Caeser

New member
אוקי, אז ככה...

שלום לכולם, אני משוטט פה בפורום לפעמים והפורום שלכם אחלה עם הרבה מעריצים. אני ראיתי מכושפות מההתחלה חוץ מעונה 2 שהיתה בלווין. עכשיו, אני יודע שאתם לא אוהבים כל כך ששואלים אתכם שאלות כאלה, אבל שמעתי שמכושפות חזרה לעוד שידור בלווין עם עונה 2. שמעתי את זה פה בפורום, אבל ב"פנאי פלוס" לא ראיתי שום שידור שלה בשום ערוץ לוויני, אז מישהו פה מוכן להגיד מתי יש מכושפות בלווין??? תודה רבה.

LYPD

New member
הייייי אני חדש......!

אני חולה על מכושפות!!!! (ברור, אחרת לא הייתי נכנס לפה.....) בקיצור, אני מעריץ שרוף של אליסה מילאנו (פיבי) עוד מהתפקיד שלה ב"מי הבוס".... ואחרי זה כל הסרטים שלה....!! קבלו תמונה....!

omris

New member
חבר´ה, שימו לב !!!!!!!!!! ../images/Emo26.gif

בפרוס השנה החדשה, אני מאחל לכולכם שנת בריאות, אושר והצלחה!!! מי ייתן ונדע קצת שקט ושלווה בחיים שלנו במהלך השנה הקרובה .......
ח ג ש מ ח
(וד"א, אני מודע לכך שזה מעודכן לגבי שלושת העונות הראשונות בלבד אבל אני מצטער!!! אני לא יכול לשכוח את שאנן והסדרה בשבילי הייתה משהו מיוחד כשהיא הייתה בה!!!! ומה גם שאהבתי את התמונה שלהן כאן ביחד!!
)

bono 126

New member
היי

היי אני חדשה פה אבל את הסדרה אני רואה כבר מעונה ראשונה וגם עכשיו ביס יש מכושפות ב16:00 אז אני לא מפסידה שום פרק!

PopPy

New member
אם אני לא טועה,../images/Emo85.gif

א-ה בערוץ 3 של יס בשעה 16:00.

Ophel McNeil

New member
ניצול - אליסה מילאנו.

קודם כל, ברוך הבא (
), דבר שני, ניצולון קטן - הסרט ציידי היהולמים, שאליסה מליאנו מככבת בו, שודר כרגע בערוץ שלוש. יש לו שני חלקים, כך שכנראה החלק הבא ישודר שבוע הבא ביום שישי.
אני לא ממש יכולה להגיד את דעתי על הסרט, כי זה קשור לעובדה שאולי ראיתי אותו (הודות לסם :), אבל לא ממש צפיתי בו... בכל אופן, הוא כעיקרון צולם בין העונה השניה לשלישית, ובגללו אליסה צבעה לבלונד. ואני חייבת לציין - זה פשוט כל כך יפה לה!! למה לעזאזל היא הרסה את התסרוקת שלה, למה?! חוץ מזה, אם היא תמשיך ככה, אני אתחיל להקיא עם המייקאפ שלה. אליסה, מותק, למה להתאפר כל כך הרבה, לעזאזל?? בשם האלוהים, עור הפנים שלך יכול לשמש כמחזיר אור!

Phoebe again

New member
וולקאם! ../images/Emo65.gif

ממ.. אתה מוכר לי מאיפשהו... אולי מאיזה פורום? או שהיית בצ´אט פעם? ארמ.. נוור מיינד... תהנה בפורום!

As I Am

New member
o_O ../images/Emo103.gif

מ-מייג´ן..? o_Oooo כדאי מאוד שזה לא יהיה בצחוק!
אתה בכלל רואה את התוכנית הארורה?
המפ, וולקאם? ^_^

*קליאו*

New member
אתמול?../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

וברוך הבא צחי... ^____^ והאמת היא שדיברתי עם אופיר.. ו..

HuGo Hell

New member
../images/Emo12.gif חברי פורום ה"פ!!../images/Emo1.gif

ברוכים הבאים. מה קרה שכולם הצטרפו? *.*

למעלה