AeroSlash

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

אז ככה, כיוון שהיום (כמו בכל יום שבת ממוצע) נפגשתי עם אהובותיי נשמותיי יצאו מהפגישה כמה דברים נורא נחמדים שהייתי רוצה לחלוק איתכם.. (וואי אני במצב רוח מה זה טוב, עכשיו אתם תראו סמיילי מחייך ודפוק בכל מקום) בקיצר, בגלל שאני שונאת בנים ואני חושבת שהם ילדותיים וחסרי עמוד שדרה ולנה חושבת כמוני (בגלל בעיות משל עצמה עם אותו המין המסויים) החלטנו ליישם כמה תאוריות סירוס (ליתר דיוק אני כי ממש התחשק לי לסרס מישהו). בכל מקרה, כיוון שהיה לי היום דמיון מאוד מפותח וחשק לא נורמלי לדמיין אז הנה התוצאה:
זכרי הפורום קריאת ההודעה הבאה עלולה להיות כואבת ביותר, נא להתחיל להגן על הביצים שלכם. לפניכם תאוריית העינוי והסירוס המושלמת מאת אלה ולנה
התאוריה מוסבת בשלבים פשוטים ביותר ככה שכל אחת תוכל להבין אותם בקלות. המצרכים: מספריים לא חדות, שיפוד, בלנדר, מנגל, חלב שער זמנו, טמפונים משומשים. 1. נא לוודא שהקורבן ללא יכולת תזוזה והתנגדות. 2. נא לוודא שהקורבן רואה את המתרחש באיזור החלציים שלו טוב מאוד.
(מפה מתחיל התהליך עצמו) 3. קחי את השיפור תקעי אותו לאט לאט בביצתו השמאלית של הקורבן, אח"כ העבירי אותו דרך הפין והוציאי אותו מהביצה הימנית.
4. (פה המספריים הלא חדות נכנסות לתפקיד) לאחר שאת עושה את הפעולה עם השיפוד את לוקחת את המספריים הלא חדות וחותכת את מה שאת צריכה לחתוך (חשבו
לאט לאט
) 5. לאחר מכן אתה צולה את המשופד על המנגל. 6. שמה את ה"קבב" בתוך בלנדר וחותכת אותו לחתיכות (הכל לעיני הקורבן
) 7. לוקחת את הטמפונים המשומשים ואת ה"קבב", מערבבת יחדיו בקערה ושופכת את החלב המגעיל שעבר זמנו (זה בא במקום השמן).
8. לאחר בחישה טובה טובה של ה"סלט" את נותנת לקורבנך לאכול את זה.
הנה לכם תוצרי שיעמום וחתושת גועל מוחלט מהמין הזכרי.. בקיצור, מה שניסיתי להגיד פה לבנות שנפגעות מהאהבה שימו זין!!!! הם לא שווים את זה, הם סתם חסרי בגרות, ונכון שבימים הראשונים זה כואב ולא נעים אבל אח"כ מסתכלים על זה במבט אחר לגמרי ורואים את זה אחרת ורק צוחקים מהעניין (כמוני, אני לא רק צוחקת אלא גם מפעילה את הדמיון). בקיצור, אחרי שאני מדיינת את כל הבנים שאני כל כך שונאת עוברים את החוויה עולה לי חיוך על הפנים, תנסו גם אתן.

Cygnum

New member
גם זאת דרך להתגבר....

לא שאני מסכים איתך כמו שאני לא מסכים עם הקביעה שכל הבנים הם ילדותיים... אבל זכותך... נפגעת מאהבה? בסדר. זה קורה. גם אני. גם המון אנשים שאני מכיר. אל תסיקי מסקנות מבן אדם אחד שפגע בך. תמישכי הלאה. אותו בן אדם לא שווה את זה... שורדים > עוברים הלאה > מתחילים מחדש...

AeroSlash

New member
אתה מדבר ככה כאילו אני על סף מוות

כשאני ממש לא, הקביעה שלי שכולם ילדותיים היא לשם המחשה בלבד, אני עצמי מכירה כמה שהם לא והם אחלה אנשים אבל בשביל הפואנטה הייתי חייבת להגזים..

l1zard

New member
:/

למרות שגמאני חושבת שהעם הזכרי הוא מפגר למדי, הסירוס הזה נראה לי.. המממ..... הממממ...
לא הייתי מאחלת דבר כזה לאף אחד :| חחחחחחחחחחחחחח.... אלה יש לך דימיון פורע!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תרחמי !!!!!!!!!!! (בשביל זה יש לך

רחם...)(?!) והסירוס הזה נראה לי באמת דוחה גועלי ובלתי מתחשב... איך יכולת לשכוח להוסיף ביצה רקובה????? (סתם צוחקת) אני גם לא מאחלת לאף אחד דבר כזה...
אפילו לאולג.....

AeroSlash

New member
למה? דווקא זה נראה לי עונש הולם

לאגוסאיסט מתנשא, אם מתחשבים בעובדה שרובם כאלה אז סבבה
(ווי אני מוכיסטית, אתם לא יודעים איזה סיפוק גרם לי להמציא את זה)

AeroSlash

New member
מה מצחיק../images/Emo35.gif

זה שאני מזוכיסטית? רואים שאת לא מכירה אותי כי רוב הפורום כבר יודע שאני כזו..

הסיפוק... זה מה שמצחיק....

זה שאת מזוכיסטית לא מפתיע אותי.... מממ אני החלטתי להתאבד לפני 4 חודשים ואחרי 3 נסיונות שלא הצלחתי.... האמת לא יודעת למה.... אני החלטתי שאולי פשוט לא נועדתי למות בגיל צעיר...

Evil Gremlin

New member
זה מזכיר לי משהו

אני וחבר אחד שלי פעם רצינו לכתוב ספר 100 ו אחד שיטות לברית מילה היו שם דברים הרבה יותר אומנותיים (פסי רכבת, חומצה, להשאיר אותו ברוח אד שיפול לבד, ודברים דומים)

AeroSlash

New member
אני אגיע לאן שאני צריכה להגיע..

ושם אני אעצור.. וזה לא כל הבנים ,אני מודה שיש כמה נורמליים אבל הם אחזו קטן באולוכסיה גדולה..

AeroSlash

New member
צודק ../images/Emo45.gif מסכימה איתך..

אבל כיוון שלרדת על בנות תהיה בגידה בבנות הגזע שלי מצידי אני לא אעשה את זה..

AeroSlash

New member
נכון!!

ואם תדברו יותר מדי שטויות נסרס אותכם ואז יהיה לכם קול צפצפה (אם אתה לא מבין על מה מדובר רד מטה וקרא את התאוריה השניה שלי) ואז בכלל לא תוכלו לדבר
נ.ב. החיים יפים

למעלה