../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif
אז ככה, כיוון שהיום (כמו בכל יום שבת ממוצע) נפגשתי עם אהובותיי נשמותיי יצאו מהפגישה כמה דברים נורא נחמדים שהייתי רוצה לחלוק איתכם.. (וואי אני במצב רוח מה זה טוב, עכשיו אתם תראו סמיילי מחייך ודפוק בכל מקום) בקיצר, בגלל שאני שונאת בנים ואני חושבת שהם ילדותיים וחסרי עמוד שדרה ולנה חושבת כמוני (בגלל בעיות משל עצמה עם אותו המין המסויים) החלטנו ליישם כמה תאוריות סירוס (ליתר דיוק אני כי ממש התחשק לי לסרס מישהו). בכל מקרה, כיוון שהיה לי היום דמיון מאוד מפותח וחשק לא נורמלי לדמיין אז הנה התוצאה:
זכרי הפורום קריאת ההודעה הבאה עלולה להיות כואבת ביותר, נא להתחיל להגן על הביצים שלכם. לפניכם תאוריית העינוי והסירוס המושלמת מאת אלה ולנה
התאוריה מוסבת בשלבים פשוטים ביותר ככה שכל אחת תוכל להבין אותם בקלות. המצרכים: מספריים לא חדות, שיפוד, בלנדר, מנגל, חלב שער זמנו, טמפונים משומשים. 1. נא לוודא שהקורבן ללא יכולת תזוזה והתנגדות. 2. נא לוודא שהקורבן רואה את המתרחש באיזור החלציים שלו טוב מאוד.
(מפה מתחיל התהליך עצמו) 3. קחי את השיפור תקעי אותו לאט לאט בביצתו השמאלית של הקורבן, אח"כ העבירי אותו דרך הפין והוציאי אותו מהביצה הימנית.
4. (פה המספריים הלא חדות נכנסות לתפקיד) לאחר שאת עושה את הפעולה עם השיפוד את לוקחת את המספריים הלא חדות וחותכת את מה שאת צריכה לחתוך (חשבו
לאט לאט
) 5. לאחר מכן אתה צולה את המשופד על המנגל. 6. שמה את ה"קבב" בתוך בלנדר וחותכת אותו לחתיכות (הכל לעיני הקורבן
) 7. לוקחת את הטמפונים המשומשים ואת ה"קבב", מערבבת יחדיו בקערה ושופכת את החלב המגעיל שעבר זמנו (זה בא במקום השמן).
8. לאחר בחישה טובה טובה של ה"סלט" את נותנת לקורבנך לאכול את זה.
הנה לכם תוצרי שיעמום וחתושת גועל מוחלט מהמין הזכרי.. בקיצור, מה שניסיתי להגיד פה לבנות שנפגעות מהאהבה שימו זין!!!! הם לא שווים את זה, הם סתם חסרי בגרות, ונכון שבימים הראשונים זה כואב ולא נעים אבל אח"כ מסתכלים על זה במבט אחר לגמרי ורואים את זה אחרת ורק צוחקים מהעניין (כמוני, אני לא רק צוחקת אלא גם מפעילה את הדמיון). בקיצור, אחרי שאני מדיינת את כל הבנים שאני כל כך שונאת עוברים את החוויה עולה לי חיוך על הפנים, תנסו גם אתן.
אז ככה, כיוון שהיום (כמו בכל יום שבת ממוצע) נפגשתי עם אהובותיי נשמותיי יצאו מהפגישה כמה דברים נורא נחמדים שהייתי רוצה לחלוק איתכם.. (וואי אני במצב רוח מה זה טוב, עכשיו אתם תראו סמיילי מחייך ודפוק בכל מקום) בקיצר, בגלל שאני שונאת בנים ואני חושבת שהם ילדותיים וחסרי עמוד שדרה ולנה חושבת כמוני (בגלל בעיות משל עצמה עם אותו המין המסויים) החלטנו ליישם כמה תאוריות סירוס (ליתר דיוק אני כי ממש התחשק לי לסרס מישהו). בכל מקרה, כיוון שהיה לי היום דמיון מאוד מפותח וחשק לא נורמלי לדמיין אז הנה התוצאה: