../images/Emo32.gif../images/Emo26.gif

אז ככה...פורום יקר וחמוד כמה דברים להגיד לכם: 1.בעוד -- ימים (תחשבו אתם אם זה באמת מעניין אתכם עוד כמה ימים זה יוצא) בתאריך ה-1.9 תחרות עיצוב הלוגו מתקיימת פה-כאן-בביתנו הקט-הפורום!(מה הקשר אני לא יודעת)...בקיצור..כולם מוזמנים להתחיל להכין לעבוד ולהשקיע על עיצוב הלוגו שכנראה ייבחר להיות הלוגו החדשדש של הפורום
2.תוצאות הסקר הקודם והסקר הנוכחי כרגע *אין לי רעיון לסקר חדשדש,רעיונות לסקר יתקבלו בברכה): אז קודם כל..תזכורת קטנה למה היייתה שאלת הסקר: |כוכב|עם מי הייתם רוצים שג'ניפר תחייה את חייב ותעשה איתו משפחה?|כוכב| |כוכב|מקום אחרון/רביעי (תקראו זה איך שאתם רוצים),כמה אנשים 1.אוחני נואה 2.פאף דדי(ככה כותבים?!) 3.מארק אנטוני שלושתם עם 0.00% הצבעה...ועם 0 קולות (משום מה) |כוכב|כוכב|מקום שלישי (3): כריס ג'אד עם 7.14% (1 הצבעות) |כוכב||כוכב||כוכב|מקום שני(2): בן אפלק עם 21.43% (3 קולות) |כוכב||כוכב||כוכב||כוכב|ומקום ראשוןן
|כוכב||כוכב||כוכב||כוכב| מי שהיא תחליטטטטטטטט עם 71.43% (10 קולות) ושוב אני מזכירה-רעיונות לסקר חדש יתקבלו בברכה תודה ולהתראות... ומכאן השרשור הוא שרשור האוף של הדף...

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאהה ועוד משהו

יש כמה אייקונים חדשים שהומצאו על...ידי חח אחד מהם זה ה|כוכב| טוב נו אני מודה חשבתי שקוראים לזה כוכב ורק כששלחתי את ההודעה נזכרתי שזה * אז נפצה...

Lopezit

New member
מה דעתכם על מפגש פורום??

חשבתי על לעשות מפגש בבכורה של הסרט הנרקוד בסינמה סיטי... מה דעתכם??
או

Lopezit

New member
ושירה...

בטאגליינס יש פעמיים את שרשור התמונות מההופעה בפורטו

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאני לא מגיבה נכון..

אבל אין לי כוח לעבור הודעה אז בקשר למפגש פורום בסרט..אני בעד אבל כבר רצינו לעשות את זה בג'רזי גירל אם אני לא טועה ובסוף לא ייצא מזה כלום...אז אם בכל זאת רוצים לעשות מפגש..צריך להתחיל לתכנן..

Lopezit

New member
אממ בואי נחשוב למה לא ייצא....

אולי בגלל שכולם עזבו תפורום וזאת הייתה התקופה של הריבים?? למרות שייצא טוב.. כי אז הייתם רואים אותי רק בוכה חח

Lopezit

New member
ורעיון לסקרררררררררר

עד שתחשבי על משו נורמלי... Im real remix או aint it funny remix לדעתי זה נחמד... זמני עד שיהיה לך משו אחר אף פעם לא שאלנו שאלה כזאת

למעלה