°•°B®onX Girl°•°
New member
../images/Emo32.gif../images/Emo26.gif
אז ככה...פורום יקר וחמוד כמה דברים להגיד לכם: 1.בעוד -- ימים (תחשבו אתם אם זה באמת מעניין אתכם עוד כמה ימים זה יוצא) בתאריך ה-1.9 תחרות עיצוב הלוגו מתקיימת פה-כאן-בביתנו הקט-הפורום!(מה הקשר אני לא יודעת)...בקיצור..כולם מוזמנים להתחיל להכין לעבוד ולהשקיע על עיצוב הלוגו שכנראה ייבחר להיות הלוגו החדשדש של הפורום
2.תוצאות הסקר הקודם והסקר הנוכחי כרגע *אין לי רעיון לסקר חדשדש,רעיונות לסקר יתקבלו בברכה): אז קודם כל..תזכורת קטנה למה היייתה שאלת הסקר: |כוכב|עם מי הייתם רוצים שג'ניפר תחייה את חייב ותעשה איתו משפחה?|כוכב| |כוכב|מקום אחרון/רביעי (תקראו זה איך שאתם רוצים),כמה אנשים 1.אוחני נואה 2.פאף דדי(ככה כותבים?!) 3.מארק אנטוני שלושתם עם 0.00% הצבעה...ועם 0 קולות (משום מה) |כוכב|כוכב|מקום שלישי (3): כריס ג'אד עם 7.14% (1 הצבעות) |כוכב||כוכב||כוכב|מקום שני(2): בן אפלק עם 21.43% (3 קולות) |כוכב||כוכב||כוכב||כוכב|ומקום ראשוןן
|כוכב||כוכב||כוכב||כוכב| מי שהיא תחליטטטטטטטט עם 71.43% (10 קולות) ושוב אני מזכירה-רעיונות לסקר חדש יתקבלו בברכה תודה ולהתראות... ומכאן השרשור הוא שרשור האוף של הדף...
אז ככה...פורום יקר וחמוד כמה דברים להגיד לכם: 1.בעוד -- ימים (תחשבו אתם אם זה באמת מעניין אתכם עוד כמה ימים זה יוצא) בתאריך ה-1.9 תחרות עיצוב הלוגו מתקיימת פה-כאן-בביתנו הקט-הפורום!(מה הקשר אני לא יודעת)...בקיצור..כולם מוזמנים להתחיל להכין לעבוד ולהשקיע על עיצוב הלוגו שכנראה ייבחר להיות הלוגו החדשדש של הפורום