Phoebe again

New member
*מכחכחת בגרוני*

שנה טובה ומכושפת, שתצליחו בלימודים, עם חברים, חברות וחיות אחרות. שיהיה לכם רק כיף השנה הזאת, ושלא תדעו מצרות. לאב יה אול, יעל
. נ.ב: יותם, לאן נעלמת?

HuGo Hell

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה!../images/Emo1.gif|תפ

שנה טובה כולמים. שתצליחו בלימודים, פחות שעורי בית. ותהנו בבי"ס.
ושלחתי לכולם מסרים ולמי שלא שלחתי סורי
אבל נראה לי ששלחתי לכולם..
ושתהיה לכם שנה מעולה. וחדשה ותהנו.. ובלה בלה בלה בלה..o_O זהו.. אין לי כבר מה לכתוב... אני לא במחשב שלי ואין לי אפילו חצי תמונה, אתרים של מכושפות ואין לי גם תוכנות טובות. אז ביום שני אני אכין תמונות. עד אז תהנו. ושההורים שלכם יתנו לכם לבוא אלי וליותם ::)

Ophel McNeil

New member
שנה טובה!!

כמובן, שנה שמחה ומכושפת.
שקול ייצא מהסרה, ולעולם לא תשכחו לסמן ספוילרים!

ננצל את העובדה שאני נחמד

כדי לאחל לכווווולם שנה טובה!!!!
ואל תתרגלו- התקף הנחמדות נמשך ל-5 דקות בלבד.... אחרי זה אני הופך להיות הגירסה הגברית של פנינה דבורין...

Phoebe again

New member
וולקאם טו דה.. פורום! ואני מנצלת

כדי לאחל לכולם שנה טובה ומכושפת, המון הצלחה בלימודים, עם חברים, חברות, בפורום ובמשחקי הפורום *שיעול* היכשפות שלי ושל הוגו *שיעול* אז שתהיה שנה טובה!

Theos

New member
אחי, מה המצב?!

אחי אני מעוניין לדבר איתך בה לך? עם כן תשלח לכתובת הזאת הודעה: [email protected]. אני מצפה לישמוע ממך בן אדם ותהנה ממכושפות יש כל יום חוץ משישי ושבת בערוץ 13 בלוין בשעה 16:00.

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo70.gif למכירה ../images/Emo70.gif

קלטות של העונה השניה של מכושפות מיס - חסרים לי רק ארבעת הפרקים הראשונים. קלטות של העונה השלישית וחלק מהפרקים בעונה הראשונה (לרשימה מלאה פנו במסרים). ספרי מכושפות (באנגלית). והמדריך למכושפות (באנגלית). לפרטים - מסרים!

HuGo Hell

New member
יש..../images/Emo1.gif ו../images/Emo58.gif חשוב!!../images/Emo1.gif

יש תקצירים ל501-503 האתר

Charmed 4ever.

New member
טוב.. אנשים תקשיבו... זה ממש ממש

ממש חשוב לי.... מי בא למפגש אצל יותם? אני בדילמה של אם לבוא או לא... כי יש לי משו באותו ערב ביום שישי ואני לא יודעת מה אני מעדיפה להפסיד... אז בבקשה... תענו מהר!

למעלה