Fleddermaus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo119.gif

זה אפילו יותר מצחיק משיר החסומים ההוא...

אשרת

New member
עשה טובה , תפסיק עם זה.

אתה עושה שירות נוראי לשינוי, אוי לנו אם כולם יחשבו שכל חברי ותומכי שינוי דומים לך
לפיד אכן אמר את מה שמיוחס לו, ודבריו חמורים לאור התופעה השלילית מאוד של הנשים מוכות, אבל לפני כן , הייתי דואגת לפה של ניסים זאב מש"ס , שלא רק משאיר מומים אצל ילדים עקב חיתוך כושל של הערלה, אלא גם מבקש בצורה ברורה למדי להתחשב בגברים המכאים עקב זה שהנשים כביכול מבזים את הגברים, ולא נותנים להם את הכבוד הראוי להם
דבר שני, כאשר גברת גלאגון פותחת את פיה בכל הקשור לתגובות, הפה שלה לא נקי ולא עדין, וכאשר היא עוקצת אחרים, שתצפה 'לפגיעה' מאנשים גם עם פה לא כל כך נקי של לפיד, שאגב, באותו יום גם התנצל על דבריו, האם גלאון התנצלה על דבריה?

doresh shalom

New member
אין סיבה שתתנצל על דעתה ../images/Emo41.gif

טומי לפיד לא התנצל על כך שהוא אינו מחבב את ח"כ גלאון, הוא התנצל על כך שהתמש בשפה לא ראויה (בלשון המעטה), באותה מידה, אין סיבה שח"כ גלאון תתנצל על עמדותיה - רק אם היא משתמשת בשפה לא ראויה עליה להתנצל.

אשרת

New member
אין צורך שתתנצל על דעתה.

זכותה, כמו כל אחד, להחזיק בדעותיה שלה. אבל כאשר היא תוקפת בחריפות (ואגב, לא צריך לקלל על מנת להעליב) , שתצפה לתגובה. פשוט מאוד. ואני אכן מסכימה, שלפיד הצליח לשבור אז אפילו את השיא של עצמו.

Fleddermaus

New member
"טומי" בושה לפוליטיקה ../images/Emo119.gif

אדם גס רוח המחמם את כסאו ולא משרת את המטרה שלשמה נבחר.

אשרת

New member
כה אמר האדם שבחר ב"שינוי"

מעניין מה גלאון עושה בכנסת פרט לתגובות אלימות והשוואת צה"ל לכנפוייה של טרוריסטים. אבל נו שווין, אי אפשר לצפות לפחות מעמדה פרו פלסטינית מובהקת מהגברת הזאת.

doresh shalom

New member
ככל הידוע לי, גלאון לא ניבלה את פיה

מעולם... תקני אותי אם אני טועה.

אשרת

New member
גלאון לא צריכה לקלל , כמו לפיד,

על מנת לפגוע ולזלזל באחרים. אם היא רוצה כבוד, שתתן כבוד בחזרה. נאה דורש, נאה מקיים.

אנדרי ז

New member
להזכירך

ההתייחסות של טומי כלפי ה"גברת" הזאת נאמרה לאחר שהיא אמרה דברים דומים לגבי מפלגת שינוי. אז אם דבריו של טומי היו ניבול פה, ודאי שגם דבריה שקדמו להם.

למעלה