gershon17

New member
זה ניצול טוב של הזמן?

לא עדיף שבמקום להפיץ עצומות תתאמן ותשפר את הדיוק שלך בירי? כך תקטין משמעותית את הסיכוי לפיספוס ולפגיעה באנשים שלא נמצאים ליד מקורות הירי.

הוא צודק

הזמן להתריע זה עכשיו ולא אחרי שיתרחש אסון בנסוח כפר קנא שיהרוג עשרות חפים מפשע ויזהם את שמנו בעולם. ומה לעשות עכשיו? לסיים את הכיבוש, וקודם כל לממש הפסקת אש דו צדדית עם הפלסטינים, כלומר כולל גם הפסקת ה"חיסולים". אילו היינו עושים זאת לפני שבוע, ההרוגים של חדרה היו עכשיו בריאים ושלמים.

לא היה חיסול

מנהיג הגיהאד לא נהרג מחיסול אלא כשהתנגד באש לביצוע מעצר. נדמה לי שהאנשים פה ממש יצאו מדעתם - האם אתם באמת ובתמים מציעים שישראל תפסיק לבצע מעצרים של מחבלים פעילים? להזכירכם - אין ולא היתה מעולם שום הסכמה של החמאס והג'יהאד להפסקת אש. החמאס (קמצת פחות) והג'יהאד ממשיכים כל הזמן להוציא פיגועים שרובם נכשלים או מסוכלים. במקרים כמו בבאר שבע ובנתניה הפיגועים הצליחו. כדי למנוע את ההרוגים של חדרה היום, אולי היו צריכים פשוט להשאיר את המחבל המתאבד בבית הסוהר במקום לשחרר אותו כ"מחווה" לפלסטינים וכתרותה לחברא קדישא?

טוב זה בגלל שהשדרן התחצפן אליו...

זאת רשות שידור ממלכתית! הוא אמר לו שהוא סחטן וקבלן! וכו... אז טומי ענה לו : תשאל אותי מר לפיד למה שיניתם את דעתכם?! אכן הצגה יפה

וזה רק מוכיח שטומי לפיד מקרקס

את כל התקשורת הישראלית על הזרת שלו והוא אולי הפוליטיקאי היחיד שמסוגל לעשות כך..

Fleddermaus

New member
הוא יצא מזה רע מאוד. ../images/Emo119.gif

העובדה שזה בא ביחד עם הכרזתו כי ח"כ זהבה גלאון עוסקת במקצוע העתיק בעולם לא הוסיפה אור לפרשה המבישה. יוסף לפיד הראה לנו את פרצופו הוולגארי, המסריח והדוחה מול כל האומה.

טומי לא אמר שזהבה מקצוע

הוא ז***. 2. ומעניין שאתה לא הזכרתה שטומי הוא ג'נטלמן ארופאי בכך שהוא התנצל בפניה בפומבי ועוד לאחר שהיא ירדה עליו על כך שאם והיה והיא נפגאה אז הוא מתנצל. 3. ותרגיע את הפה שלך

The Bugi

New member
ג'נטלמן אירופאי

אדם שובניסט,מתלהם וחדור שנאה כלפי כל עניין יהודי.. כל המפלגה שלו קרקס אחד גדול, בדיוק כמו הפה שלו.

The Bugi

New member
חזון אחרית הימים הא?../images/Emo3.gif

אין עדיין מצב שתעבור יום אחד לגור בשומרון...?

אשרת

New member
ובנתיים...

שינוי קרקסה את המפלגה שאליה אתה שייך, אז במקומך לא ממש הייתי מסכימה עם הכותב למעלה, מה גם שהעניין של זכויות הפרט וחופש הדת, הוא חלק אינטרגלי לא פחות במצע שלכם ממה שהוא בשינוי. אז ממה אתה כזה מתלהב? ואגב, הפה של גלאגון לא פחות מלוכלך מהפה של לפיד, וכאשר היא עוקצת אחרים, שתקח בחשבון שהיא עלולה לספוג בחזרה, ועליה, ברוך השם, לא חסר מה לומר, אבל את זה אני אשאיר לאחרים. ורק אציין, אולי למפלגה שהגברת הזאת תעמוד בראשה. כי אז, מ- 6 מנדטים, במקרה הטוב אתם תרדו ל- 3, וחס חלילה עוד לפחות מזה.

Fleddermaus

New member
כן, שוביניסט! ../images/Emo119.gif

"אני לא יודע מאיפה נולד המספר הזה 200 אלף נשים מוכות. אולי איזה סוציולוג שמע שכן מכה את אשתו בטוסיק" (מתוך ראיון לגלי צה"ל)

לא נכון!, אני לא יודע על איזה נושא

הם דיברו שמה ברדיו ובעקבות מה הוא אמר את זה... אבל מה שציטטתה רחוק מלהיות הוכחה לכך שהוא שובניסט! הוא היה פמינסט עוד שזהבה גלאון הייתה רק רעיון

למעלה