדעת שיצירתיות היא ממני והלאה אז החלטתי לנסות ולהעזר במיטב המוחות כאן- מה קונים לגבר בן חמישים שיש לו הכל? התקציב הוא באזור ה- 300 ש"ח. הגבר בן החמישים הוא הבוס שלי שאני מאד אוהבת (בעלי יודע, כולן להירגע...
)

../images/Emo77.gif כרטיס לסרט מתפוז../images/Emo43.gifאנשים

להחליף כסף בארץ או בחו"ל, לרכוש באשראי או במזומן? על מנת לסייע לכם בהיערכות לנסיעות החגים, חנה דלוגין, מנהלת השיווק ללקוחות פרטיים בלאומי קארד, תתארח ביום ראשון הקרוב בפורום טיולים וחופשות בחו"ל ותשיב לשאלות הגולשים בנושא צרכנות נבונה בחו"ל. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=229&MessageId=122193298
רוצים כרטיס זוגי לסרט החדש בכיכובו של וויל פארל "אחים חורגים"? ספרו לנו בפורום סרטים וקולנוע על הדבר הכי מופרע שעשיתם עם אחיכם או אחותכם ואתם בדרך
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=65&MessageId=122187259
רוצים לראות את "דה גיים" במקום הראשון? לא רוצים שלודאקריס ישאר אחרון? גם השבוע, פורום מוזיקה שחורה מזמין אתכם לקחת חלק ולהצביע במצעד השבועי של הפורום. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=122186743

אדי30

New member
יש כאן אימהות "קרייריסטיות"?

קודם כל אציג את עצמי - אימא לבובה
בת שנה וחודש. תגידו איך משלבים קריירה עם אימהות? כשאני אומרת קריירה - אני מתכוונת לעבודה של 10 שעות ביום לפחות + מדי פעם נסיעות קצרות לחו"ל. איך לא פוגעים בילדים? איפה מוצאים את האיזון? אשמח לשמוע מנסיונכן?

י י ל י

New member
קריקטורה של צייר מקצועי

ממוסגרת במסגרת יפה. (לא זוכרת של מי , אבל גיסתי עשתה אחד כזה לבוס שלה ליום הולדת 50, אם תרצי אני אשאל מי הצייר)

tiger mom

New member
האיזון הוא מה שמתאים לך

האם יש לך אפשרות לחלק את הימים ככה שלפעמים תחזרי מש מאוחר ולפעמים מוקדם? האם את יכולה לקחת חופש על כל נסיעה לחו"ל? תראי, אני לא נוסעת לחו"ל במסגרת העבודה. פעם-פעמיים בשבוע אני נמצאת עד מאוחר (חוזרת לארוחת ערב הביתה). מגיע ב-7 בבוקר (לפעמים לפני) לעבודה כדי לצאת ב-16:00 ולאסוף את הילדה מהגן האיזון שלי: אני לא מדברת בטלפון, לא עושה עבודות בית, לא עושה סידורים כשאני עם הילדה (היא כבר בת 3, אז עכשיו כשהיא מעסיקה את עצמה אני יכולה לענות לך). עובדת קצת בערב מהבית אחרי שהיא הולכת לישון, התחביבים שלי מתקיימים (בקושי רב) רק אחרי שהיא הולכת לישון. או בקיצור- כשאני עם הילדה- אני עם הילדה ולא עם אף אחד אחר.

סנטינו

New member
השאלה שלך בדיוק בזמן...

אני זוכרת אותך מפורום הריון ולידה (היה לנו אותו תל"מ) אפשר להגיד שאני גם קרייריסטית - אין ספק שהדברים השתנו מאז שיש לי ילדה אבל מתמרנים אני קמה מאוד מוקדם (5) ובעלי יוצא איתה לגן כדי שאני אוכל להוציא אותה ב- 16 ויש ימים שאני באה מאוחר - אבל שאני איתה אני רק איתה ... יש פעמים שיש איזה משברון בעבודה שאני אומרת לעצמי "למה את צריכה את זה" ואני מקנאה באנשים שיש להם עבודה של "ראש קטן" וב- 15 נופל להם העט מהידיים אבל אני מכירה את עצמי - אני לא אשרוד בעבודה כזו ואני רוצה גם לעודד את הבת שלי בעתיד לשאוף למצויינות והצלחה ולא להסתפק בפחות

מספרת איך אצלנו

הסידור שאצלי בעבודה הוא סידור שקיים בהרבה מאוד תפקידים ומקומות עבודה. בעקרון שעות העבודה אצלנו מוגדרות כמשרה מלאה, 9 שעות ביום החל מ- 08:30 בערך. כמובן שלפעמים יש בלת"מים, יש פגישות בשעות מאוחרות יותר וכל מיני דברים שצריך להספיק ואז נשארים מאוחר יותר, אבל הסידור אליו הגעתי עם הבוסים שלי זה פעמיים בשבוע להישאר יותר מאוחר להשלים שעות (עד 19:00) ושלוש פעמים לצאת בארבע וחצי לאסוף את הילדה מהגן. אם יש בלת"מים אני נעזרת באיש שלי או בהורים, ובין כה וכה להגיע הביתה בערב זה כבר לא משנה אם מגיעים בשבע או בשמונה, גם כך אחה"צ עם הילדה אבוד. הבת שלי הולכת לישון לרוב לא לפני תשע אז אני תמיד מספיקה לראות אותה לפני השינה ולהשכיב. חוץ מזה, בבקרים ובימי שישי אני לוקחת אותה לגן אז זה "מפצה" על פעמיים בשבוע אחה"צ כשאני לא נמצאת. כמו שטייגר כתבה, אם את איתה לגמרי בזמן שאת איתה, אני לא חושבת שזה פוגע, אמא קרייריסטית זה לאו דווקא מילת גנאי ואולי גם יתרון וחינוך לאמביציה והצלחה. את לא צריכה לחוש רגשי אשמה ואני בטוחה שהזמן שלכם ביחד הוא זמן איכות ואולי אפילו טוב יותר בהשוואה לאמהות אחרות שיכולות להיות עם הילדים הרבה יותר שעות אבל לא מנצלות את הזמן כמו שצריך.

gallish

New member
לא הייתי קונה משהו חומרי...

אולי איזשהו טיפול כייפי או יום פינוק, כרטיסים להצגה טובה או איזה מופע מגניב

חמודבה

New member
../images/Emo209.gifצריכה דחוף רעיונות לארוחת ערב ../images/Emo21.gif|

אנחנו מארחים מחר 3 אנשים לארוחת ערב. ממש צריכה רעיונות!!!!!!!!!! לא משהו מסובל מידי ולא בשרי (רצוי גם לא פשטידות).

בוליפלג

New member
פסטה ברוטב שמנת (עם/בלי סלמון/פטריות)

או רוטב רוזה. לחם/באגט שום סלט עגבניות שרי, מוצרלה ובזיליקום - חם! אמממ מקפא נוטלה?
בכיוון?

חמודבה

New member
המקפא נוטלה זה

הדבר היחידי שאני סגורה עליו כבר מאתמול. הכנתי אותו פעם אחת לפני שנה בערך והיה מדהים. שחיתות לשמה.

אילתית 2

New member
../images/Emo124.gif בוליייי

עשיתי לראשונה! את הנוטלה וזה ממש ממש להיט!!!! ועשיתי לארוחת החג 4 קינוחים והנוטלה היה השולט!!!! אכלו אומנם מכל המבחר קינוחים אבל הנוטלה התחסל לעומת השאר

חמודבה

New member
מתכון - כל הזכויות שמורות לבולי

1. מקציפים מעט את השמנת ובהדרגה מוסיפים את השוקולד, עד שמתקבלת תערובת אחידה. 2. מכניסים ל3-4 שעות למקפיא. אפשר להמיר את ה"נוטלה" בכל אחד מהתרכיזים הקפואים של "פריגת" - מנגו, לימון. מצרכים 1 מכל שמנת עמידה לקצפת 1 מכל שוקולד נוטלה

למעלה