StarIess

New member
בהתחשב בעובדה שרואים את הבניינים למרחקים,

לא נראה לי שדיבור על קומה 7, 14 ויון תומרקין יכולים כ"כ לפגוע בצה"ל... אבל מה אני יודעת.

amusement

New member
שכחת את

מקום מושבו של ס' הרכמטכל. ואת כל שומרי הראש שלו. ואת כל המשטרה הצבאית. ואת כל מבצע עופרת יצוקה שנמצא מאובטח על המחשב האישי שלי במשרד. בלה בלה.

StarIess

New member
XDDDDDDDDDDDDD

כבר יצא לי להגיד דברים יותר גרועים, ועוד בטלפון... *rolling eyes and a little afarid*

מאחבנת מדעי ההתנהגות?:)

האמת היא שאני ממש מרוצה מהתפקיד, בנושא הזה אין לי מה להתלונן, אבל כמו שכתבתי - פשוט מפחיד אותי כל הגיוס והצבא וכו' וכו'. אני אתגבר על זה. מצד אחד אני בטוחה שיהיה לי אחלה שירות וכיף ואנשים טובים ושטויות, ומהצד השני אני באמת ממש מפחדת. אבל באמת, זה ישתנה עם הזמן. אני מקווה. אני לא יודעת עדיין איפה אני אשרת אבל זה יהיה במשרד, ללא ספק.

amusement

New member
יא. 45345445234

אם את הולכת לעשות את זה, את הולכת לעבור קורס שלישות מד"ה בבה"ד 11 (איפה שאני הייתי!!1111111111) בצריפין. מצד אחד, צריפין זה חור, מצד שני, יש שם תנאים טובים יחסית לדברים אחרים. זה תפקיד חשוב, והוא לא כזה פקידותי, כמו שאת מדמיינת לעצמך. החלק המפחיד בגיוס הוא שבירת ההרגלים. את תלמדי המון דברים חדשים, בזמן ממש קצר. את תתרגלי תוך יום לדברים שבחיים לא עשית ולא התמודדת איתם. אה, ותתרגלי לזה שצועקים עליך ומבקרים כל דבר קטן שאת עושה. כמו שאמרו לי פעם, תזכרי שבסופו של דבר, הכל זאת הצגה. המפקדים שלך יהיו אנשים שבמקרה הטוב התגייסו שלושת רבעי שנה לפנייך, במקרה הפחות טוב, שבוע וחצי לפנייך. וכן, הם ירגישו שהם מעליך פי 4535435 רמות, ויגרמו גם לך להרגיש ככה. ואז, בסוף הקורס, תוכלי להוציא את כל מה שחשבת על כולם, ועד כמה זונות כולם לדעתך
. את תדעי את השיבוץ שלך אחרי הטירונות+קורס, שסביר להניח שתעברי ביחד, בבה"ד 11 עצמו. אם את רוצה, יש לך אופציה להגיע לגדודים, ולבסיסים סגורים, או לחילופין למקומות פתוחים, ולהיות כמה קומות מתחתי, כמו שאמרתי קודם! בכל מקרה, רק מעצם העובדה שאת הולכת לעשות דבר ממש מגניב, שאגב גם יכול להיות חיל אויר, חיל ים, או חיל ירוק (תלוי בגיוס), אני כאן בשביל להרגיע אותך. ולחפור לך על האמאמאמאמאמאמא של הצבא. כמו עכשיו, בערך. צ'ירס.

הטירונות והקורס באמת יהיו ביחד, 6-8 שבועות

כי זה גם בתקופה של החגים וכל זה. וכן, בבה"ד 11 בצריפין באמת.:) את זה אני כבר יודעת. לא חשבתי שהתפקיד פקידותי מדי. בכל מקרה להכין קפה ולהשקות את הדשא זה לא, וזה גם נשמע די מעניין למרות שאני באמת לא יודעת יותר מדי. אני יודעת גם לגבי זה שאני אוכל להיות בכל מיני חילות ובבסיס פתוח\סגור. אני מאמינה שאני מעדיפה סגור אבל לא רחוק מדי מהבית, כדי שכשאני כבר אצא אני לא אצטרך לנסוע 4 שעות או משהו. החלק שאמרת לגבי המפקדים וכל זה כנראה הכי מפחיד אותי, אבל אני באמת אעבור את זה כמו כולם ויהיה בסדר. מלא תודה!^^ גרמת לי לחייך. לא ברור למה, אבל גרמת.

amusement

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

מנסיונות של אחרים כדאי ללמוד. ביום השלישי של הטירונות ביקשתי קב"ן. אל תעשי את זה. זה סתם גורם לך להראות חלשה ולחשוב שאת כזאת. שמחה שגרמתי לך לחייך, זה טוב. אני מציעה שתתחילי להכין את עצמך לזה. ובעיקר, תפסיקי לקנות בגדים ירוקים. בכלל. את עוד תיגעלי מהצבע הזה. אגב, לתמיכה נפשית, פיזית, או סתם כשתרצי שאהיה מש"קית חיוּך, [email protected].

StarIess

New member
../images/Emo31.gif כ"כ לא ירד לי מירוק.

אני פשוט מכחישה שהמדים ירוקים. כלומר, באמת אפשר לקרוא לזה ירוק? ולמה שאמנע מצבע כה נפלא?

amusement

New member
הממ.

זה ירוק זית, עד שאת אוספת לעצמך פז"מ, ואז זה הופך ללבן-עבר-כביסה-יותר-מדי-פעמים. והממ, אם קלעתי לצבע האהוב עלייך, סליחה. ירוק שליטעעע!@$#%.

מה, ירוק זה יפה אבל.;;

גם הצבע של המדים, האמת, אבל בטח הוא יימאס עליי עם הזמן. אבל די, די, יש לי עוד חודשיים וחצי! אני אקח את זה לתשומת לבי.<:

PENELO

New member
הלוואי ועלי להצליח להקדים את הגיוס

אל תדאגי צבא זה באמת כיף! זה להכיר אנשים חדשים, לעבור חוויות חדשות ובכלל זה עולם חדש. בהתחלה זה אולי מלחיץ אבל זה טבעי להרגיש ככה ובסופו של דבר מתרגלים. חוץ מזה ככל שתיכנסי לשם יותר מהר ככה תצאי משם יותר מהר D: אוף, עכשיו אני מבואסת שאני לא מתגייסת בנובמבר כמו שהיה אמור לקרות אם היו מעלים לי את הפרופיל בזמן בשביל להספיק לגיבוש לוחמות .. ועכשיו אני צריכה לחכות עד לינואר בשביל הגיבוש הזה %$^%$& לא נורא.. יהיה טוב! בהצלחה ^_^

חנתולה

New member
אני בידיוק אבל בידיוק באותו מצב

אני מתגייסת שאני בת 18 מבחינת תאריך לועזי, אבל 17 מבחינת עברי. כל שאר הפרטים כנ"ל למה שרשמת בערך XD

Blue Emptiness

New member
יאאאא בדיוק רציתי להגיד לך כשדיברנו,

שהניק שלך ממש חסר לי
אני ממש שמחה שחזרת

למעלה