Betzefer

New member
חדש ../images/Emo134.gif

שלום אנשים :} אני אלון, בן 15 בקרוב מראשון. שומע אוונסנס כבר שנים.. קורא סמוי פה כבר כמה חודשים
לכבוד המשתמש החדש החלטתי להצטרף
התקבלוני?

פרסי555

New member
חשוב חשוב חשוב חשוב חשוב חשוב !!!!

אם למישהו יש אקורדים וטווים לשירים של אוונסנס בגיטרה\פסנטר אני ממש ממש ממש ממש אשמח לקבל, במיחד את הטוים בפסנטר של "גוד אינף" ואת הסולו בגיטרה של BMTL (ברינג מי..) של גירסת הדמו השניה שלהם, והסולו של WHISPER וכל מה שיש!!!! לי יש כבר כמה טובים - אם מישהו רוצה אני אשמח לשים קישורים!

frozen Blood

New member
משרד החינוך זונות!!!!!!!

כנראה שממש לא אוהבים אותנו;[ אחרי שביטלו לנו בגרות בעל פה באנגלית... הם החליטו להשבית שוב... דווקא כשיש לי מגן במתמטיקה>< כוס אימם>< הם רוצים בכוח שאני אכשל;[

frozen Blood

New member
אלירן דיבר עם מיכה..

ומיכה אמר שאם תהיה שביתה אז המגן יהיה ביום חמישי...:X

frozen Blood

New member
אמממ לנו:X

אבל זה היה בגלל השביתה הקודמת:X... ולא ממש ביטלו.. סתם דחו.

Guitar Girl1

New member
ממש חוצפה בעיניי

כל הקטע הזה עם השביתות.. ראבק בשביל מה לבזבז את כל השנה הזאת?!
שיתחילו עם המאבק בתחילת שנה הבאה או לאדעת מה.. מערכת חינוך מטומטמת!

בואנה ממש דופקים את התלמידים השנה

סיימתי תיכון שנה שעברה,גם אז היו שביתות,וזה לא שלא היו בעיות עם מערכת החינוך כשאני הייתי תיכוניסטית,אבל השנה זה ממש הגזמה,ועוד בתקופה של הבגרויות... מה יהיה אתכם?אני ממליצה ללמוד חזק בבית,זה לא שלומדים הרבה בתקופה שאחרי פסח בבתי ספר,יש בתי ספר שמספקים שיעורים ותיגבורים עד מאי אבל אין מה לעשות פשוט תלמדו טוב בשביתה ולקראת הבגרויות
מגנים חייבים לעשות לכם,הם פשוט יידחו קצת... תתנחמו בזה שאתם נפרדים מהבאלגנים של השביתות לכמה שנים אחרי שתסיימו יב' ועד שתתחילו ללמוד באוניברסיטה...

למעלה