simlev1981

New member
פגז טועה ניצחון לטרור!!!

היי אני מבקש ממכם להפיץ! לכמה שיותר אנשים! אספנו כבר כמה חתימות אני מבקש מכל תותחן שרוצה לחתום לשלוח לי מייל ל [email protected] אני מודעג ומבקש את עזרתכם! תודה מקווה לימים שפוים יותר Sim sim חייבים להפסיק את הטירוף! הפעם לא תוכלו לומר לא ידענו הפעם לא תוכלו להגיד שזו טעות של הכוון של התותחן, הסמסו"ל או המפי"ק !!! אסונות, טעויות ורצח של אזרחים ע"י התותחנים הם עובדות של העבר וסכנות של העתיד! התותחנים אינם יעלים ובאזור צפוף כ"כ הם רק סכנה לתושבי עזה וסכנה בשבילנו ולתדמיתינו הפצצת מטרות מסוללת תותחנים בלב אוכלוסייה אזרחית חייבת להביא במוקדם או במאוחר, לאסון אדיר שיקנה לחמאס/ג'יהד במחיר טעות ישראלית אחת את עולמם. במאוחר או במוקדם טיסתה פצצה ממסלולה תהרוג עשרות ואולי מאות אזרחים ופלשתינים, רובם המוחלט חפים מפשע, ותוקיע את ישראל על עמוד הקלון ואולי אף תגרור סנקציות בין לאומיות. במחיר שגיאה או תקלה אחת יעמודו החמס/ג'יהד על סף ההישג המדיני אליו הוא שואף. מעורבות בין לאומית בשטחים כדי להגן על העם הפלשתיני מפני טבח וברוטליות ישראלית מוגזמת. אנחנו כמובן ניטען, לשווא, שלא התכוונו והייתה טעות. איש לא יקשיב לנו, בצדק. מחיר התקלה המתבקשת, במקרה הזה, הוא פשוט בלתי נסלח. אנו לא נוכל להתמודד עם עוד טבח של אזרחים נוסח "כפר קנא בלבנון" בשנת 1996, שבו נרצחו יותר ממאה בני אדם ע"י פגז. אנו לוחמי חייל התותחנים יוצאים בקריאה חד משמעית לרסן את מופז וחבריו לא לתת לחברינו הלוחמים לרצוח חפים מפשע "בטעות"! בעזה יש אנשים לא בובות!!!! זיכרו! פגז טועה הוא ניצחון לטרור!!!

טוב אז אני גאה להציג את השיר

שכתבתי ופרסמתי אותו כבר בפורום נוער שינוי ועכשיו הוא ייתפרסם פה.. וכל הזכויות שייכות לי.. למרות שיכול להיות שאני יעשה בו כמה שינויים.. ולא אכפת לי אם תפרסמו את השיר הזה בעוד פורומים.. ואם מישהו רוצה הוא יכול להלחין לשיר הזה מנגינה ולהשמיע ה לי אותה ונראה... המנון החסומים כתב את השיר:אסף.ב אוי אוי אוי זה לא כיף להיות חסום אוי אוי מי יצילני? מי יגאול אותי מייסרוי? אוי ואבוי מי ישחחר אותי ממכאובי? אוי יו יואי מי יסיר חסימתי? זה לא כיף זה לא כיף זה מתסכל נורא נורא אוי אלוהים איפה אתה כשצריך אותך? זה לא כיף להיות חסום אוי אוי אוי אני כבר חסום לאומי מתחסם בכל פורום בכל קומנה חסום פה וחסום שם, על שמאל ועל ימין אוי יו יואי מי יסיר את חסימתי? איזה הרגשה נוראה זאת כמו אספלנית על הפה כמו מיקרופון שניתקו לו את החוט כמו זמר ללא קול כמו נגן ללא צלילים זה לא כיף להיות חסום זה לא כיף זה לא כיף זה מתסכל נורא נורא אבל על תדאגו חסומים כי גאולתנו קורבה אם קצת רחמים וקצת בקשות אנחנו עוד נחזור נחזור ובגדול ועוד יום אחד נרגיש, איך זה לחסום אחרים זה לא כיף להיות חסום אוי יו יואי זה לא כיף זהו זה ולא אחרת אני חסום מים סוף ועד כנרת יהודי לא חוסם יהודי הוא רק מגרש אותו קצת זה לא כיף להיות חסום חסום פה חסום שם חסום למעטה חסום למעלה זה לא כיף זה לא כיף להיות חסום או מי יסיר חסימתי? מי יגאל אותי מייסורי? זה נורא להיות חסום להיות חסום.

ramizzz

New member
שרון, לX בא בחשבון

מטה המאבק בשחיתות השלטונית http://planet.nana.co.il/nosharon/

Archibald

New member
להחזיר את הממשל הצבאי!

הערכת מערכת הביטחון היא שהמחבל המתאבד מהפיגוע בחדרה, נכנס לישראל, והוסע למקום הפיגוע באמצעות סייענים ערבים מהמשולש. המחבל המתאבד, כנראה הוכנס לישראל לפני כשבוע (הרבה לפני החיסול של לואי סועדי), במטרה לבצע פיגוע ביום השנה לחיסולו של מייסד הג'יהאד האיסלאמי, פאתחי שקאקי. אליבא דכולי עלמא כי המעורבות של ערביי ישראל בטרור עולה בצורה תלולה, ומסכנת את חייהם של אזרחי המדינה. כל יום אנחנו שומעים על עוד ערבים ישראלים שהתגייסו לחמאס, על עוד תא אל-קעידה שנחשף, על עוד סייעני פיגועים ועל רציחות של 'חופשיי הגליל'. אי לכך, הדרך היחידה להתמודד עם איום זה היא להחזיר את הממשל הצבאי, שבוטל, לצערנו, בשנות ה-60. הממשל הצבאי הצליח למנוע חתרנות רחבת היקף של ערביי ישראל בשנותיה הראשונות של המדינה, וייתכן ואף הציל את מדינת ישראל מהשמדה. לכן, יש צורך להחיל את הממשל הצבאי על היישובים הישראלים ואף להעביר את היישובים הערביים הקרובים לשטחי A למקומות רחוקים יותר.

Fleddermaus

New member
את אחד הדברים המבישים ביותר ../images/Emo119.gif

בתולדות הפוליטיקה הישאלית.

וברק או ביילין כן?

איזו צביעות... לפחות תהיה הוגן עם עצמך אני מנחש שמעולם לא הצבעת למישהו שהוא לא ממרצ

The Bugi

New member
מי היה מאמין-הליכוד 2005

אני חושב שכבר עדיף להצביע לחד"ש ולא לכם.

אלעד אתה סוטר את עצמך!

כאן אתה כותב שאתה שמגיע להם מדינה!! בפורום הליכוד כתבתה שסור לוותר על סנטימטר של אדמה..

ramizzz

New member
דווקא כן

את שרון חייבים להעיף בגלל שהוא משחית אותנו ואת המדינה

אתה בחרת בו?

או שאתה סתם שמאלני שבכל מקרה נגד שרון? העיצה שלי- תנסה לשפר את הפאקים אתלכם ואז תדבר

ramizzz

New member
אני לא בעד אף אחד

פשוט נגד שחיתות השלטון שמבזה אותנו

למעלה