EvRules

New member
וואי ממש תודע ^.^

העלתן לי ת'ביטחון ^^ חכו חכו ביום חמישי [כנראה P:] שיראו אותי בבצפר :G:G

w e e d s

New member
זה ממש יפה../images/Emo3.gif

וואו יש לך שיער..
גמני רוצההההההההההההההההההההההה ;[

EvRules

New member
אווי איזה חמוווד\ה!! ^.^

למה איזה שיער יש לך?
ד"א, חלק סתם מעפןן

SsomeoneE

New member
שאלה P:

זה חוקי להכין הדפס ממש דומה למשהו בחולצות של אוונסנס באתר שהם מוכרים וללכת לבית דפוס ולעשות את זה על חולצה ?

SsomeoneE

New member
אממ עוד שאלה XD

מישהו ראה את איימי בTRL בשבוע החולף ? היא אמרה שאת המתנות של המעריצים היא שמה בחדר מוזיקה כי זה מה שנותן לה השראה [ מאיפה שההשראה באה XD ] ושתמיד קשה לה לבצע את YS וכל מיני .. הם בסיבוב הופעות והיא הייתה בהוליווד כשראיינו אותה,ראיינו אותה עם אוזניות ומיקרופון ומצלמה של מחשב >_< - ככה אני הבנתי ממנה, אני והאנגלית העילגת שלי [ למרות שאני בדוברי אנגלית O_O ] -

outro

New member
תודה..!

אבל היא אמרה שם שהם מצלמים קליפ אז זה אומר שזה לפני שss יצא, לא?

תגידו...

גם אתם חושבים שהעמוד הזה ארוך ומדי? כי ככל שהוא מתארך ככה הוא עולה לאט יותר.. צריך לעשות משהו בעניין לפי דעתי... נראה לי שזה קשור אלייך ליבי לא?

Lost Lullaby

New member
לא קשור אליי

העמוד מבחינת אורך ההודעות [הרבה תגובות], כן? מתחת לכינוי שלך [איפה שכתוב כמה מסרים יש לך] יש "אופן צפייה". תעשה "קיפול שרשור אחרי X תגובות" [כמה שתרצה, אצלי זה אחרי מאה] וככה שרשורים ארוכים 'יתקפלו' [תראה את ההודעה הראשית בעמוד הפורום ובשביל לראות את התגובות תצטרך להכנס להודעה הראשית] והעמוד יעלה הרבה יותר מהר...

פרסי555

New member
2 דברים חשובים נורא!(מאוהב!)(חיפוס)

1) לא הייתה פה פעם עלומה ראם? אני לא מוצא אותה...לא חשוב... 2) אני מאוהב בקווין קוסטנר הוא כ"כ סקסי - איזה ילד הזוי אני חחחחחחחחחחחחחחחח הוא כ"כ חתיך!!!! אני ישלח לכם תמונות..... |אי שפיות זמנית|

למעלה