AeroSlash

New member
לאאאאאאאאא....

בכלל לא הבנו למי אתה מתכוון.. וכרגע אני לא רוצה לסרס אף אחד חוץ מאחד
(רק לדמיין אותו אוכל את האשך של עצמו עושה לי יוך מרוח על הפנים, ולחשוב שבזבזתי כמעט שבוע שלם על להיות בדיכי)

AeroSlash

New member
וואי, יש לי עוד משהו..

שוב, היינו מאוד משועממות וכאשר אני התחלתי לדבר על סירוס זה הגיע למקומות אחרים, התחלנו לדבר על נזירים כאלה שמסרסים אותם (לא את כולם מסרסים, רק איזה סוג מסויים). בכל מקרה, אז מאשה (חברה) אמרה שהיא קראה איפשהו או ראתה בטלוויזיה שאחרי שמסרסים אותם הקול שלהם נהיה צפצופי כזה. עכשיו, אני חשבתי לעצמי, הרי מה אחראי על כל המערכות שלנו בגוף? מה אחראי על לשלוח סימנים לחלקי הגוף השונים בשביל לבצע פעולות? המוח
ואם פגעו לבן אדם באשכים או כתרו אותם והנפגעו לו המערכות בגוף בגלל זה סימן שעם האשכים כרתו את המוח, כלומר, המסקנה הסופית היא: המוח הגברי נמצא באשכים

Cygnum

New member
את באמת רוצה להתחיל במלחמת מינים?

הרי כולנו יודעים מי ינצח בסוף... המין החזק, בעל כישורי הנהיגה המעולים, בעל ההיגיון הבריא :)

AeroSlash

New member
האמת..

גם זה נכון.. בטח אתה מה זה מבולבל ממני, מצד אחד הפגהנות פמיניסטיות חזקות ומצד שני הסכמה טוטאלית עם כל הדברים השוביניסטיים שאתה תוקע פה.. אבל כזו אני, ולא אין לי פיצול אישיות..

Cygnum

New member
זה בסדר...

אני לא חושב שכל הבנות דפוקות ואני לא חושב שכל הבנים נפלאים. כל מקרה לגופו... בגלל זה אני לא אוהב הכללות בנושא. למרות שאני אוהב בדיחות על נשים (תהרגו אותי... זה מצחיק אותי!) אני מאוד מעריך את המין הנשי... לפחות חלקים מסויימים ממנו. האמת היא שאנחנו כלום האחד ללא השני בסופו של דבר

AeroSlash

New member
נכון, צודק..

אבל עכשיו אני מסתדרת מה זה טוב בלי השני.. אני רק האחת וזה הכי סבבה שיש, Wild as the wind

AeroSlash

New member
אף אחד לא אמר שאני בהתנזרות תמידית

כל עוד אני מרגישה עם זה טוב אז סבבה, כשאני אתחיל להרגיש בודדה וגלמודה אני אתחיל .... בעצם אני לא אעשה כלום, כמו שהמשפט אומר :"לא מחשפים אהבה, היא באה לבד" וזה נכון, אז אני לא הולכת לעשות כלום בכל זאת, יבוא לבד..

Cygnum

New member
גם בקשר לזה אני לא מסכים.

אם את תחכי לאביר על הסוס הלבן שיקח אותך ושניכם תהיו באושר ועושר אז את תסיימי את חייך בתור בתולה זקנה... דברים לא קורים לבד, צריך לעבוד בישבילם. גם בשביל אהבה צריך לעבוד.... והרבה.

AeroSlash

New member
מישהו אמר סוס לבן?!

הצבע האהוב עלי בכלל אדום.. ובכלל אני מעדיפה מטאליסט עם שיער ארוך, בכל הצבעים רק לא בלונדיני, עם עיניים בכל הצבעים רק לא כחולות (עדיף ירוק), עם מעיל עור ועל הארלי דיבידסון במקום סוס :)

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif

אשכרה הגיון בריא יש לנשים ולא לגברים
והיכולת להשרדות גבוהה יותר היא אצל נשים מוכחת
עובדה שאחוז של הפלה טבעית של בן יותר גבוהה מאשר של בת, וגם נשים חיות יותר זמן

AeroSlash

New member
הא ../images/Emo70.gif

סוף סוף מישהי שחולקת את דעותי הפמיניסטיות

למעלה