חשבתי כך.. טמבל
A AeroSlash New member 30/10/04 #75 לא.. מה טמבל??? את יודעת שהוא ממש דאג לך??? מה טמבל?? הוא הלך את כל הדרך מהבית שלך אלי ברגל כי הוא רצה למצוא אותך!!
לא.. מה טמבל??? את יודעת שהוא ממש דאג לך??? מה טמבל?? הוא הלך את כל הדרך מהבית שלך אלי ברגל כי הוא רצה למצוא אותך!!
A AeroSlash New member 30/10/04 #85 טוב.. מה שתגידי.. הבן אדם יצא מהבית ב-1 בלילה והלך עד אלי (ושתינו יודעות שאנחנו לא בדיוק כשנות) כדי לברר איפה את כי היה לו חשוב לדעת איפה את אבל לא חשוב לא משנה..
טוב.. מה שתגידי.. הבן אדם יצא מהבית ב-1 בלילה והלך עד אלי (ושתינו יודעות שאנחנו לא בדיוק כשנות) כדי לברר איפה את כי היה לו חשוב לדעת איפה את אבל לא חשוב לא משנה..
T the freaky girl New member 30/10/04 #86 את לא מבינה..../images/Emo46.gif הוא כלב!!! אני אסביר לך מחר בביצפר, ככה את לא מבינה,ף ותראי שאני צודקת.. מישה ממש קדוש מעונה..
את לא מבינה..../images/Emo46.gif הוא כלב!!! אני אסביר לך מחר בביצפר, ככה את לא מבינה,ף ותראי שאני צודקת.. מישה ממש קדוש מעונה..
T the freaky girl New member 30/10/04 #80 קרו הרבה דברים.. אני לא חושבת שכדאי לי לפרט את זה פה.. בכל מקרה, בעיות בבית..
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 31/10/04 #89 אה.... טוב.... כשתהיי מוכנה תספרי.. ביינתים כל מה שאני יכולה לעשות זה לחזק אותך... אז.... אני מחזקת אותך..
אה.... טוב.... כשתהיי מוכנה תספרי.. ביינתים כל מה שאני יכולה לעשות זה לחזק אותך... אז.... אני מחזקת אותך..
V vk3 New member 11/11/04 #91 מזוויע... |בחילה + עילפון| ../images/Emo5.gif ../images/Emo70.gif עם מי התחתנתי לעזאזל במה חטאתי המסכן רק רואה ת'אביזרים, ישר נכנס לתרדמת... הלכה התיאורייה ולא תוכלי ליישמה... חה, חה אבל למה, למה, למה חשבתי את אוהבת אותי
מזוויע... |בחילה + עילפון| ../images/Emo5.gif ../images/Emo70.gif עם מי התחתנתי לעזאזל במה חטאתי המסכן רק רואה ת'אביזרים, ישר נכנס לתרדמת... הלכה התיאורייה ולא תוכלי ליישמה... חה, חה אבל למה, למה, למה חשבתי את אוהבת אותי