Guitar Girl1

New member
כן..

זה לא חדש.. בכל שנה יש שביתות, אבל בכמות הנסבלת- אוקיי פעם פעמיים.. שבוע שבועיים.. אבל היי הגזמתם.. מדובר פה בתלמידים שקורעים תתחת במשך שנה שלמה בשביל הבגרויות וההצלחה, והם עלק משחקים אותה מורים טובים.. לא איכפת להם מכלום. רק מהמשכורת שלהם (שהיא גם ככה מכובדת מאוד יחסית למה שהם עושים) מרתיח אותי!!!

אוקי הגזמת לא כל מורה תומך בשביתה,ז

זה אירגון שמארגן את השביתה,אירגון מורים,זה לא שכל המורים בביה''ס שלך שובתים מרצונם,הם שייכים לארגון הזה והם חייבים לשבות...ושתדעי לך שבביה''ס שאני מד'נית בו הייתה מורה שרצתה לשבור שביתה כי לתלמידים שלה הייתה בגרות בתאטרון... באותה מידה שאת עצבנית מזה גם המורים בביה''ס עצבנים כי הם כן חושבים על התלמידים ויודעים כמה זה קשה ושכל המאמצים שהם עשו בשבילכם השנה עלולים לרדת לטמיון בגלל כל השביתות האלה לקראת הגרויות גם להם אכפת לא רק לך... לצערי אני יודעת את זה כי אני מדברת עם מורים כול השירות שלי
וכי אמא שלי הייתה מורה.

Guitar Girl1

New member
סבבה

ברור שהכללתי.. אבל באותה מידה אפשר להגיד שאם באמת היה איכפת להם הם היו יוצאים נגד הארגון שלהם.. בסך הכל זה דמוקרטיה וברור לי שהרוב הוא לא רוב שמעוניין בזה.. מה לעשות שצריך להכליל לפעמים

יכולת לדבר על האירגון,המורים בפרט

לא אשמים. אני יודעת שזה מעצבן אבל מה שנשאר לעשות זה ללמוד טוב בבית,מה אתם כבר יכולים לעשות?לשבות נגד השביתה? תאכלס....?

yotem 16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo83.gif

טיפשים. אצלנו אבל הבית ספר החליט להפר שביתה ומחר יעשו לנו בכל זאת מגן באנגלית. כל העניין הזה עם השביתות כל כך מעצבן, הנפגעים העיקריים מזה זה התלמידים וזה כל-כך לא הוגן להוסיף לתקופה שממילא לחוצה מאוד את הלחץ מהכיוון הזה של השביתות והדחיות.

McFreaKy

New member
בא לי לחלוק. ../images/Emo9.gif

קבלתי מתנה מידידה שרשרת, סתם ככה, כפארעליה.
וכן, מאד מאד משעמם לי ואני צריך למצוא לפי ולדי עוד תעסוקות מרגיעות חוץ מריצה, אז הושפעתי מליבי (
) לצלם ולערוך וזה. אני מרוצה.
אולי אח"כ אחלוק איתכם גם את הצילומים האומנותיים שלי לסוכריות M&MS!

idanias

New member
הנה הנה הנה אני מגיבבבP:::

מגניבב אהבתייי
גם את הM&M ששלחת לי הרגע
אני גם רוצה שרשרת כזאתתת;-[

McFreaKy

New member
כשתבוא לפה...? ../images/Emo6.gif

סתם, לא, אני לא נותן אותה. X: אבל אני אתן לך לענוד אותה בזמן שאתה כאן!

idanias

New member
יאאאאאאאא.....

אני בא אני באXDD עוד משהו התווסף לרשימה

למעלה