high dude

New member
היי

היי אני חדש אז בלה בלה בלה אני רק רציתי לדעת אם יש משהו שיש לו את הפרק 322 כי אני רוצה לראות אותו בטרוף!

Phoebe again

New member
ברוך הבא! ../images/Emo65.gif

לי יש את 322 על קלטת וידאו, שאני לא מתכווננת לתת :)

Phoebe again

New member
בסטאר וורלד משודרת העונה השלישית,

תעקוב אחרי השידורים ותחכה ל322.

high dude

New member
אוף

אבל יש לי yes אז אני לא יכול לראות את העונה השלישית

Cole cohen

New member
אני יכול לשלוח לך באסק אם אתה רוצה

המספר שלי הוא 43323257...

HuGo Hell

New member
מ.. מ.. מ.. מ.. מה?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo1.gif

הפסדתי סרט עם אליסה מילאנו? באיזה שעה זה היה? ואם זה סרט, איך זה הגיוני שזה יהיה בערוץ 3? אם זה בשלוש אז זה רק סידרה.

Cole cohen

New member
בערוץ שלוש יש גם סרטים בלילות

של חגים בעיקר. ו"ציידי יהלומים" זאת מיני סדרה בעלת 4 חלקים (בדר"כ משודרים שניים שניים). הסדרה תשודר עוד הרבה בערץ (היא שודרה בו לפחות 4 פעמים בשנה האחרונה ) והיא תמשיך לשודר גם בעתיד (אתם מכירים את ערוץ3 הוא משדר דברים עד שנמאס מהם!).

HuGo Hell

New member
אני כל כך אוהב את הבנות..../images/Emo1.gif

בתמונות הללו. הן כל כך יפיפות. ואליסה ממש פיבי טרום קול (זה בגלל שזה צולם עוד בעונה שנייה) קבלו עוד תמונה שאני חולה עליה!!

P3H2O

New member
שנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם לך../images/Emo70.gif ולכולם

זה איתמר! אנשים, איזה כיף כאן באילת! יש מישהו מהפורום שנמצא כאן??? אולי נפגש. בכל מקרה, חג שמח לכולם! שנה טובה וגמר חתימה טובה. למי שלא יודע, או שיודע ורוצה לשכוח, או שלא יודע ורוצה לדעת, אני אחזור ביום ראשון נדמה לי. ואני בניק הקודם שלי מהסיבה הפשוטה שאי - אפשר למחוק קוקיז או היסטורי או כל דבר כאן ואני לא רוצה שישתמשו בשם המקורי שלי, adrienne. אם במקרה תתקלו בשם הזה עם קללות או משהו, זה לא אני.

buffgirl

New member
איתמר! מה המצב? איך באילת? ../images/Emo80.gif

תודיע לי בפרטי! ושתהיה לכל הפורום אחלה שנה! ואני מקווה שכולם קיבלו את ברכת השנה טובה שלי!

Charmed 4ever.

New member
שנה טובה כולם!! ../images/Emo9.gif

התאהבתי באייקון הזה..
חג שמח!! ובהצלחה בהכל!!!!!!!!!!! איתמר, תהנה באילת, וכולם... תהנו מהחופשה הקצרצרה!

c o l e

New member
../images/Emo26.gifחג שמח../images/Emo36.gif

הרבה אושר הרבה הצלחה המון מזל ושתהייה לכם שנה טובה ומתוקה

charmedmen

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם! ../images/Emo74.gif

ושוב אני צריך ללככת נתראה בסוכות כי מחר אני לא פה וגם מחרותים ואז ביה"ס טוב בכול מקרה ביי. ודרך אגב באפי ייס דה באסט ווילו מתישהו לא תהיה חנונית? חוץ מזה לווילו לא מתאים להיות לסבית!

למעלה