miss_t

New member
אתה יודע

יש אפשרות ללמוד באוניברסיטה הפתוחה במהלך השירות. למה שלא תקח קורס אחד אם כל כך בא לך?

miss_t

New member
יש לך נסיעות חינם - על מדים

וחוץ מזה, קורס אחד! זה יהיה אולי פעם אחת בשבוע! אל תחפש תירוצים, תבדוק את זה ואולי זה דווקא יהיה לך מעניין ונחמד.

yonVata

New member
ברור שזה יום אחד...

העניין זה שלדעתי השלוחה הכי קרובה שיש היא בחיפה, שזה כמעט שעתיים נסיעה ממני בתחבורה ציבורית.. וזאת הבעיה...

ToryMaster

New member
אתה משרת בגולן?

יש שלוחות בכל חור, אני בטוחה בתשעים אחוזים שיש בצפת, ויודעת בוודאות שיש בכרמיאל [שזה גם רחוק, אבל הרבה פחות]

yonVata

New member
לא משרת בגולן, גר שם..

וכן, כרמיאל זה יותר קרוב.. אבל עדין רחוק.. חוצמזה ששכחתי לציין שיש לי 3 אוטובוסים ביום לישוב, ה2 החוצה בהפרש של שעה בניהם...

miss_t

New member
שווה לבדוק לעומק אם זה באמת מעניין אותך

לפי דעתי זה גם נחמד קצת לשבור את שגרה הצבאית בלימודים (מה שגם זה יעזור לך לדעת איזה כיוון אתה רוצה ללמוד ויחשוף אוך לתחום הלימודים האקדמאים)

לבנדר א

New member
מה כל כך טוב בבגדי חורף?

שונאת את זה שתמיד יש נקודה קרה איפשהו, לרוב ברגליים. ושלוקח חצי שעה להתלבש כל בוקר. ושבכל פעם שצריך לקחת בגדים לאיפשהו זה ערימה בגובה מטר. ושכואב בכתפיים\גב\רגליים כיי כל הזמן יושבים מכווצים. ושאם נרטבים הכל נהיה לח-קר-מגעיל ועכשיו לך תחליף 4 שכבות. בקצור, בגדי חורף זה איכ.

Guid

New member
לא יודע להסביר,

את צודקת, אבל בא לי כבר בגדי חורף... D:

P o o f i

New member
אני דווקא אוהבת בגדי חורף,

בגלל שלי אישית יש יותר מבחר. חוץ מזה, אני ממש אוהבת צעיפים וכובעים, עד שכבר הגעתי למצב שניסיתי ללכת עם צעיפים וכובעים בקיץ..
אני גם אוהבת את הקור, ואת זה שאין כמעט ריח של זיעה ברחוב ובביצפר. הדבר היחידים שאני שונאת זה שנכנסים מים לנעליים, שמכוניות משפריצות עליך ושהמטריה מתהפכת.

יום הולדת 22 חודש הבא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אממ לא יודעת... איון משהו מיוחד החורף הזה... רק צפייה לבשורות טובות שלוקח להן זמן להגיע

miss_t

New member
חורף

למה אני הכי מחכה בחורף? מחכה שהוא יבוא ויעבור בלי הרבה גשמים בשעות שאני הולכת בחוץ

Guid

New member
ליאת,

אני מקוה שאת לא מתכננת ללכת בחוץ הרבה החורף... /tapuzforum/images/Emo3.gif

miss_t

New member
אשתדל ../images/Emo163.gif

הליכה של 10 דקות לאונ'- משום מה תמיד, אבל תמיד כשאני יוצאת מהדירה ורואה מהחלון שאין גשם, ברגע שאהיה במקום ללא מחסה יתחיל הגשם. מעצבן!!

למעלה